Юли 2006 - тема 90

• 22 380
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Аз желирани бонбони и близалки съм забранила под страха от смъртно наказание Mr. GreenМиналата седмица една приятелка ми разказва как е изтървала в чаша с вода желирано мече и след малко станало баба Мецааа ShockedСмятайте какви неща има вътре ooooh!
Рени,намаленията са веднага след като излязат новите колекции..През октомври започнаха па есенните колекции,така че през февруари предполагам ще започнат намаленията на зимните неща.Аз се каня с една дружка,дето пътува често до Италия по работа да скокна през януари,та да си порадвам душицата LaughingМиналата година Ани си купи от намаленията в Милано рокля от 200 намалена на  30 евро ShockedДано не ни застигне кризата сериозно до тогава Sad

# 571
Кетрин, добре дошла и от мен  Hug
Ева  напоследък яде, ама е 14 кг. Бонбони и шоколади не и забранявам, ама давам рядко. Пък и тя не си иска.
За Нова година моето дете иска живо коте. Е няма как да стане. Ще трябва да се ориентира към друг подарък. Паста за зъби и аз взимам Ненадент. Арлина, Лора направо бие всякакви рекорди с това спане. От вечерта до другия ден до 5 часа спи, така ли?  Имайте ме предвид и мен за обща поръчка.

# 572
Влизам само да ви целуна и да ви кажа, че много ви обичам! Нямам никакво време Sad и така ще е следващите 2 месеца  ooooh! На всичко отгоре съкращават бройката на колегата и ще ми е адски натоварено след нова година. Не знам дали ще се справя, пък ако не мога ще напускам Sunglasses
Венцито е болен, уж не е свинския вирус, днес ще го водя на профилактичен и ще видим какво е положението. Иначе нищо ново около нас. Все същото Simple Smile Липсвате ми! Hug Hug Hug

# 573
  • София
Ети, и ти ни липсваш   Hug

# 574
  • София
Ети-и ти ни липсваш,и ние те обичаме Hug!Дано малкия се подобри бързо и да оздравява Heart Eyes!
Чета ви,но все нещо става и не мога два реда да напиша.
Арлина-много се смях на смахнатия по телефона на БТК-всякакви образи,ей ooooh! Grinning!
НАН-и на твоя разказ за бабата от сънна болест много се смях!Радвам се,че малко по малко се оправят нещата при вас!Я кажи Дая при д-р Джамбазов ли ще я оперирате?Как се назначава консултация при него,че реших и аз той да ми оперира носа.Иначе Дая не се ли подобри,още ли е със сополки?
Деси-аз не разбрах на новата работа какво правиш?И ние така-преди време постоянно се събирахме компании в къщи и затова купихме миялната,сега всеки си се затворил в себе си,в къщата си и няма време за другия...Но най-много ми липсват сестра ми и децата.
Влади рядко има периоди на неядене,обожава домати и краставици това дете!Риба с картофи също.И аз ненавиждам всякакви залъгалки,но не мога да изляза на глава с нашата баба!Поне спря да му купува близалки и зрънчо,чипс изобщо никога не съм давала,четох статия че е не само вредно,ами и направо канцерогенно!
Дойдоха да ми сложат корниз за пердетата в хола-много хубаво стана като ги сложих,чакам с нетърпение да дойдат мебелите след 10-на дни.
Аз хич не умея да се ориентирам в сайтове за покупки Embarassed,може би защото гледах Ла Редутския,а от френски бъкел не разбирам,сестра ми следи за нови неща в Продавалника и като има хубави неща ми казва,много майки там предлагат дрешки иманно от такива сайтове.Иначе мъжа ми в работата много си поръчват спортни стоки на много ниски цени от Англия,правят си партия за доставката и така...скоро си взе страхотни маратонки на Найк за 50лв!

# 575
Ели, ми престани да миеш чинии и да видим кой ще изреве...А съм на тоя принцип и при нас беше като при Деси. Павлин купи миялна че все него чакаха чиниите. Не че нарочно, просто не смогвам. Работа, дете, с предимство са ми други неща, целта в живота не ми е да съм домакиня Laughing

Лорита пък е около 13 кг., обаче понеже е дребничка си изглежда малко пухкавка.

Арлина незнам дали да се притесняваш, Лора беше едно към едно както описваш малката Лора. Сън,цокане, сън, цокане, и на 5 мес. беше 8.5 кг. Joy Питала съм доктора тогава и ми каза че ако е с тонус детето, вс. друго ок, няма от какво да се притеснявам. Те и бебетата са като хората - някои им стигат 7 часа, аз напр. не спя ли 9 съм парцал. И това ми е абс. минимум, най-добре ми по 10 часа сън.

# 576
  • През девет земи в десета
Арлина,за спането забравих и аз да кажа,ми Гого и Цвети бяха най-спящите деца,Цвети пак ревеше чат-пат,обаче Гошко дори като се роди не изплака,ей ошашкаха се тогава и докторката и акушерката.А той такъв се оказа спокоен,имах чувството,че само спи това дете,на 4 години си спеше по 2 пъти на ден.До 6-ия месец май в общи линии беше буден само ако някой има желание да го мачка и да се занимава с него,оставен сам заспиваше за отрицателно време.Такива работи,радвай се,че са ти спокойни децата.

# 577
Да ви завиди човек на спокойните деца. Simple Smile
Моето си реве до 2ч. нощем и туй то! Ама да ми е здрав и това ще мине.
Арлина, питай и педито ви, ако се притесняваш много. Въпреки,че аз мисля, че няма място за притеснение.
Ако искаш да ти пратя малко моето, та да се видиш в бебе, че ти 2 деца ще отгледаш и не знаеш що е то рев и неспане. Не е честно., ей! Wink

Арлина, ще я взимам за снаха Лора! Heart Eyes Ще са екстра с моя, тя ще спи, а той ще я обгрижва! Wink  Лети се помотква да ми направи снаха, пък аз на Варненско чедо си държа...много са ми присърце. Heart Eyes Wink

# 578
  • През девет земи в десета
Арлина, ще я взимам за снаха Лора! Heart Eyes Ще са екстра с моя, тя ще спи, а той ще я обгрижва! Wink 
  Mr. Green Joy Това много ми хареса,честно! Laughing

И нещо много,много мъдро!

Имало едно време един мъдър старец. Един ден при него дошъл мъж, който търсел съвет и помощ, защото всичко в живота му вървяло накриво - отвсякъде бил затънал в дългове, жена му била болна от много време, синът му се събрал с лоша компания и не похващал работа... Мъдрецът написал на един лист: "И това ще мине" и казал на мъжа да окачи листа на входната врата и всеки ден да чете написаното. Човекът изпълнил заръката, окачил надписа и не пропускал ден да го прочете.
Минало време. Един ден на вратата на мъдреца се потропало. На прага стоял същият мъж - дошъл да благодари на стареца за съвета, защото наистина му помогнал: захванал успешна търговия, изплатил всичките си дългове, че и сложил някоя парица настрана, жена му оздравяла, синът му се оженил и се грижел за жена си и детето всеотдайно... Мъдрецът изслушал хвалбите и попитал: "Още ли пазиш онзи лист?". "Да," - отговорил човекът. Старецът кимнал и казал: "Не забравяй да четеш написаното всеки ден.

# 579
  • somewhere over the rainbow
...щото му писна да мие чинии Mr. Green и ако приключа навреме с още един два проекта може да го обзаведа с нещо по-еФтинко за Коледа и РД Laughing
Laughing Все едно слушам за нас - той чисти и мие чинии, аз работя на компа Sunglasses Не, че не работи, но работата му е по-айляшка, дет са вика /даде един наряд, после 3 дни почива и понякога му се събират 2 седмици почивка след няколко поредни наряда/. Еми не е случил на жена, която да го накара да се чувства истински мъж /това и основният ни проблем понякога Confused/.

