"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 413
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Тоника, никак не ми е самотно даже  Peace навик да не е всяка събота и неделя вкъщи,навик - няма празници,навик - няма червени на календара  Peace  начин на живот...всяко семейство си има свой ритъм  Peace

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 22:51 от Kaлa

# 391
  • la Città Eterna
Тоника , аз съм в процес на търсене на възможност за реализация тук. Добрата новина при мен е, че един познат бизнесмен ми отстъпва офиса си, без да ми иска наем. В замяна на друга услуга, но ми се отваря възможност да подновя бизнеса, с който се занимавах в България. Засега имам да организирам юридически нещата (в смисъл да реша под каква форма ще работя и да регистрирам партита ива), така че ще започна да работя от януари. Е, трябва да убедя и скъпия да ми съдейства, защото не е много съгласен, ама ще му мине. Или аз ще си тръгна. Иначе и ние ще изкараме празниците в България.

# 392
Х-х-х, УСПЕХ  в новото начинание  bouquet   bouquet  bouquet

# 393
Дюнски, горещи благодарности!!!
Само да попитам в какъв смисъл ги редуваш. От миене на миене или от опаковка на опаковка?
И в същата последователност, в която са линковете ли?

Тоника, аз съм биолог по образование, специалността ми е клетъчна биология и биология на развитието.
Но нямам голям опит и в България по специалността (малко в БАН). После работих в Министерство на здравеопазването , после  в неправителствена организация ( планиране и управление на проекти).
Това няма значение за тукашния пазар на труда, така че работя заедно с мъжа си, т.е съм една колаборатриче фамилиаре, помагам му (той е търговец) ставам все по-добра продавачка:)) Иначе в по-благоприятен момент си мечтая за куп неща, от проекти за палиативни грижи в БГ, през кафене до детска градина в къщата на свекър ми :–) Тотално луда съм, с две думи.

# 394
Ех, Лени, много хубаво ми звучи това с детската градина  Peace

Тоника, ти беше казала, че си лекар, нали? В България ли си работила?

За празниците тази година оставаме тук, другите години сме ги карали в София.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 13:09 от Tsugumi

# 395
  • la Città Eterna
Kaлa , благодаря!

Лени, и на мен ми минават всякакви подобни мечти през главата, но засега ми се отваря само тази миниатюрна възможност, в която съм се вкопчила с цената на всичко. А скъпия върти и суче как да ме откаже, но няма мърдане - не иска да се излага пред тези, които ми правят услуга. Въпреки че се опита да ме скара с тях, но няма да ви обременявам с глупости - не стана и съм безкрайно щастлива. Пожелавам ти някой ден да се сбъдне поне една от мечтите ти, примерно тази с детската градина, която и на мен ми изглежда страхотна! Успех (когато му дойде времето)!

# 396
Добро утро. Simple Smile

Проследих коментарите за шампоаните и, така като гледам, и аз съм като Тоника - държа да си мия косата всеки ден, иначе ми е некомфортно.
Кала, недей да вадиш пищовите, моля! Laughing

Дюн, тези шампоани от аптеката ли се купуват или само от нета?

Х-х-х, страшно твърда и непоколебима мадама си май. Да му мисли мъжът ти! Twisted Evil Laughing Още му треперя на него, откакто му метна килима във ваната да пере, а сега и с бизнеса нЕма лабаво... Laughing

# 397
  • UK
 Barbabeau, има ги тези шампоани в аптеките, аз лично след малко отивам да си купя един от тях, първия, който хвана, защото не може повече така...сърбеж, пърхот, никакъв блясък, а винаги съм имала хубава коса (поне все още е гъста).

х-х-х, вижда се светлина в края на тунела, успех в новото начинание!

Аз също съм си мислила за частен бизнес- от фирма за кетъринг, будка за пиадина и заведение с музика на  живо и аперитиво преди това до школа-занималня със спортни съоръжения и чужди езици. Идеи колкото искаш, ама кой и как да ги осъществи е друг въпрос  Joy

Започнах да се стягам за път аз, що боклуци имам да изхвърлям още. Настръхвам вече при мисълта, че трябва да стягам куфари.

# 398
  • в едно миланско село
много сте изписали, зна4и  Shocked
понеже имам обратен на мазната коса проблем, нямам съвети  Rolling Eyes

тази седмица само 2 работни дни, много съм доволна  Laughing
дълъг уикенд в Париж, за да си приклЮ4а тазгодиШната вагабондска програма  Twisted Evil

# 399
дълъг уикенд в Париж, за да си приклЮ4а тазгодиШната вагабондска програма  Twisted Evil
Уж минаваш за малко, ама хвърли бомбата... Crossing Arms

# 400
  • в едно миланско село
дълъг уикенд в Париж, за да си приклЮ4а тазгодиШната вагабондска програма  Twisted Evil
Уж минаваш за малко, ама хвърли бомбата... Crossing Arms

Joy
не съм за малко,  днес съм на работа, с огромно желание за работа  Mr. Green

# 401
  • la Città Eterna
Х-х-х, страшно твърда и непоколебима мадама си май. Да му мисли мъжът ти! Twisted Evil Laughing Още му треперя на него, откакто му метна килима във ваната да пере, а сега и с бизнеса нЕма лабаво... Laughing

Joy де да бях толкова твърда - само като ме вбеси, ама до там пътят е дълъг... прекалено съм отстъпчива и все ми се качват на главата. Той преди да стигне до пране на килим първо сама си ги изпрах всичките. Сега се е изхитрил да обикаля на пръсти като балеринка около килимите и се протяга, за да стигне до шкафовете отстрани, т.е. пак не си сменя обувките , ама "не цапа"... А за бизнеса - хем реве, че не стигат парите, хем не ми дава носа да си покажа от къщи и да заработя и аз някое чентезимо... Явно и тук трябва по-твърд подход, само да видим как ще го подкарам, че в Италия неизвестните са повече отколкото в България бяха...

Ljoli , благодаря!

feiam , приятно изкарване в Париж!

# 402
  • UK

Сега се е изхитрил да обикаля на пръсти като балеринка около килимите и се протяга, за да стигне до шкафовете отстрани, т.е. пак не си сменя обувките , ама "не цапа"...Явно и тук трябва по-твърд подход, само да видим как ще го подкарам, че в Италия неизвестните са повече отколкото в България бяха...

feiam , приятно изкарване в Париж!

feiam, Париж, ех, колко банално  Joy Mr. Green...защо не каза примерно Владивосток, да не те мислим  Laughing.

х-х-х, явно методиката работи. Аз съм на принципа "вадене на душата с перо", но смятам, че подходът е индивидуален към човека. Представям си просто мъжа ти как се протяга над килимите, внимателен дори с върховете на обувките си да не докосне чинно изпрания килим  Joy.

# 403
хем реве, че не стигат парите, хем не ми дава носа да си покажа от къщи и да заработя и аз някое чентезимо... Явно и тук трябва по-твърд подход,
Както отбеляза Льоли, щом методиката работи ... ъъъъ ... хвърли му и заплатата във ваната и му демонстрирай, че дори и дънцето не покрива. Laughing

# 404
  • в едно миланско село
хора, ми аз не купувам дрехи (по4ти), ли4ното ми време е абсолЮтно ограни4ено, поне от време на време един уикенд все съм го заслужила зна4и  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт