Отговори
# 300
  • някъде тук
Специално за Стар http://media.snimka.bg/4755/015765061.jpg
направих я от прозореца че нали има грип Laughing

# 301
И аз искааам сняг, но да почака още малко, че съм с летни гуми отпред, а точно сега немога да си позволя да ги сменя  Naughty
Аз съм на преглед днес от 16:40 и незнам защо много се притеснявам. Дано всичко мине ок  Praynig

# 302
Я да оздравявате-какво сте се натръшкали всички Wink
Много чайове-лайка и мента,мед и плодове.И мнооооого почивка.Аз днес съм на лекар да си взема болничен че ми се вие свят с ниско кръвно съм и не мога да дишам.Вие имате ли сериозен проблем с дишането-аз се задъхвам дори като говоря-ще видим как ми е желязото(не знам защо първо тръгнах да пиша оловото... Laughing)

# 303
  • Бургас
Искаш, Звездичке, ама при нас снегът май е мираж...  Laughing Дето се вика- а дано, ама надали! Тука само вятър и дъжд...
Мда, писна ми от кал и мръсотия  Rolling Eyes....
И при нас в Бургас е същото нещо.....
Радост^^ стискаме палци,всичко ще е наред!
Бела снимката е много хубава!

# 304
  • София
Бела, много е хубаво и изглежда толкова спокойно около теб  Hug
Радост, стискам палци за прегледа. Всичко ще бъде наред!!  Peace
И на мен ми се иска да понатрупа. Като стегне малко и времето е по-здраво. Да ги видим тогава гадните вируси  #2gunfire
Вики, и аз се позапъхтявам, даже понякога като говоря по телефона  Crazy Лудница! Но ако не са ти пускали кръвни изследвания скоро си пусни за желязото и хемоглобина. Аз се чувствам по-добре, откакто пия Малтофер.
Ее, ама друго си е като от време на време хвърлям по едно око във форумчето. Днес нямам да наваксвам с четеното, всичко си следя регулярно  Joy

# 305
  • София
Аз определено започнах да се задъхвам при по-големи усилия. Иначе засега корема не ми пречи - сгъвам се, клякам, ставам от леглото по обичайния начин и т.н. Болката отдясно под гърдите си остава, но не ме тревожи, до края ще се увеличат такъв тип болки от притисканите органи.
А, и на мен желязото ми се отразява добре, доста по-свежа съм.

# 306
Не знам вие как сте, аз от два дена вече съм отекла.. навсякъде, ръце, крака, всичко, много е гадно. И в неделя имах разправия със съпружеското тяло. Играят ми комбина с дъщерята, но не са оцелили момента и може да има убити скоро. В общи линии, това е. Много съм уморена, неудобно ми е вече, тежи ми, боли ме и искам спокойствие... ама няма.

# 307
Специално за Стар http://media.snimka.bg/4755/015765061.jpg
направих я от прозореца че нали има грип Laughing

Оооо, Бела, невоятно е  Heart Eyes ! Благодаря , че го сподели  Hug ! Страхотно е да имаш хубава гледка от прозореца, моята е морска  Grinning!

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 13:39 от star

# 308
Radost^^ , не се притеснявай всичко ще е наред.
Бръмби, искай си изследване на общия белтък, защото докато бях в болницата лежаха мами със същите симптоми. И ако си хапваш соленко и киселко поспри, много ми е трудно ама обикалям около царската туршийка и краставичките и само точа лиги. От тях се отича също.

# 309
Аз си купих от магазина нар.
Вижте какво намерих за него: "Един нар предоставя 40% от дневната дажба витамин С, необходима на един възрастен, както и витамините В1, В2, В6, В12, Р, белтъци, дъбилни и багрилни вещества, нишесте, целулоза."
Сега малко съм в чуденка как точно се яде  Blush, ама в краен случай ще го направя на сок.

# 310
  • София
Ехеее.....искам и аз морска гледка  Laughing...Моята скоро ще е парк Heart Eyes
Плами, аз нара си го ям с лъжичка.

# 311
И аз въпреки че съм качила само 6 кг се чувствам дискомфортно.не ми се работи нямам сили все съм уморена.Прим мен всичко е на корема и съм много смешна,а и доста ми пречи.Не знам още 2 месеца как ще работя,че така съм го планувала-нали пустите пари все не стигат...
Сега забелязах че според линийката съм влязла в 7 месец.

# 312
Стискам и аз палци за прегледите на mii и Радост!
star, браво за хубавите новини!
Вали ли, вали навън и не мога да се престраша да изляза на виелицата  Laughing Ще броя до 10 и се обличам  Wink Grinning Само за 500 м е и ще се жертвам.

Аз пък не мога да се сгъвам хич! Коремът ми пречи определено. А като клекна, трудно ставам без да се подпирам някъде  Whistling А в леглото е едно въртене докато го наглася така, че да не си пречим   hahaha С коремът имам предвид...

# 313
Радост стиснати палци за прегледа,всичко ще е наред!
Бела снимката е страхотна!
Стар сподели с нас един морски пейзаж,ние заради контракциите ми пропуснахме морето тази година и ми липсва!
Момичета от няколко дни имам едно главоболие,не е силна болката,но е постоянна и вече ми е много неприятна Sad да пия ли нещо или да изчакам прегледа утре?

# 314
Ел, непременно да я споделиш  Flutter !

plami 10
, като малка ядях много Нар, чоплех го зрънце по зрънце  Crazy, сега ако си купя го правя на сок.

Бръмби, аз за сега отоци нямам, с предната бременност в тези седмица май глезените ми вече бяха трупчета  Rolling Eyes ! В общи линии не усещам дискомфорт, също като Ника клякам, ставам , върша обичайните неща без особено усилие !
Живеем на 4 етаж, без асансьор  и определено вече се задъхвам, но предполагам, че е нормално , все пак  съм 10кг +  Twisted Evil

Стар сподели с нас един морски пейзаж,ние заради контракциите ми пропуснахме морето тази година и ми липсва!

Аз споделих една миниатюра , ама по- добре в голям размер !

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 13:59 от star

Общи условия

Активация на акаунт