ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Plovdiv

aleynam Благодаря за превода!    bouquet  bouquet  bouquet
Видях , че си опитала да  подредиш стихчето и мъничко помогнах.

Изгубени бяхме във времето,  
но в мислите един до друг.
Продължавах да те търся.
Знаех , че ще те намеря.
Борих се  със времето,
примирих се с болката
докато търсех щастието.
И ето ти се появи пред мен.
Тъмнината остана зад мен.
Любовта за миг ни покори.
НИКОЙ, ДАЖЕ И СМЪРТТА
НЕ МОЖЕ ДА НИ РАЗДЕЛИ!

# 586
  • при най-добрия мъж...
И аз си падам по агента.Няма ли как да разберем кой е артиста? Sad

# 587

aleynam Благодаря за превода!    bouquet  bouquet  bouquet
Видях , че си опитала да  подредиш стихчето и мъничко помогнах.

Изгубени бяхме във времето,  
но в мислите един до друг.
Продължавах да те търся.
Знаех , че ще те намеря.
Борих се  със времето,
примирих се с болката
докато търсех щастието.
И ето ти се появи пред мен.
Тъмнината остана зад мен.
Любовта за миг ни покори.
НИКОЙ, ДАЖЕ И СМЪРТТА
НЕ МОЖЕ ДА НИ РАЗДЕЛИ!

скъпа мерси за редактирването   bouquetаз ще превеждам останалото от вас ,че трябва и да гледам  tv и baby_neutral

# 588
Според вас през коя година е родена Езел?
Защото 1 епизод започва с надпис "Истанбул 1975" http://vbox7.com/play:5bc19845  и дават как Роза ражда. 33 епизода по- късно http://vbox7.com/play:4dbd2bd2 казват, че е оставена пред вратата на дома през 1971г.

# 589
  • София
стихчето е супер  bouquet
абе много им се нервя на дъртите на Езел-взели си дете и хайде требва да им е благодарно цел живот за това, пък те го тъпкали и мачкали до умопомрачение #2gunfire #2gunfire
сина си не възпитали, а сега тя на 30 и кусур години и ще им иска разрешение като ученичка #Crazy
аз ще се радвам ако щерката некога въобще ме уведоми че ще се омъжи, пък те и разрешение #Crazy #Crazy

zizu_70, той бгпапето много ни се нерви за Есмерсито, ма нема начин да му харесам писарушката Ендер
айде лепвам се за екрана Shocked

# 590
BlushТюю,поста ми замяза малко на пате в кълчища! Ета една супер оферта за кака Сергин! Миналата седмица в квартал Байрампаша в Истанбул отвори врати гигантски аквариум-ТюркуаЗоо, площта му е 8000 кв.м-ша стигне за кака. Пет тигрови акули дълги 2,5 метра в специален отсек на водния център очакват смели гмуркачи да влязат при тях! Входа е 25 лири. Така ,че Есмерки това ни е спасението- кръвожадна тигрова акула за кака Сергин! Joy Joy Mr. Green Laughing

1.  Дами, ще взема да изпратя плик с 25 лири и покана  на кака Ни, като подарък от новия атракцион ... Ще има и второ писмо с още 25 лири в случай ,че някоя  акула подаде оставка и се наложи да повторят услугата !

2.  Aleynam, благодаряяя !!!  bouquet

3. Колкото до онова момиче на снимката - хич не бива да ни притеснява.... Той Есмер е застанал до него ,ама ми се струва,че търси с поглед нашата компания  измежду другите ....  Wink

# 591
  • София
Според вас през коя година е родена Езел?
Защото 1 епизод започва с надпис "Истанбул 1975" http://vbox7.com/play:5bc19845  и дават как Роза ражда. 33 епизода по- късно http://vbox7.com/play:4dbd2bd2 казват, че е оставена пред вратата на дома през 1971г.

