Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 506
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Не навсякъде има банка, в славейков в 2ро няма

Оп, извинявам се, мислех, че става въпрос за I во РПУ - това което е на Г. Кирков. Peace

# 451
на нас ни взеха 40 лв за 3 вида суши(около 18 пар4енца някьде излязоха)и не сме пили нищо особенно...абе скьпи4ко ми се видя,но и доста вкусно..струва си от време на време Laughing

# 452
  • Бургас
Здравейте момичета

Искам да помоля ако някой познава добър ортопед за преглед на бебе да ми даде координати.
Предварително ви благодаря
  bouquet
тъкмо днес звънях на д-р Христов да запазя час за дребчо.  Peace
Телефон: 0888921016

# 453
  • Бургас
Отново  благодаря
  smile3525
И аз утре ще запазя час за бебо.

# 454
  • Бургас
Сервитьорката беше нова, много незапозната милата, каквото и да е попитах "след малко ще питам" накрая  "аз съм нова" и аз и казах "да виждам" и тя съвсем се шашна  ooooh!  Храната си беше гадна, на никого основното не беше добро. Салата не ядох, картофът ми нямаше нищо общо с това, което преди съм си поръчвала там. Изобщо, нещо много лошо се е случило с този ресторант.
миналата година, май месец си празнувах рождения ден там! Мисля, че същата сервитьорка ни обслужва и нас!  Mr. Green Подобни хвалебствия бях чула и аз! Не останах във възторг! Аматьорска работа, мен ако питате!  Tired

# 455
В Калифорния ходих миналия месец и ми хареса кухнята. Вечеряхме с един германец, който супер много се учуди, че предлагат някакъв типично немски десерт, нещо от сорта на "хайсе химберен" (не се смейте, не говоря немски  Mr. Green), представлява сладолед с горещи боровинки и се оказа, че заглавието на десерта е написано с 2-3 грешки в менюто, направо какво ли си е помислил човека - тия пък една дума не могат да напишат правилно  hahaha

# 456
мили мама и баби от Бургас
нуждая се от работа почиствам апартамент  5 лв на час
мога да гледам болни и възрастни денонощно джм 0888011519  bouquet

# 457
  • Бургас
Доброутро!  Grinning
Някой може ли да ми каже къде продават билети за концерта на Ал ди Меола?  newsm78

# 458
  • Burgas
Добро утро и от мен!
Днес сутринта ходих до районното да подавам документи,те пък имали срив в системата  ooooh! голям съм карък в понеделник пак трябва да се разкарвам.

# 459
  • Бургас
Ани,аз днес трябва да ида да си платя глобата и после в Районното в Меден Рудник да си взема новата лична карта.
Мислиш ли ,че за плащане на глоба ще стане или ще е проблем този срив в с-мата и няма смисъл да ходя?

# 460
# 461
  • Burgas
Съни не знам,казаха,че изобщо не могат да работят(това във 2ри районно)и не знаят днес дали ще стане,казаха ми ако искате минете след 13.00 часа да проверите.

# 462
  • Бургас
The Tulip,   bouquet

# 463
.................

А в събота къде ще ходим - много сте несериозни ей
Кой ще запазва места, аз ли? А къде?

никой не ме отрази  Crossing Arms, остарях и станах досадна  Rolling Eyes

# 464
  • Бургас
Ми не си досадна ама за сега не мога  Sad

Общи условия