ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета надявам се снимките да ви харесват и да не се наптрапвам с тях.  Rolling Eyes

супер са снимките, тамън за хубави сънища Wink

# 541
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Обаче днес и Ниран ме разби с изразителния си език – Ендер миришел на "тенджера" Joy Joy Joy .... както го "харесвах" сега още повече ми се издигна в очите .... не стига че плъх и злобар,ами и готвач   hahaha
На Ендер кат гледам личицето му се е оправило.....готов е за нов грим от Кръстоносеца!!!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 542
нещо не мога да заспя та пак съм тук. anna mari miller, качвай мила снимки,изобщо не се натрапваш.Ако преди не си била в този форум добре дошла,а ако си била значи аз съм се присъединила по-късно,но помня,че съм те срещала в сайта.Така,че споко,качвай спокойно,много ни е приятно.Надявам се и да коментираш.Тук е много хубава атмосферата.

# 543
Лека нощ ,дами !
Аз отивам да изгледам един стриптийз от  Кръстоносеца ....  smile3524

# 544
 Ама без страшни снимки Shocked Галке, ма стига с тоз чорапогашник, ний дебнем за нещо по-разголено, ти си готова и него да обуеш Blush Я по-добре да проучим/чрез Гугъл земя ли беше/ нахожденийто на тоз СПА център, та да заформим групата за масажите  Heart Eyes

# 545
Кви апартаменти бе Галке.....тва са цели резиденций....и още не е приключил с покупките на имоти!!!! #Crazy #Crazy #Crazy А забеляза ли у първата къща,че имаше като мойта картина дето ми е на автара? Много ги забелезвам тия неща. Shocked Shocked Shocked
Не забелязвате ли ,че всичките  си сменят къщите.През няколко серии все различни палати гледаме.Е,като за разнообразие става,ама да бяха предложили и на нас бе.

# 546
Кви апартаменти бе Галке.....тва са цели резиденций....и още не е приключил с покупките на имоти!!!! #Crazy #Crazy #Crazy А забеляза ли у първата къща,че имаше като мойта картина дето ми е на автара? Много ги забелезвам тия неща. Shocked Shocked Shocked
Не забелязвате ли ,че всичките  си сменят къщите.През няколко серии все различни палати гледаме.Е,като за разнообразие става,ама да бяха предложили и на нас бе.
Абе сменят ги верно.....ама Есмерсито с толко къщи разцепи мрака!!!Аз съвсем се обърках ...незнам вече кво гледам....кой от къде излиза....кой къде спи???Мани,мани... #Crazy #Crazy #Crazy

# 547
 Иска да ни каже момчето "лека нощ", ама вижте каква навалица е там  Confused

# 548
Леле, гушнал е слабичка хубавица.Знаех си аз,вярно си е навалица около него.

# 549
# 550
Така е!!! Ние докъде разглеждаме фотоси, бамбините не спят , завладяват територията!!!!Давайте да нападаме ,че няма време.....накрая за нас нищо нема да остане ....ще го истискат кат лимон.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 551
Той и без това си е изстискан от каката,после от фенките в Турция и Йордания,за нас какво остава,ей нямаме никакво време вече,права си трябва да нападаме.

# 552
Добро утро Есмерки.Снощи до късно сте се вихрили гледам.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 553
  • София
добро утро  bouquet
как са празнуващите, изтрезняват ли hahaha hahaha
днес пак ни чака вълнуваща серия, снощи фърлих едно очо, да се подготвя психически Joy Joy Joy
хубав ден на всички и да не забравяте диетата  food002  food002  food002
а коя е онази мацка дето е награбила нашто момче #2gunfire #2gunfire
Иска да ни каже момчето "лека нощ", ама вижте каква навалица е там  Confused

# 554
  • при най-добрия мъж...
Добро утро девойки!
Снощи ще го разчепкали нашия човек до край.
Гледам и снимчици си имаме.
Само с тая последната снимка не съм съгласна-то е явно,че е снимана по задължение.Хич няма блясък в очите.Я да се наредим ние нараво ще засвети човека. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт