Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък на хотелите в България!

 • 332 367
 • 1 658
 •   1
Отговори

Анкета

Някой да добави нещо?

Опции:

# 1 650
 • There I was on a July morning ...
 • Мнения: 3 849
И аз останах с впечатление, че е била сама. Резервирала съм за свои близки, които са ходили самостоятелно на почивка и винаги ги таксуват с по-висока цена, отколкото е на легло в двойна стая.
Отделно, си вдигат цените в разгара на сезона - ако юни месец резервираш за август е една цената, но става доста по-висока, ако го правиш в последния момент.

# 1 651
 • Мнения: 3 505
Е, ако иде реч за единична стая, положението се променя.

# 1 652
 • гр.София
 • Мнения: 100
Е, ако иде реч за единична стая, положението се променя.
Стаята беше единична.На снимката не се вижда всичко в банята,но например на стената,висеше четка,която беше цялата във...и както казах от снимката няма как да устетите вонята,беше нетърпима,както в банята,така и в стаята.Всички гости се оплакваха и казваха,че условията са потресаващи.Аз напуснах след първата нощувка.Запазих тази квартира,защото,първо е на центъра и второ,исках да е близко до едни мой приятели.Нямаше друго свободно в този район! В крайна сметка ме приютиха,мойте приятели.Бабката не ми върна парите.

# 1 653
 • Мнения: 3 505
За единична стая в топ сезон цената не е висока, но това не значи, че не трябва да е чисто.

# 1 654
 • Мнения: 14 365
Е как пък им е хрумнало четката за тоалетна по този начин да стои?

# 1 655
 • Сф
 • Мнения: 7 487
Е, то тая четка да я бяхте хвърлили значи.. То не се знае и с обща баня кой виновен- гостите ли, хазяите ли...С тия квартири общо взето ти дават легло , оттам нататък никой не върви след гостите да гледа кви ги вършат в общата баня.
Аз ходих преди много години така сама един път, беше ок, случих Simple Smile дет' се вика. Но е на късмет! И не беше в центъра, сама не ме искаха.
.

# 1 656
 • Мнения: 1 192
И аз като млада съм спала по квартири, за 10-15 лв на легло в стая 2 на 2, но за толкова ми стигаха парите, толкова давах. Сега ако платя 300 лева за конкретна услуга, искам да получа съответната услуга, а не някаква жалка имитация.
Тази година морето е потрес - мизерия, тълпи от хора, никакви мерки. Успяхме да си намерим читав плаж, по масовите е нещо страшно и за догодина се замислям изобщо да ходя ли на нашето море.

# 1 657
 • Мнения: 24 468
Ние сме доволни от пребиваването си по морето тази година. И миналата. И от хотелите, и от плажовете.
Сега бяхме по Тузлата, тази събота и неделя, покрай Калиакра - много е хубава водата - рибки,  рачета, скариди. Предишния месец и от Несебър бяхме доволни, и от хотела, от всичко. Толкова, че другата седмица повтаряме дестинацията.
...
Но темата е за конкретни оплаквания от конкретни хотели и условията в тях.

# 1 658
 • Мнения: 2 135
Аз да включа хотел Студенец, обалст Куклен, Пловдивско, храната я бива, но всичко останало куца. Все още се обзавежда, в стаите лиспва хладилник, топлата вода я чакаме по над 10 мин, такава била системата, няма детски кът, ако сте с малки деца, просто забравете. Собственикът върви по децата, да не би да не бутнат някоя солничка, отделно имаше 5 стаи по етажите, но всички ни гонеха, дори подвикваха, че сме им пречели, като че ли на 2 годишно мога да му забраня да вика и да бяга. Цените са като за нормален хотел със закуска, а тук дори закуската си я плащаш, няма комарници, няма дори къде да си закачиш тоалетната хартия и кърпата в банята. Не сме почитатели на лукса, но като включиш и отношението на собственика към децата...
Отидохме там, защото видяхме, че има ново обзавеждане, ноооо няма повече да експериментираме, а ще залагаме на изпитани хотели!

Общи условия

Активация на акаунт