Диди, да, Джамбазов ще прави операцията. Доволна съм, че успяхме да се доредим до него. Иначе за консултация при него се обади в клиниката Синумед /имат сайт/ и запиши час. Там той приема на частно, всеки делничен ден 17,30 - 19,30часа, като прегледът е 30лв. Вероятно веднага ще ти назначи операцията, като обяснява подробно какво може да се направи. Знам, че ринопластиката при него е най-евтина в цяла България. Даже за под 1000лв. говорят по форумите. В www.tialoto.bg има теми за него Peace

# 580
Станах стринка в 13 часа,роди се бебе Божидара 2900 и 50 см, да ни е жива и здрава малката бебочка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
Деси, много хубаво....Демек и това щастие ще отмине!
И аз все си повтарям, че този зор ще мине,. От друга страна не ми се ще така бързо да пораства, щото ми е толкова мил и сладък бебока. А и скоро едва ли ще гушкам бебе...няма да раждам повече...изпари ми се ентусиазма. Naughty

Ми той и моя мъж за това купи миялна още в софия като бяхме, щото му беше писнало да гледа мивката пълна.
Не съм от жените дето ходят все с парцал. Чистя сутрин ако смогна, ако не остава за следващата... Embarassed

Ели, жива и здрава да е малката Божидара!
Кажи как е минало, как е родила?

# 582
Ами секцио,всичко е наред с бебока,нали имаше опасност за дробчетата да не са развити ама поседя достатъчно в корема на мама и  вече е добре,изплакала е всичко е наред,оставихме там бабите да чакат ,майката естествено не можем да видим,но чичото -новия татко е видял бебето каза че било измито облечено и грозниче,хихихих пу-пу да ни е красавица,всичко е наред! Hug

# 583
Стринке честито!

Ронка, ти през ден, аз само събота - прахосмукачка, пронто на паркета и масите, прах и това е. Не остава време, бе. През седмицата два три пъти зареждам миялня, уикенда по 5 перални. Ми то колко свободни часа имам? А нали трябва и себе си да оправя - да си изгладя ризите и панталоните, да се лакирам, да си изчистя веждите, косата си мия през ден, да я изправя с пресата...

Нанче ама аз не можах да намеря къде пише за този доктор.. И само да попитам че не съм видяла какво коментирате, това за ринопластика с козметична цел или? Щото аз също от известно време се оглеждам за такова нещо, но ще видм кога ще е. А по 1000 лв. чак не ми се вярва..

Баба ми бог да я прости това го каваше: И ТОВА ЩЕ МИНЕ..

# 584
  • София
Ели--Честито ви бебче в родата!Много красиво име,да е най-глезеното бебче!Бързо възстановяване на майчето желая!
НАН-този сайт го изядох от край до край тези дни/по-точно нощи/ Simple Smile,от там взех решението да се оперирам при този лекар Peace.Нещо не мога да се свържа,затова те питах-благодаря все пак!
Синеоче-да,за ринопластика става въпрос и не съвсем.Аз имам изкривена носна преграда на носа,заради което не мога да дишам през едната ноздра и вече говоря на"на нос"-много е неприятно,по принцип тази операция има клинична пътека и затова операцията излиза по-малко пари.Този лекар не е пластичен-специалист УНГ е,което е още по-добре за мен,оперира  само носове и знае какво прави.Но между другото прави и други корекции-пластични.Така че като отида за носната преграда ще поискам и друга корекция-той ще ми вземе пари за това,а другото ще му дадат по каса,намерил е вратичка човека.
И какво му е лошото една жена да иска да е домакиня?Аз работих от 14годишна,работа след работа и какво?Така и не намерих работа,която да ми харесва толкова,че да и се посветя.Като се роди Влади решихме,че няма смисъл-Влади и мъжа са ми смисъла-честно.Не виждам никакъв смисъл да работя безцелно в някой магазин,да не сварвам с домакинство,с дете,с мъж.Мъжа ми изкарва достатъчно,ако се наложи някой ден ще започна,но засега ни е добре.Това не означава,че по дял седя-грижа се за домакинството,за Влади,остава ми време за мъжа ми-изкарваме си времето заедно.Не искам да съм от тези хора,които само се оплакват-нямам време за децата,не видях първото му зъбче,не видях как проходи,не ми остава време за семейството и т.н. и т.н.-в крайна сметка всеки си живее както си иска-който му е кеф си ходи на работа,който му е кеф си седи със семейството-нищо лошо не виждам Peace.

Общи условия

Активация на акаунт