Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Малиново вино

• 6 296
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Дълго се чудих дали точно тук е мястото да публикувам тази тема, дано не съм объркала форумите:)
Миналата зима случайно ме почерпиха с малиново вино.
И оттогава си мечтая да си купя и отново да опитам този вълшебен вкус  Heart Eyes
Но..оказа се, че такова чудо (поне в интернет) няма, с изключение на едно произведение на винпром Дамяница (ако не се лъжа), наречено малинова напитка.
Моля, ако някой някога е чувал и знае някой да произвежда и/или продава малиново, къпиново, ягодово и подобни вина, да сподели.

Благодаря ви!

# 1
  • София

Едно време майка ми и баща ми правеха "детско" вино от касис, но не ми даваха да
пия по много от него  Mr. Green Не знам дали говориш за същото, но ако е така ще следя
с интерес. Не съм вкусвала такова от.. детството  Flutter

# 2
Ако е било домашно не мога да помогна! Но...преди години си купихме газирано малиново вино на винпром Търговище! Peace

# 3
А ми то се прави в домашни условия, не знам това което го продават колко е малиново.

# 4
  • София
Наскоро си купихме от метро - бутилката е по-тясна и по-висока от стандартното. Струваше под 10 лева - нещо между ликьор и вино, сладко и ароматно. Никога нямаше да го потърся, ако не ме бяха почерпили - ароматът мога да сравня само с домашен сироп от диви малини.

Общи условия

Активация на акаунт