това с годините не е доуточнено, бая разминаване има
също така Езел разказа на Ниран че е осиновена на 8г, а в досието й пишеше че е на 6г осиновена #Crazy

zizu_70, признавам те за голем дедектив, newsm20
 така бех забола нос в екрана че щех да влезна у Есмерини, но нищо не видех на крачетата на  Езелка, може при теб на плазмата да е по-явно Wink Laughing

# 592
# 593
# 594
  • София
Здравейте момичета   bouquet
Нямам търпение да започва вече  Twisted Evil И докато чакам си разглеждам снимчици.

# 595
                                  Привет момичета   Hug   

Във вчерашната серия Алито как ме издразни   Close   , то ясно , че имат да си говорят много , ама хич не му иде на акъла , че Езо и Есмер искат да останат на саме. Да , обаче Есмерчо как хубаво го подреди   hahaha  .

Осиновителите на Езо чок опасни беее. Особено майка и , еййй много властна тая жена.  Наистина при тях родителите са на особена почит и явно не е прието да им се противопоставяш, но все пак  Езо не е малко дете.  А и са и наложили живота на тяхното починалото дете .

Сестрата и лелята на Авшар също ме ядосаха.  Уж много ритат срещу Ешреф , а пък сега "Тя била снаха и трябвало да свикне с порядките на къщата."  То пък не могат да се погушкат младоженците   Mr. Green  .

Ниран ме кефи , кви лафове мята само   Joy  .  Обаче как крие коя е истинската дъщеря на българина.  Стара лисица е тя , не може да остане без козове.

Само не разбрах Роза отвлякоха ли я ?

Хайде малко снимки  :

# 596
  • София
как е поседнал хубаво на масата с Дианка, и все от мацки заобиколен тоз момък бе, кво става, Кака как така го е изпуснала от поглед newsm78
Intifada , първата и последната снимка са направо върхът newsm18 newsm18 newsm18

а съпругът ти на аватара е направо като по-малък брат на Сарухан, даже и на поглед го е докарал hahaha hahaha
я признавай бързо-да не е репетирал за конкурса за двойници, или тъй си гледа като те хване да гледкаш сериалчето Mr. Green Mr. Green
адаш, Hug и аз им се издразних на двете кукумявки-че и чаят бил студен, пък все пак кадер е бременна, би трябвало да й угаждат newsm78 newsm78

# 597
                     Да бе адашче  , то вместо да я носят на ръце , че иначе коя ще го вземе този глист  hahaha    Joy   , те се правят на важни , аааа.

Бурак с жена си и детето им.

# 598
  • София
lina1313, страхотна е последната снимка, къде сме я пропуснали досега тази гола сцена  #Crazy Heart Eyes

Intifada
а съпругът ти на аватара е направо като по-малък брат на Сарухан, даже и на поглед го е докарал hahaha hahaha
я признавай бързо-да не е репетирал за конкурса за двойници, или тъй си гледа като те хване да гледкаш сериалчето Mr. Green Mr. Green

Ааа, колко снимки направихме докато го докараме този поглед, не питай, голяма фотосесия беше  Laughing Иначе и той гледа сериала, само че на арабски, даже е доста по-напред от нас.
Онзи ден го накарах да си оскубе веждите, отидохме в един салон на ул Симеон, при едни негови приятели иракчани. Вадя аз телефона да им показвам снимка на Сарухан, да разберат каква форма вежди искаме, и те като се ухилиха всички, викат: Това е Есмер от турския филм!  Laughing
 Явно и други клиенти са имали дето искат такива вежди  Joy

# 599
                     Intifada  наистина снимката е страхотна  Heart Eyes  , а пък за Есмерчо да не говорим. 
Малииии ти сериозно си се заела да преобразяваш мъжо  Grinning  , важното е че и той е фен , а не като моя да вика " Ти пак Таркан - човци ли гледаш   Joy  . Гледай , гледай , то туй ще ти остане  Mr. Green  "

Общи условия

Активация на акаунт