Отговори
# 330
Стиснати палчета на всички, които имат прегледи днес  fingerscrossed
Аз пък вече съм 16+, но за сметка на тези завидни килограми съм много енергична и подвижна. Има моменти, в които не се чувствам  бременна, а един ден дори се затичах по стълбите. Трудно ми е само обуването на чорапогащник, но на този етап се справям  Peace . Дай Боже така до края  Praynig

# 331
Момичета, може да ви прозвучи смешно, но аз до 4-тия месец си ходех с едно постоянно главоболие през 2-3 дни. Една приятелка ми върза червен конец и оттогава не съм имала главоболие. Незнам дали вярвате на такива неща (аз не вярвах), но явно "проработи". Просто хората ми заглеждат корема постоянно и явно има истина в тези "бабини приказки".

# 332
  • София
Ох, а тук трябва до 7 сутринта в делнични дни да е изринато, а през уикенда - до 9. И така се спазва, че честичко ни звъни някой съсед да ни напомни, понеже цялата улица почистена, само пред нас преспи. Mr. Green Ужас! Аз в 9 през уикендите още си спинкам сладко-сладко, само ми е до ринене на сняг.  Blush
Тук поне няма ограничение за часа, когато видя, че натрупа и слизам да рина.  Laughing Иначе не е `убаво това за ранното ставане през уикенда, и пред нас би било затрупано в 9 часа. Twisted Evil

# 333
 hahaha ама вие ли ще го ринете този сняг бре момичета,в нашия блок има списък кой кога му е ред, Nature Snowman

# 334
И при нас заваля сняг newsm44
Съни,Танче давайте идеи за хубави филмчета,че то в това време няма какво друго да се прави.
Радост и аз имам червено конче още от като разбрах,че съм бременна.

# 335
Относно витамин ц-то в плодовете-кивито е цар.Съдържанието на вит.Ц в кивито е много по-голямо от всеки друг плод.100гр. от него ви осигуряват вит.ц за една седмица.Съдържа също калий,калций,желязо и се води един от най-ниско калоричните плодове.

Аз тези дни се явявам във форума като некоя бабичка и казвам кое е полезно и кое не-ужас.Относно храната с мъжа ми сме нещо страшно,подбор на подбора.Преди 4 години оперираха свекървата от рак на дебелото черво,основната причина за това беше-храната,от тогава тя започна да яде само неща без консерванти.И така....зарази ни и нас, като ходим да пазаруваме си носим едни листове на които пише кое E какво е .Незнам дали им обръщате внимание,но повечето консерванти в храните са ракообразуващи или вредни за черния дроб( т.е. някакъв вид токсини).Най-много боклуци има в самамите,луканките и готовата каймата,аз не съм ги купувала от години (каймичка си мелим само в месерница и то след като сами си изберем месото).
Лелелее дай да се махам, че ви напълних главите с мойте глупости  hahaha

# 336
  • Бургас
Уф Пухче ,скоро не съм попадала на нещо хубаво....
Наскоро изтеглих това ,ама не съм го гледала още : http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=193485&hit=1
Аз ако не мога да си харесам нещо ,отварям ей този сайт http://imdb.com
и пиша името на любим актьор или актриса и излиза цялата му /й филмография ..от първия филм до последния и гледам заглавия .....харесвам някой и после го дърпам от замундата.

# 337
Съни аз този филм го гледах миналата седмица и да си кажа честно не останах очарована.
Но от сайта ще се възползвам,благодаря ти! Hug

# 338
  • България/Германия
Kristinchetto, и аз така смятам, че от натуралните продукти по-хубави няма и също съм леко вманиачена - винаги чета етикетите заради Е-та и консерванти. Колбаси, луканки, наденици и тем подобни не купуваме, за предпочитане си е чистото месо. Живот и здраве, и за бебчо мисля да готвя и да не прибягвам до никакви готови сокове и пюрета.
Странни са ми някои наши приятели, които карат само на полуфабрикати, замразени пици и junk. Оплакват се, че нямат пари, ама като огладнеят, отиват до Макдоналдс и ядат скъпите и вредни бургери, вместо да си накупят полезни продукти и да си сготвят нещо вкусно, което ще излезе и по-евтино.
Хайде, стига съм философствала и аз.  Twisted Evil Mr. Green

# 339
Уф Пухче ,скоро не съм попадала на нещо хубаво....
Наскоро изтеглих това ,ама не съм го гледала още : http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=193485&hit=1
Аз ако не мога да си харесам нещо ,отварям ей този сайт http://imdb.com
и пиша името на любим актьор или актриса и излиза цялата му /й филмография ..от първия филм до последния и гледам заглавия .....харесвам някой и после го дърпам от замундата.

Ех, Съни, от една порода сме дет' се вика  Joy И аз така процедирам  Hug

Аз си свърших бързото дело навън и ей ме на, пак  hahaha Не е чак толкова студено, колкото си мислех. Неприятен е вятърът и мокрият сняг. Снабдих се с още лимони, грейпфрути и нар (последното благодарение на Плами   bouquet . Бях забравила колко го обичам  Hug) Ще кажеш, че се обричам на доброволно затворничество с дни, ама не е много далеч от истината  Joy. Презапасена и спокойна съм хахха.
Аз съм 6+ все още. Внимавам какво ям и така. Качих 2, 3 кг за отрицателно време и спрях засега да наддавам. Сигурно ще е на порции качването.
Сега се отдавам на мързел, завита на топло, а после ще сготвя нещо питателно  Wink.

# 340
  • До Балкана
Кристинче, изобщо не са глупости, аз от както тръгнах на йога преди 2 години доста се образовах по темата и имам извадени списъци с Е-тата и си ги следя много, защото като правхме разни очистителни практики, за които мога да споделя като родим здравите бебета и дойде момента да се свалят килограми,...и тогава видях какво излиза от мен и как се чувствам след това и колко е различно всичко ако се храниш с хубава храна, което също е относително, но поне старанието води до някакъв по-здравословен резултат.
Бях на консултация днес, мъжа ми влезе и той и исках да питам хиляда неща и като почна доктора да му обяснява това, че били крачета, това ръчички и т.н. и познайте нито знам колко ми е дълго бебето, нито колко е тежко. Twisted Evil И ако мислите, че нещо е видял и разбрал мъжа..... #Crazy  Една жена влезе също с мен и пак съм недоразбрала и ненапитала се, но на 10-ти ще ходя за рутинните изследвания и ще разчепкам всичко. Но като каза докторчето че всичко си е наред, значи вярвам и продължавам. Предложиха ми болничен от началото на декември и си умирам от удоволствие, защото вече искам у дома! Whistling
Добре дошла на новото майче! Hug
П.С. Забравих да кажа, че съм +5, като последния месец ми оставил 2 кг. Мисля, че е добре, а? Въпреки, че за съм си мече и все ми е трудно!

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 16:12 от Dallcheto

# 341
  • Бургас
Далчее  Hug време е за почивка !
Уффф аз пък днеска готвих една супа и накрая като и слагах застройката и се пресяка /пресече /незнам как е по-правилно....  #Cussing out
Ама един ужасен готвач съм .....
п.с.поне десерта стана добре .

# 342
дайте го тоя списък с Е-тата,че аз съм мислила доста по въпроса но не съм действала досега.И тук всички са луднили по така наречената органик храна

# 343
  • До Балкана
Съниии, колко ми липсваш ако знаеш! Hug Ако имаш и домашен скайп, няма да ти се разсърдя ако ми го хвърлиш Whistling, за да мога да те тормозя и като си си у дома.  Hug А аз наистина съм в трескаво очакване на 10-11 дек. за един ден (опознавателен) в болницата и после почивка! Heart Eyes

# 344
  • София
Съни скай, не се оплаквай, душко! На мен днес супата пак ми изкипя, готова супа на Маги.  Embarassed Вече дори спрях да си прикривам следите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт