Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 831
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
 Joy Joy Joy Joy

ох,ще падна с вас направо...хлапето спи,манджата сготвен,кой кат' мен...

Сериалът е дале4 ще вземем да поизлезем...

Демир4о много хубав наистина...много хубава глава има,а и много харесвам мъже,които се обли4ат в 4ерно- 4ерна риза,сако...визирам него,както и гл.герой в предния филм- Изгубени години.Не знам как му е името ,но изглежда убийствено в 4ерно,то4но както и наш Демир Peace

# 466
Joy Joy Joy Joy

ох,ще падна с вас направо...хлапето спи,манджата сготвен,кой кат' мен...

Сериалът е дале4 ще вземем да поизлезем...

Демир4о много хубав наистина...много хубава глава има,а и много харесвам мъже,които се обли4ат в 4ерно- 4ерна риза,сако...визирам него,както и гл.герой в предния филм- Изгубени години.Не знам как му е името ,но изглежда убийствено в 4ерно,то4но както и наш Демир Peace

Може би и Уил Смит?
Дами стана ли време за дегустация на сладък сок с 40 градуса?

# 467
  • София
кой като нас?с лупа да търсиш такива няма да намериш!

и страхотни готвачки - аз от мелодията на сърцето съм ги подложила на пост и молитви. Постят с яйца на очи, яйца по панагюрски, яйца бъркани, яйца варени...и с пица - от Верди, от Пикадили, от мама..тия дни дали да не взема да купя един полуг и да ги курдисам да мътят. А молитвите са за дистанционното и за преминаване пред тв-то

а в нас си има ред чистене в събота, готвене в неделя - няколко вида бързи ястия разбира се.... после хладилника го знае къде е, отваря и си избира...
за телевизора не се караме и молим, имаме тамън 4, а сме двама Mr. Green и комповете са ни два, така че всеки си се настанява в стаята в която се чувства най-удобно и си гледа каквото иска Whistling Crazy

# 468
Морганче, ние сме с три, три стаи, трима обитатели, но аз съм окупирала този дето е 42 инча..знаеш ли може да изпусна някоя пъпка на Туба?

# 469
  • София
Морганче, ние сме с три, три стаи, трима обитатели, но аз съм окупирала този дето е 42 инча..знаеш ли може да изпусна някоя пъпка на Туба?
хихиххи и аз на такъв гледам, изритвам мъжо на 32-ките  да гледа hahaha hahaha hahaha

ми то кокте се казва икиндия е, така че можеш да сипеш по едно Drunk

с черна риза няма да откажа освен на Демир и Уил Смит, и на Никълас Кейдж  Crazy

# 470
21 Гости преглежда(т) тази тема

ехо, гостите...нали знаете как се ходи на гости? Не с празни ръце. Ние сме доволни на снимки, клипове, жълтинки...

# 471
Момичета ,виждам ,че ви е скучно-може ли да задам въпрос
как и разрешиха на мелек да се омъжи за али

# 472
  • София
Момичета ,виждам ,че ви е скучно-може ли да задам въпрос
ББкак и разрешиха на мелек да се омъжи за али

пиши с бели букви, това че ни е скучно не значи, че не спазваме правилата  Peace

ББ ами тайно общо взето, Демир разбира след като са женени, Аси знае за сватбата но не каза на Демир това по спомен, нещо тия дни нямам време да гледам напред сериите, да си опресня паметта

# 473
Тази патка Мелек,като има проблем не ходили на ББ  моста,всеки път,та така плаши брат и.

# 474
Момичета, от какво да започнем?
Кое от трите?
Това:

това:

или това:

# 475
аз съм от тези дето нищо не знаят-само консуматор-така че извинявайте ,когато бъркам

# 476
ох, да ви кажа какъв шок преживях сега - звъни ми зъбарката и ми дума да съм отишла в 17.15 часа. Ама тази жена с всичкия си ли е? В този час не давам и муха да мине прокрай мен, тя зъби ще ми прави. Направо и казах, че не мога защото следа сериала, ако може към 16.30 и до 17.00 е свършила, пък ако иска може всички зъби да извади, но след 17.30 даже и да не си го помисля.

# 477
  • Бургас

едно голямо за мен Whistling

# 478
dimi02,не знам как й разрешиха на Мелек, но тя искаше да замине сама с Али някъде, успяха да ги върнат. А след това всички присъстваха на сватбата им, даже и бащата на Демир и Мелек, който се появява по-късно.

# 479
Аз ще пийна едно малко с много лед,ако някоя има и малко ядки да почерпи,ще съм много доволна. Hug
Защото не съм стисната,аз да ви почерпя,но све още не мога да се справям със снимчиците. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт