Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 17 юли 2004, 03:19 ч.

Мамолози - гр. София

 • 1 237 026
 • 3 475
 •   1
Отговори
# 3 465
 • София
 • Мнения: 4 474
Здравейте, по последни данни къде работи доктор Василев освен във Вита? Може ли да ми дадете телефон, на който да запиша час? И може ли да ме ориентирате в цените за преглед?

Благодаря ви
В Тина Киркова - записване на регистратурата и в Света София Санте - 0888706000 - приема е само платен, записването е след 13:30 часа. Ехографски преглед 50 лв.

# 3 466
 • Мнения: 217
Здравейте, по последни данни къде работи доктор Василев освен във Вита? Може ли да ми дадете телефон, на който да запиша час? И може ли да ме ориентирате в цените за преглед?

Благодаря ви
В Тина Киркова - записване на регистратурата и в Света София Санте - 0888706000 - приема е само платен, записването е след 13:30 часа. Ехографски преглед 50 лв.

Много благодаря, а в Тина Киркова преглежда ли платено и там ли ехото е 50лв?

# 3 467
 • София
 • Мнения: 4 474
Преглеждат, но не помня колко е прегледа там, защото аз там правя винаги и мамография. Беше 80 лв. преди две години.

# 3 468
 • София
 • Мнения: 10 235
Ехографията в Тина Киркова е 50 лева.

# 3 469
 • Мнения: 2
От тези, които съм посещавала, бих се доверила да ме преглеждат пак само следните "мамолози" (пиша го в кавички, защото няма такава медицинска специалност у нас и някои от тях не си пишат на табелата пред кабинета "мамолог", макар, че много повече разбират от това от други, седящи зад подобни табели!):

2. Д-р Монева в 22 ДКЦ - само платен прием, за нея е писано много


Преди два дни бях при тази прехвалена Д-р Мирослава Монева, която в момента работи и с НЗОК в ДКЦ Александровска (освен в двата си частни кабинета ) и посещението ми беше достатъчно за да я включа в черния списък на лекарите, ако някой се интересува защо написала съм повече тук: https://bg-mam.ma/p/689806/39606577
С подобна грубиянка не се бях сблъсквала отдавна! Каквато и "професионалистка да е" не може да се държи по този отвратителен начин. Спестете си неприятното изживяване и си намерете друг мамолог, който ще ви изслуша и ще разговаря нормално с вас.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 14:06 от Deyana_D

# 3 470
 • Мнения: 1 006
Anguished Ужасно!
Аз онзиден бях при Василев. Както обикновено, прегледът ми мина за няма 10 минути - палпация, ехограф, 2-3 въпроса и отговара. За щастие аз ходя профилактично и не съм имала проблеми до момента, та и предполагам затова така бързо минават нещата при мен. Но съм доволна, Василев е спокоен, гледа, обяснява каквото го питам, не мога да си го представя да вика по пациентка честно казано... 50лв в частния кабинет на Каблешков платих, за мамография ги вика в Тина Киркова, но не знам каква е цената. Идете при него, това е моят съвет...

# 3 471
 • Мнения: 13
Здравейте,
Някой ходили ли при д-р Бозев!
Мнения?

# 3 472
 • Мнения: 9 372
Аз досега читав преглед с направление не съм видяла, независимо от кого. Бях и при д-р Василев, професионалист е човекът, но е свърх натоварен и ако се бях съблякла както ме подканиха в кабинета, щях да бъда заварена от друг мамолог с пациентка, който пък ми каза да изляза, докато се върнел д-р Василев /той мръдна някъде след като ме покани в кабинета/. Това в Тина Киркова. Дори няма достатъчно места за чакащите отвън жени, ужасно подтискаща и нервна обстановка. А бях със записан час от преди един месец. Но пък това не попречи по колегиална линия да минат преди нас около шест медицински сестри от Пирогов. Идвали били от нощно дежурство. Ми аз пък отсъствам от работа, поне като са колеги да си записват часове, или да не идват на тумби по шест, защото така графикът закъснява сериозно. Мисля за в бъдеще да ходя в частния кабинет на д-р Василев, надявам се там да е въведен някакъв ред - най-малкото разни безплатни колегиални прегледи няма да бъдат възможни.

# 3 473
 • Мнения: 1 006
Преди по-малко от месец бях в частния му кабинет. Влязох дори с няколко минути преди точния ми час, но ми се е случвало и да чакам, когато е закъснял от Тина Киркова и часовете са се забавили. В Тина Киркова и аз се чувствах зле в чакалнята, една върволица от жени чакащи и за мамографии имаше, сестрите и двете бяха супер нелюбезни, той бързаше за операция, а аз бях "по спешност" бременна и ми е много неприятен спомена от там като цяло.

# 3 474
 • Мнения: 532
От моите перипетии с мамолози - установих че е много трудно да попаднеш на еднаква диагноза. Ходила съм при кой ли не и всички казват различни неща. Всички са единодушни само в едно, че трябва да се наблюдавам на 6 месеца и аз това правя. Имам множество кисти двустранно и прегледа е много труден. Най-добре е да се отиде в клиника с модерно оборудване (ехограф, мамограф 3D е най-добре) и да имате късмет да попаднете на свестен диагностик, защото хирурзите, чиито имена се  спрягат тук не винаги са добри диагностици. Може да са супер добри хирурзи, но за разчитане на образна диагностика се искат малко по-различни умения. В старите клиники апаратурата е много стара и не толкова прецизна, затова не препоръчвам да се ходи там, а като ми кажат преглед с палпация и направо ме напушва смях, що за метод за диагностика е това в днешно време.

# 3 475
 • Мнения: 30 241
Аз за профилактика съм писала, ходих при https://www.acibademcityclinic.bg/bg/sofia_mladost/doctors/d-r-viktor-jordanov Доволна съм. Обясни ми, че който и колкото и да гледа, гърдата си е един орган с много бучки, нехомогенен...което си е нормално за конкретната гърда. И жената трябва да си ги познава. защото специалиста гледа, гледа, и от опит уж би трябвало да може да различи коя бучка е нормална, коя не. И за някои бучки е ясно, за други не чак толкова. Прегледа беше много подробен, а нямах никакви особености. Не знам как за 2 минути може да се направи преглед, особено без апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт