Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 5 ноем. 2009, 14:43 ч.

Хафузова

 • 15 549
 • 34
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 17
За д-р Хафузова: Следих си бременността при нея от самото начало. Поиска ми пари за раждането, дадох й повече от колкото поиска. Дадох й ги  предварително, защото мъжът ми е принципен и нямаше кой да й ги даде в родилното.

Когато ми изтекоха водите  в късните часове се оказа, че не е в България. Установих го когато постъпих в родилното.
Представете си шока, да звъниш да те прати в родилното и когато от там дадеш телефона на дежурната акушерка да й обясни положението, да чуеш че не е в България, а акушерката да продължи да я прикрива. Каза на акушерката, че сме се били разбрали .... Повече няма да коментирам.

На сутринта беше помолила  колега да ме поеме, за което благодаря и на двамата! Признавам й, че все пак не ме остави съвсем сама, уговаряйки се с колегата си в последния момент. Но аз съм точен човек и ако ми кажат поемам те значи, че има ангажимент. Едва ли бих писала тук, ако беше ми казала, че е колектив с неякого и при евентуално отсъствие този човек ще ме поеме. Едва ли има някой, който обича да го лъжат, аз също.


Имам и др забележки към д-р Хафузова освен, че не дойде на раждането и не беше пряма, както и че "финансовата страна е необходима", за да ти "обърне внимание" (цитати с нейните думи).

Чаках всеки път по много часове, дори ме е е приемала в 22:30 петък вечер при уговорен час 20:00 и няколко човека за същия час - 20:00. Разбираемо е, че в този час(22:30) ми  обърка картона с др пациент и за малко да ми предпише ненужни лекарства. Разбирам, че е претоварена, но си мислех, че като закъснява с графика на бременните, поне отделя повече внимание на ражданията, както тя твърдеше
   

# 16
 • Мнения: 11
Здравейте, прочетох мнението ви и естествено не съм очарована, могали да питам дали сте раждала в Шейново или във Вита?

# 17
 • Мнения: 17
Здравейте, прочетох мнението ви и естествено не съм очарована, могали да питам дали сте раждала в Шейново или във Вита?
Във Шейново

# 18
 • Мнения: 11
Днес вече от личния си опит казвам, че родих при Хафузова във Вита и съм изключително доволна от нейното внимание и грижи, инче от самата болница и персонала не чак толкова. Просто там са добри условията- човешки и ти обръщат  внимание, но не и другите лекари. Хафузова е прекрасна, като лекар и човек. Там основно си те наблюдава твоя лекар който ти води раждането. Наистина си заслужава при Хафузова или Чорбобова, но според мен само и единствено, ако бебето е наред и е в термин. Неонатоложката също е добра, но за съжеление не казва много, а ти сама я разпитваш. Успех

# 19
 • София
 • Мнения: 4
Изключителен лекар и човек, трyдно говори за пари и затова немога да си представя, че е поискала пари предварително. Следих се при нея от самото начало и родих при нея във Вита. За мен тя е ангел.
Избирайте правилните лекари и всичко ще е наред. Такава лекари като нея трябва да се ценят.  Hug

# 20
 • Мнения: 190
Ако искате да имате Живо и здраво бебе, не се доверявайте на Д-р Хафузова.
Тя следи бременността в 25 поликлиника и работи в болница ''ВИТА""

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 16:54 от Вероника Андонова

# 21
 • Мнения: 2 171
Включвам се, за да следя темата. Съвсем скоро ми предстои раждане при д-р Хафузова. Следя се при нея от началото на бременността. Допада ми както професионалното й, така и чисто човешкото й отношение. Единствената ми забележка е, че наистина понякога се чака с часове, но това са неща, които не зависят от нея. Надявам се скоро да се включа и с впечатления след раждането (и, дай Боже, да са положителни Simple Smile )

# 22
 • София
 • Мнения: 4
Ако искате да имате Живо и здраво бебе, не се доверявайте на Д-р Хафузова.
Тя следи бременността в 25 поликлиника и работи в болница ''ВИТА""

Вероника,  би ли споделила на какво се дължи това мнение?

# 23
 • Мнения: 2 171
Родих миналата седмица при д-р Хафузова. Следих се при нея в 25-та поликлиника. За нея мога само хубави неща да споделя, както като професионалист, така и като човек. Безкрайно съм й благодарна, че доведе на бял свят дъщеря ми. Съобразяваше се с желанията ми, вземаше насериозно притесненията ми. Спечели доверието ми и бях спокойна, че съм в сигурни ръце.

# 24
 • Мнения: 1 805
Раждах при д-р Хафузова 2010 г. в Шейново. Всичко мина прекрасно, препоръчвам я горещо за следене на бременост и раждане.

