Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък на хотелите в България!

 • 310 155
 • 1 454
 •   1
Отговори
# 1 440
 • Мнения: 11 438
Аз бих настоявала за компенсация, или ще сезирам КЗП. Няма как да се ползва тъмна баня, че и без топла вода. И проблемите от сорта че няма кой да изчисти стаите не ви интересуват, както те не се интересуват дали този месец сте си получили заплатите, за да им платите за престоя. Аман от пишман бизнесмени.

# 1 441
 • Мнения: 758
Докато има хора, които търпят това отношение, дотогава ще има и такива хотелиери. Значи селото ще обърна, но няма да търпя това нещо. Та много се извинявам, но сте си виновни вие, че позволявате да се държат така с вас!

# 1 442
 • Ню Йорк
 • Мнения: 4 771
Тези хотели, които не спазват хигиенните изисквания е добре да ги докладвате. Може да са много опасни.

# 1 443
 • Мнения: 541
Значи всичките до един! Joy

# 1 444
 • Мнения: 1
На 20.07.2020 посетих семеен хотел "Телъви" с адрес гр. Созопол ул. Виа Понтика 17, п.к 8130, няма посочен никъде МОЛ, както и булстат. Искам да отбележа, че този семеен хотел е под всякаква критика. Категоризиран е с 2 звезди и искам да попитам от коя ЕККСТО (експертна комисия по категоризация и сертификация на туристическите обекти) или ОЕККТО (общинска експертна комисия по категоризация на туристическите обекти) са категоризирани и сертифицирани?
Предвид ситуацията с COVID-19 от 13.03.2020, още с влизането в хотела нямаше осигурени задължителните дезинфекциращи препарати нито на входа, нито по стаите, както и обслужващия персонал не беше със задължителна предпазна маска/шлем, а заповедта важи за всички обществени заведения/сгради. Това е първата забележка.
Регистрираха ме като гост на хотела в нещо по подобие на двор или мазе, не знам как да го опиша по-точно и настъпи втори проблем - ценова листа за предлаганите услуги. Предварително звъннах на посочен номер в официалния им сайт  да попитам за цена на нощувка за човек и ми отговориха, че е 16лв. Исках да направя резервация за двама човека, следователно сумата става 32лв. В последствие ми казват, че за 2 нощувки за двама души дължа сумата от 90лв. В моя защита искам да посоча закони от Защита на потребителя, Раздел 2 (предишен раздел 3, ДВ, бр 61 от 2014г. в сила от 25.07.2014г) - чл. 62а (нов. ДВ, бр 27 от 2013г.) ; чл. 62б (нов. ДВ, бр. 61 от 2014г.) ; чл. 62г ал. 2; чл. 63 и чл. 65 ал. 1, ал. 2
С влизането в стаята се натъкнах на ужасяваща гледка - мухъл, плесен, прах, неизмити чаши, непочистени косми, мигли, следи от менструация по спалното бельо. Терасата беше в окаяно състояние при наличието на фекалии и пера от птици. Изреждам още закони в моя защита за изредените нередности в хотела от мен от Раздел 1 за обща безопасност и качество на стоките и услугите, глава 5 чл. 69 ал. 1, ал. 3 (лицето не се представи от самото начало) ; чл. 73 ал. 1 (матракът на легловата база беше продънен, както и стола беше счупен) ; чл. 75 ал. 1, както и целият раздел 4 (отговорност за вреди, причинени от дефект на стока)
Въпросната жена не ми издаде касова бон или фактура, което е нарушение срещу НАП, заплашва гостите на хотела, както и мен със съд, отправи лични обиди, ако напиша негативни коментари за въпросния хотел. Представя се за адвокат без да е представила лиценз като такъв. В официалният сайт е посочено лице за контакт - Николай Рангелов, а не е уточнено жената каква роля играе в хотела.
От 2015г. започват оплакванията за "Телъви" до ден днешен. Този хотел е опасен  за здравето на гостите и е нарушител според законите на Република България, както следва за НАП и РЗИ.

# 1 445
 • Мнения: 11 438
За този хотел имаше вече същите отзиви по-назад в темата. Ако бяхте прочели щяхте да си спестите неприятностите. Аз не бих останала там още при разликата в обявената и поисканата цена.

# 1 446
 • Благоевград
 • Мнения: 70
Витаспрингс, село Баня.

# 1 447
 • Мнения: 11 438
Витаспрингс, село Баня.
Защото?

# 1 448
 • Мнения: 3 979
И аз бих искала за разбера какви са негативите на този хотел.

# 1 449
 • Благоевград
 • Мнения: 70
Ние бяхме в началото на октомври там на тийм билдинг, спа-центърът не работеше, уж заради Ковид. Басейните пълни, с не особено чиста вода.Апартаментът на последен,4-5 ти етаж е без асансьор, леглата в едната стая без чаршафи, косми навсякъде. Едната стая с капандура, все едно си в бункер, осветлението и в двете стаи и в банята е много зле, не можеш да се огледаш. Нощна лампа не работи. Голямата спалня без мокет. Аз не си носех дом.чехли.
В банята освен 4 ролки т.хартия друго нямаше, слушалката за душа пробита.  Ние бяхме със закуска и вечеря, не е блок маса, сервират ти каквото те преценят. За вечеря беше салатка от малко зеле с домати и краставици. Основното пил. месо с бял сос и гъби. Хляб обаче колкото искаш.Нищо друго няма, дори вода. През деня храната която се поръчваше, основно салати и картофи, бяха добри порции. Кока колата беше свършила.
Какво друго?! Две колежки бяха настанени в приземна стая, която се оказа ужасно студена и помолиха да ги преместят. Обясниха, че нямат места и ги мушнаха в един апартамент с други колеги там пък без никакво осветление. Нашите стаи бяха без тераса и имаше едно вътрешно помещение, което беше изцяло празно, сигурно за ските през зимата.Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пролетта бяхме в Каса Карина в Банско, пак на обучение, ами разликата от тук до небето. Не бях ходила до сега там, но останах очарована.Хотелът е много хубав, стаите лукс, храната превъзходна.

# 1 450
 • Мнения: 3 979
Благодаря! Със сигурност няма да го посетя при тези отзиви.

# 1 451
 • София
 • Мнения: 1 303

Пролетта бяхме в Каса Карина в Банско, пак на обучение, ами разликата от тук до небето. Не бях ходила до сега там, но останах очарована.Хотелът е много хубав, стаите лукс, храната превъзходна.
Скрит текст:
Не е тук темата за хвалби, но в Каса Карина родителите ми ходят 2 поредни години и също много им харесва. Най-вече храната била страшно вкусна.

# 1 452
 • Мнения: 22 605
Витаспрингс, село Баня.

С такова име знам около 5 села.
Кое точно имаш предвид?

# 1 453
 • В царството на игрите:)
 • Мнения: 2 990
Витаспрингс, село Баня.

С такова име знам около 5 села.
Кое точно имаш предвид?
Като се потърси името на хотела в Гугъл веднага излиза местоположението му, а именно с. Баня Разложко. Гугъл знае всичко Expressionless

# 1 454
 • Мнения: 22 605
Абе с една "Царска баня" едни ни пратиха в с. Баня, карловско, други - в същото едноименно село из Родопите.
Има и около Бургас и на още места.
Винаги питам, за да е сигурно. И казвам, за уточтение.

Общи условия

Активация на акаунт