Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 847
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Аз смятам, че ако Аси си беше събрала чукалата когато Демир излезе от затвора, той нямаше да тръгне да я връща. Поне аз така си мисля.....
Колкото до онова безмозъчно създание - вече си мисля, че тя започва да мрази Аси заради Али и всячески се опитва да настройва Демир с/у нея. За Мелек, Аси е заплаха и някак си ми се струва, че с държанието си се опитва да си разчисти пътя. Попита риторично Демир, защото тя си мисли това. И понеже е много Флюбена - самата мисъл я кара да откача.

Вече просто не я издържам. Права си за всичко! Да прави вече там, каквото ще прави, че не мога да я гледам с лигавата и мутра, ама тия от Нова така ги дробят сериите, че това не е истина  #Cussing out.

А пък аз съм имала "удоволствието" да си патя от зълва (не като в случая), но знам какво е и Асито я разбирам. При мен обаче стана това, което аз искахи точка по въпроса  smile3513 smile3533

# 421
  • София
Знаете че тая пача Мелек не ми е по вкуса, ама днеска съм настроена философски та ще поразсъждавам. Поради недъга си тя изобщо не е имала контакт с мъже имам впредвид  любовни отношения. Имайки пред себе си Дафне и Керим и Аси и Демир, тя си мисли че всички са почтени. Не допуска че в тази област има и такива способни на всякаква низост. Виждайки как Дафне и Керим се бориха за любовта си смята че и тя трябва да направи същото. Липсата на всякакъв опит именно я прави такава голяма бяла Коледна пуйка.

# 422
  • между морето и небето
Мелек ми е като мишка, навсякъде се вре, и смятам че нарочно цъфна в офиса, за да донесе новината. Каква егоистична лигла без грам сиво вещество.
И като не е имала контактс мъже, това не значи, че трябва да е лишена и от малко логика. Все пак се опитват да ѝ отворят очите.

# 423
не случайно хората са казали "Влюбен - загубен".  Mr. Green

# 424
  • между морето и небето
не случайно хората са казали "Влюбен - загубен".  Mr. Green

Ама чак пък толкова?

Мата, много си сериозна!

# 425
Мата много добре се изрази чиста проба - Коледна пуйка!!! hahaha

# 426
Всичко ОК, ама да се влюбиш в най- големия враг на брат си, не малко, ами много тъпо.

# 427
Съгласна съм с тебе, Мата.
мелек освен че не е имала контакти, поради това заболяване е израстнала и като центъра на планетата, свикнала е да й се обръща извънмерно внимание и поради това е станала завършен егоист, който освен себе си няма сила да погледне хората наоколо.
Себевниманието толкова много поглъща цялата й налична енергия, че няма и 1 мг от нея за да се вгледа в другите. това е съвършения егоизъм,  ББестествено завършва със върха на егоизма- самоубийството

# 428
Аз да си призная , днес ударих една чашка винце още на обяд , но трябваше да правя компания , не че се дърпах много .. Моят мъж е на мнение , че обедното пиене вреди на вечерното , но трябва да го питам , за наздравиците пред компа  с клип на Демирчо какво мисли  newsm12

чак пък ще го питаш, я си жмуцни една чашка за отскок, и си гледай клипчето, що ще се тормозиш с излишни въпроси и да слушаш философски тези Joy Joy Joy

а това дали вреди  Thinking аз не знам, на мен не ми вреди никога когато е с мярка, така че, дали е обед или вечер...
за протокола, едно време дядо ми закусваше мекици с домашно червено вино #Shocked
човека живя до 87 години, здрав, прав, така че, небой се  Mr. Green

Моргатчето, това само за винцето ли се отнася или по принцип... Mr. Green Сега да ви кажа какво сънувах, само моля да не се смеете...много Embarassed
Сънувам купила съм си фотоапаратче, едно новичко и червенко. И до мен Мурад и ще се фотим. Точно като за онази снимка с Асито и усещам някой ми дърпа апаратчето и аз скачам, викам, дърпам...и по едно време се събуждам и гледам мъж ми се блещи на среща. Човека решил, че съм се оспала и ме буди да пием кафе, аз като някой дивачка съм крещяла като обезумяла-върни ми фотоапарата ще те убия. Боже, боже, побърках се вече...

# 429
  • София
Ми до обяд работа какво може да се очаква съвсем оглупях.

на ви да ме видите
 А пък се и ядосвам на тия шамандури от Нова, гледах още едно филмче и го спряха. Тъпанари.

# 430
Аз мисля, че любовта означава двама да гледат в една посока, а не един в друг. Но като гледам Демир и Аси, с тяхната си гордост всеки гледа в своята посока и не се мъчат да тръгнат в един път.

# 431
  • София
Ванче не е само за виното, но ако питаш за Мурат - там е добре да се прекали, там мярката е друга, тогава и сутрин може  Joy Joy Joy

Мата - ей така те искам, гледам си качила диоптера нещо hahaha hahaha hahaha

# 432
Мата, освен да ти поднеса адмирациите си, друго не ми остава.
Освен, че имаш прекалено интелигентен вид и замислен, т.е. осмислящ поглед си модерна и разкрепостена. Гледам със сребърен ланец си се барнала newsm78

# 433
  • между морето и небето
Ми до обяд работа какво може да се очаква съвсем оглупях.

на ви да ме видите

Избистри ми се, защо си философски настроена.

# 434
  • София
Ма красИвица неземна. Кво разбирате вие от Фьешън.......

Общи условия

Активация на акаунт