# 25
 • Мнения: 1
Провет и от мен! Аз следих своята бременност и родих при д-р Хафузова в края на месец февруари 2016 година...Всичко мина много добре, в края на бременноста си имах доста проблеми...Искарах грип, както и положителна микробиология с бактерия Бета хемолитичен стрептокок...Много сериозно се зае с моето лечение и направи всичко възможно за да ми помогне...Всичко завърши с успех, но доста време ми отдели...В болница Вита условията са добри...Като цяло нещата минаха много добре...В момента също ходя при нея и съм доволна...Винаги е била много коректна с плащанията и не съм имала никакви проблеми с това...Като човек е абсолютно ок...наистина е натоварена, но при добрите лекари е така, особено за човек който работи със ЗК...Не забравяйте, че вече все по-малко лекари го правят...Това е от мен...

# 26
 • Мнения: 1
Аз бях само за преглед , защото не си бях правила от много време и исках да си направя и цитонамазка. Не съм особено доволна защото докато разговарях с нея тя беше супер отнесена и дори беше загубила направлението ми сред всички листи на бюрото си . Дори бих казала че целия ни разговор протече в това къде е оставила направлението и дали въобще аз съм и го дала. Оказа се че имам някаква инфекция и след това се оказа че няма направления за такива като мен/ не бях бременна/.. В крайна сметка си платих около 60 лв. за изследванията. След което и около 60 лв. за всички хапчета. Това че медикаментите са скъпи не е лично неин проблем , но последващото отношение отново не ми хареса. След като минах лечението трябваше отново да се записвам и каква изненада ... отново да си платя за 2 вида изследвания . Едното беше така очакваната зитонамазка , а другото за да проверим дали съм се излекувала от гъбичките / оказа се че са гъбички/ . Платих си...чаках...чаках...и  един ден реших да си взема изследванията.При което отивам до кабинета и и отново след около 2 часа чакане/ поне този път нямах записан час/ реши че може да ми обърне внимание . Внимание ми обърна пред вратата си в коридора пред всички жена и мъже които също чакаха. Единственото нещо което разбрах е че нещата не са напълно ОК и ми връчи една рецепта. Каза ми ако искам да и се обадя за да ми каже как да си пия хапчетата.Може да е добър специалист , добра докторка , но аз лично не останах с добро впечатление.

# 27
 • Мнения: 3
Потресена съм от отношението й, не си вдига телефона и се чака доста - останах с впечатление че няма добра организация, нито сестра. Не дава амбулаторни листа и за всеки документ ме размотаваше - казва, че уж ще го остави при охраната, който също ми сподели как се подиграва с "клиентите" си.
Всеки 2ри преглед е платен, уж да обръща внимание, а не усетих да е запозната с притесненията ми, затова и се напрягах винаги покрай преглед при нея.
Като казах, че искам да раждам нормално, каза да, но ако, ако... което ме обърка още повече. Като разбра, че не съм убедена да раждам при нея ми наговори колко е страшно по държавните б-ци и как човек тр да си плати и да му се обърне внимание, каквото тя можела - не можах да спя няколко дни после. На ехографа тогава я питах, че имах неразположение, и ме посъветва да питам, където мисля да раждам. И затова й платих 50 лв. ?!?
Към касата също е регистрирала цялата ми бременност, макар да спрях да ходя. Сигурно затова ни увеличават здравните вноски - за да има за непроведени прегледи.

Възпитана и мила е, за диагностика може да е добра, но за проследяване на бременност не бих желала да ме вмества при тази й натовареност.

# 28
 • София
 • Мнения: 4
Включвам се с второ детенце родено при д-р Хафузова и екипа на Вита. Нямам никакви забележки относно проследяването, напротив - помнеше много добре предишните ми проблеми и внимаваше с тази бременност. Незнам като е толкова некадърна и лош лекар, как винаги пред кабинета има ужасно.мн народ?

# 29
 • София
 • Мнения: 114
Определено обръща внимание, но дори да имаш записан час при нея или трябва да не работиш или да напуснеш работа! Аз бременна в 7-ми месец съм чакала по 3 часа за преглед. Имах час в 19:00 часа и влезнах в 22:00. И така преди края на бременноста се наложи да я сменя, защото все пак имах още едно дете. А и ако не си купиш добавки вече не си важен пациент . Следващият преглед просто те претупва. И също да не пропусна, че ми предложи да изроди бебчо в 18 седмица, защото "най-добрата" специалистка по 3 Д ехография д-р Томова видя цепка на небцето на бебчо и г-жа д-р Хафузова ми каза да махна бебето, защото не заслужавало такъв гаден живот. И какво от това, че ще го махна,щяла съм да си направя друго, здраво бебе!И тя била имала 3 аборта заради такива причини! Добре, че не я послушах. Бебчо се роди напълно здрав, без деформации. А тази докторка просто според мен не е много човек. Може и да е помогнала на много хора, но за мен да предложиш на жена, която се е борила 8 месеца за бебе да и предложиш да убиеш бебето...не е човек!

Общи условия

Активация на акаунт