Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 844
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
За мен един Балантайнс Peace Вие сипете, пък леда и водата ще си ги осигуря сама Hug

# 481
  • София
аз ще се възползвам от предложението на Маймунка2  Mr. Green
по-късно ако има нужда ще пристъпя към по-хард питиета Peace

това за Мелек и Али ще взема да го прегледам довечера ако остане време, че да видя как така са им отпуснали каишката  Crossing Arms

# 482
Аз ще пийна едно малко с много лед,ако някоя има и малко ядки да почерпи,ще съм много доволна. Hug
Защото не съм стисната,аз да ви почерпя,но све още не мога да се справям със снимчиците. newsm78

заповядай Peace

# 483
Хайде, наздраве и от мен!

ето и мезетата:

# 484
аз ще се възролзвам от предложението на Маймунка2  Mr. Green
по-късно ако има нужда ще пристъпя към по-хард питиета Peace

това за Мелек и Али ще взема да го прегледам довечера ако остане време, че да видя как така са им отпуснали каишката  Crossing Arms
 ББ: Мисля, че Демир си променя мнението, след като Али помага за освобождаването на Аси при отвличането и го раняват. И двамата отиват с него в болницата. Разбира се, това са догадки, тъй като не знам турски.

# 485
аз предпочитам  в компанията на този мъж почерпете се

# 486
  • София
Vali_N

ще гледам да видя защото ББ Али участва в отвличането на Аси май, той и Зафер искат Демир да им стане съдружник за някаква фабрика, и Зафер принуждава Демир да подпише съдружието с отвличането на Аси..... но съм гледала по диагонал, трябва да прегледам по-подробно, защото не съм много сигурна то и аз не разбирам много, тук-таме някоя друга дума

аз предпочитам от уискитата това дето снощи ви черпих с него Чивас Регал - другите ми идват малко остри - фен съм на бърбънчето Peace

# 487
Благодаря ви за мезетата и ядките,не мога да не си налея и още едно,та да става каквото става.  bouquet

Довечера такова настроение ще имам,не ми се мисли,пияна жена жив ангел в кревата.

# 488
Имайте предвид, че на бърбъна му е също толкова сладко да бъде отпиван, колкото на вас, докато го пиете...
 ...имам чувството, че съм на конгрес на Българската асоциация на професионалните сомелиери Mr. Green

# 489
ББдоколкота аз разбирам Демир подписва договор с Али,когато е в болницата,за да остави Али- Мелек.А със Зафер подписва договор за някаква фабрика,за да освободи Аси,защото преди това Демир щеше да подпише договор с Зафер,ама Аси май не беше съгласна и затова Демир се отказа от зделката и тогава отвлекоха Асито, но не съм много сигурна/

# 490
Имайте предвид, че на бърбъна му е също толкова сладко да бъде отпиван, колкото на вас, докато го пиете...
 ...имам чувството, че съм на конгрес на Българската асоциация на професионалните сомелиери Mr. Green

То що питиета се изпиха,що чудо. Grinning  До края на филма няма да има по големи специалиати от нас.  bouquet

# 491
  • София

ох не знам за теб, но мен вече така ме мързи........ ooooh! ни ми се работи, ни нищо, само гледам пустия часовник кога ще покаже 5 без нещо и да изчезвам към нас, да чакам да видя какви ще ги надробят нашите хора...
дори не съм си припомняла какво точно ще гледаме днес Crossing Arms много съм се отпуснала нещо тия дни, хич ме няма в анонсите ooooh!

Рослава може да си права, не знам, трябва да намеря време дя гледам, че сега и мен почна да ме човърка ooooh!

# 492
Vali N-благодаря

# 493

То що питиета се изпиха,що чудо. Grinning  До края на филма няма да има по големи специалиати от нас.  bouquet

има една поговорка - талант се раждаш, но шампион се става с тренировка. Аз се готвя за олимпиадата през 2012 в Лондон Embarassed То тези от Нова от 1001 нощ, мира не ми дават

# 494

има една поговорка - талант се раждаш, но шампион се става с тренировка. Аз се готвя за олимпиадата през 2012 в Лондон Embarassed То тези от Нова от 1001 нощ, мира не ми дават

да взема и аз да дойда на тази олимпиада, та да видят те,що е то българско пиене. Joy

Общи условия

Активация на акаунт