Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 502
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
то утре е задушница  newsm78

# 466
Дали и другата седмица няма да се ходи на училище? newsm78

# 467
  • Бургас
Ами сега казаха по НОВА -новините че се обявява национална грипна епидемия. От следва, че и другата седмица няма да се учи в Б-с.

# 468
# 469
И аз видях това по новините но никъде в нета не пише за Бургас,а за София главно newsm78

# 470

Добро утро Ахче  hahaha

Майка ми още сутринта ми каза, че и другата седмица няма да учат.  Rolling Eyes Аз не съм изненадана
  Макаронче, национална епидемия включва и Бургас  Wink

# 471
  • Burgas
Ето тук за цялата страна е http://www.focus-news.net/?id=n1293042

# 472
Окей,мерси за бързите отговори  bouquet  На мен вече ми се искааше да почваме...ама..

# 473

Тъкмо лягам. Нещо се случва с мен днес, може би защото цял ден са ми натоварени очите като шофирам, но съм смазана  Tired

# 474
   Ъъъъ лека нощ тогава  Crazy
   Изпий нещо освежаващо, довечера какво ще правиш  Rolling Eyes

Аз тихичко да кажа, от днес не пуша  Laughing Този път съм решила, КРАЙ  bowuu /сега остава и да си повярвам наистина/

# 475
  • Burgas
Иве дано устискаш и да ги откажеш,аз така се надявам като родя да не ги почна пак,за това карам и моя мъж да ги откаже,той каза ако станат над 4.00лв и ги отказвам,малко ме съмнява,ама айде.

# 476
Здравейте момичета,

Искам да питам дали има значение при раждането на бебето в Бургас, адреса по лична карта на майката? Тъй като смятам да раждам тук, но ми казаха, че при издаване на акта за раждане на бебето имало значение и адреса по лична карта на майката, а аз се водя в друг друг, една временна регистрация в Общината дали ще свърши работа? Предварително благодаря за помощта Grinning 

# 477
  • Burgas
Когато раждах Моника преди 6г адреса на майката нямаше значение,само като те питат къде ще гледате бебето на кой адрес,предполагам бащата има адрес в Бургас,казваш на адреса на бащата и това е.

# 478
Аз малко не можах да разбера но аз разждах в Сливен адреса ми е тук но никой не ме пита нищо отидох в Сливен и си взех акта от там  Peace

# 479
2004, когато родих Маги във Варна, се водих по л.к. в София, а мъжът ми в Бургас. Издадохме временна регистрация във Варна и всичко беше ок за акта за раждане на Маги.

Общи условия

Активация на акаунт