Бял равнец - "избавление от всички беди"

• 492 950
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Искам да ви попитам какъв бял равнец пиете-в кутия,на пакетчета или стръкчета и от къде ги купувате?Аз изпих 2 кутии на Билек,но не знам от къде да си взема стръкчета.Те мисля,че са по-ефикасни.

# 391
Привет!
Винаги съм имала адски нередовен цикъл Sad
В петък бях на гинеколог и се оказа, че единия ми яйчник не функционира и е с редуцирани размери. Изписа ми Дуфастон и изследвания. Доктора твърди, че цикъла ми никога няма да е нормален и може само с лекарства да го предизвика Sad  Аз пък смятам да апочна да пия чай от бял равнец. Преди години пиех бял равнец на таблетки и като че ли имаше положителен ефект.
С какво количество да започна?

# 392
До колкото знам при проблеми се пие 3 пъти на ден-сутрин,обед,вечер половин час преди хранене

# 393
Здравейте, дами! Откриха ми преди време киста на левият яйчник. Преди 3 месеца беше 2.6мм на 2.8мм(не пиех хапчета нито билки), сега вече е 3.5мм и пия противозачатъчни за премахването и. Нямам вяра на тези хапчета, изпила съм един блистер Линдинет 30, чувствам се ужасно от тях  #Crazy #Crazy . Не искам да пия хапчета, но пък ме е страх да ги спра и да започна билколечение, защото съм чувала, че не при всеки действат билките, а не искам да се стига до операция  Sad Много съм объркана. На 20години съм, не съм раждала. Проблеми до сега не съм имала и тази киста ще ме побърка. Моля Ви дайте ми съвет, не знам какво да правя  Sad Cry

# 394
Пий белия равнец,на мен ми махна кистата  Peace

# 395
Искам да ви попитам какъв бял равнец пиете-в кутия,на пакетчета или стръкчета и от къде ги купувате?Аз изпих 2 кутии на Билек,но не знам от къде да си взема стръкчета.Те мисля,че са по-ефикасни.

На стръкове не ми харесва-става като да не казвам какво-бледа водичка.Най ми допада стрит от пакет.Купувам от билковата аптека.С филтър не мога да намеря.

# 396
Пий белия равнец,на мен ми махна кистата  Peace

Започнах да чета цялата тема за белия равнец, ще послушам теб и всички останали жени!
Благодаря!

# 397
Здравейте,
Искам да попитам къде в Петрич мога да намеря таблети от цај от Бял равнец от Милко Тошков?
Благодаря.

# 398
Не искам да се бъркам в изборът ти,но съм чувала неприятни неща за производството на неговите таблетки.Има и американски,които са само с 1-2 лева по-скъпи,според мен на тях повече може да им се има вяра.

# 399
Аз имам нередовна менструация, и преди съм пиела таблетки от бял равенец на Милко Тошков и бързо ми се регулира.
Но аз съм от Македонијаи повече няма тук те чайове, а Петрич ми е най-близо до границата и затова ако някой знае да ми каже, в която аптека в Петрич има таблетки от бял равенец на Милко Тошков?

# 400
Е,щом си доволна добре.Дано някой се включи да каже тогава.

# 401
Не искам да се бъркам в изборът ти,но съм чувала неприятни неща за производството на неговите таблетки.Има и американски,които са само с 1-2 лева по-скъпи,според мен на тях повече може да им се има вяра.

А кои са тези американските? Нещо като име знаеш ли, за да ги потърся? И аз предпочитам таблетките, защото чай не обичам да пия.

# 402
Не помня името.Довечера ще потърся опаковката и ако не съм я хвърлила ще пиша.Около 10 лева бяха,но аз съм най-доволна от чая май...

# 403
Не помня името.Довечера ще потърся опаковката и ако не съм я хвърлила ще пиша.Около 10 лева бяха,но аз съм най-доволна от чая май...

Ще ти бъда благодарна  Hug

# 404
Сега погледнах в нета,и спомняйки си бялото шише и зелена капачка,трябва да са били на Nаturе's wаy.Много ми ги прехвалиха в билковата аптека,но ми идват скъпи и не можах да си взема втора опаковка.

П.П. Ето такъв беше http://shop.pharmacy-bg.com/hranitelni-dobavki/620-bial-ravnec-c … 325-mg-x-100.html

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 21:37 от Мидичка

Общи условия

Активация на акаунт