Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 500
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Не е важно изобщо къде ти е адрса. За акта за раждане ти трябва да посочиш на какъв адрес ще живее детето - постоянния адрес на единия от родителите.

# 481
Благодаря много за информацията, момичета!
Още в понеделник ще отида в Общината, за да си сменя поне адресната регистрация!
И тъй като с бебчо напредваме във времето и с преместването в Бургас се налага да организираме нещата по-бързо, може ли за малко информация относно Бургаската болница. Разбрах и за клиниката във Ветрен, но скоро моя позната роди в Бургас и също беше много доволна.

# 482
  • Бургас
   Ъъъъ лека нощ тогава  Crazy
   Изпий нещо освежаващо, довечера какво ще правиш  Rolling Eyes

Аз тихичко да кажа, от днес не пуша  Laughing Този път съм решила, КРАЙ  bowuu /сега остава и да си повярвам наистина/
Браво че си се решила Simple Smile
Иве дано устискаш и да ги откажеш,аз така се надявам като родя да не ги почна пак,за това карам и моя мъж да ги откаже,той каза ако станат над 4.00лв и ги отказвам,малко ме съмнява,ама айде.
И моя мъж така казва ,ама аз не му вярвам  Wink

# 483
ууууууууууууууууф,сега като има грипна епидемия,а аз съм на 09- на бременна консултация,която пък е в частен кабинет-ще ли да ходя или пък не ще newsm78

# 484
  • Бургас
ууууууууууууууууф,сега като има грипна епидемия,а аз съм на 09- на бременна консултация,която пък е в частен кабинет-ще ли да ходя или пък не ще newsm78
и аз имам абсолютно същата дилема и аз съм на 9 в частен кабинет ама сигурно ще отида да видя бебчо как е

# 485
  • Burgas
Според мен се обадете на лекарките си и питайте дали ще преглеждат.

# 486
и аз имам абсолютно същата дилема и аз съм на 9 в частен кабинет ама сигурно ще отида да видя бебчо как е
ние Rolling Eyes с теб сме заедно-при Дорийска си нали

# 487
  • Бургас
Добро утро момичета   bouquet

ние Rolling Eyes с теб сме заедно-при Дорийска си нали
Да ти от колко часа си на 9 ?

# 488
  • Бургас
Момичета нека да подпишем петицията дано има смисъл
http://bgpetition.com/za-nashite-deca/index.html
  bouquet

# 489
Учениците продължават да са във ваканция, градините и яслите ще работят

http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/4645

.... за тези като мен, които се чудят дали ще затварят и градините....

# 490
  • Бургас
Оф, тоя вирус е ужасен, мъжа ми е с пневмония, а преди два дни нямаше. Ние с децата вече се оправихме, но той го изкара много тежко. Сега лежи и е решил, че ще умира ( мъжка му работа ). Вече сметката нарастна на 300 лв от както се разболяхме. Станах спонсор на аптеките.
Бременните, да се пазите много.

# 491
Оф, тоя вирус е ужасен, мъжа ми е с пневмония, а преди два дни нямаше. Ние с децата вече се оправихме, но той го изкара много тежко. Сега лежи и е решил, че ще умира ( мъжка му работа ). Вече сметката нарастна на 300 лв от както се разболяхме. Станах спонсор на аптеките.
Има ли температура? Питам защото големия кашля ужасно. Личната вчера го слуша. Ларингит?.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 16:42 от The Tulip

# 492
  • Бургас
Има ли температура. Питам защото големия кашля ужасно. Личната вчера го слуша. Ларингит.  Rolling Eyes

Пет дни имаше температура и не можехме да я свалим. Вече няма, но има пневмония.

# 493
Благодаря.  bouquet

# 494
  • Бургас
Ние също изкрахме грипа. Последствията-пневмония, загуби три седмици от училище-съответно айде на частни уроци, побеля ми косата ........и опразнихме джобовете.
Но на мой познат, личният лекар им изписал тамифлу. Детето свалило температурата до обяд на следващият ден. Цялото семейство също са го взели профилактично и вече цяла седмица нямат друг болен. Знам какво се говори за тамифлуто, но за четирима ни е само 4х35лв и резултата ме устройва, пред варианта да преживея същия ужас. Втора пневмония би причинила хроничен астматичен бронхит, а този филм вече съм го играла.

Общи условия

Активация на акаунт