Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 615
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Честит Иван, rush!!! С баткото да осмислят живота ви и да ви даряват с много радости!  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 136
  • Плевен
ЧЕСТИТ СИН ИВАН НА РЪШ! ДА Е КЪСМЕТЛИЯ И ЩАСТЛИВЕЦ В ЖИВОТА И ДА ДАРИ МНОГО РАДОСТИ НА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО!

При нас нищо ново, освен, че имам проблем с акането на Траяна. Не иска да го пуска да излиза и се стиска, а няма запек. Давайте идеи какво да правя, че вече тотално се изчерпах от към обясения и т.н.

Ето малко снимки от снощи:
http://lusmar.snimka.bg/children/trayana-2009g.341594.16332213.big

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 10:04 от Люсил

# 137
  • София
rush, ЧЕСТИТА СИНЯ РАДОСТ!
Нека расте здрав, щастлив, слънчев и много късметлия малкият Иван! Да ви бъде радост и гордост!!! На теб бързо възстановяване и свикване с новото положение вкъщи, дано много ти помагат баткото и любимият мъж, чакаме с нетърпение да ни покажеш малкото меченце! Heart Eyes

А н и, на теб Честит имен ден на патерички!

Велизар днес и утре няма да е на градина, нещо покашля, дано да се закрепи до неделя, че ще умра от яд, ако пропуснем партито, след толкова приготовления, да не ми излязат криви сметките. Sad

# 138
Люси, това стискане е много лошо! Аз бях така като малка и още си нося проблемите. Но не знам какво да те посъветвам. Ивко пък е друго двайсе. По голяма нужда ходи само у нас. Ако сме на гости или на заведение задължително трябва да се приберем до нас да си свърши там работата. Но не иска да стиска, а на минутата трябва да тръгнем.  Laughing Чудя се хомеопата ви дали не може да помогне с нещо за това?!  newsm78
Тери е сладката помощница на мама!  Heart Eyes
Сега се сетих, да ти кажа, Ивко от няколко дни спи със сърцето , което му подари Тери. И оня ден ме пита кой му го подарил , че бабите го питали. (тази седмица те го гледат) Аз му казвам Тери, но не можел да запомни името. Като му казах Траяна и веднага го запомни  Laughing

# 139
  • София
Честит син, Ръш! Да ви е жив и здрав Иван, да расте весел и умен, а на мама бързо възстановяване!

Ани, честит имен ден със закъснение! Да ти е живо и здраво името, а ти да си все така позитивна!

И ние засега си правим сметки за коледното парти, дано всичко да е наред, че го дават и доста да е студено към неделя...

# 140
  • София
Нас не бройте за партито. Водихме ги тази сутрин и двамата на лекар, Вели е лепнал някаква вирусна гнусотия, преминаваща в ларингит. И Елина естествено прихвана. Сега двамата са на еднакви лекарства. Cry
Много ме е яд, най - вече за Велизар, защото ще си пропусне всичките тържества - това в събота, покрай сестра му, МАЙското в Островът на съкровищата и градинското другата седмица... Sad
Изобщо много "празнично" ни тръгна, няма що.

# 141
Вчера украсихме Коледно из нас! Леле как се радва Ивко. Сега най много се почувства радостта му от коледната украса. Основно той украси елхата. Прибави малко играчки и от своите (каквото успя да закачи). А две стаи сложихме лампички, на тях най много се радва. Караше ни да угасяме и скача и пя песнички.  Laughing

Олче, дано бързо да ти се оправят сладурите! А партита ще има още. Наистина е кофти като си направиш план и той се провали! Но живи и здрави да са всички!

# 142
Олче по важно е да са здрави джуджетата! Но си представям колко ти е криво.. Praynig дано се оправят скоро.
То и като гледам колко желаещи има...то и пишещите тоест тези дето знаят за партито са супер малко, та може да съм си сама  Mr. Green искрено се надявам да ме изненадате и да дойдете! Аз вече се уплаших и почвам да си мисля да не ходя, че ще трябва да плащам всичко, а просто няма с какво...ужас хора елате моля ви! Praynig

Бъбълче, а вие от студ ли се бойте, я стига....заповядайте!  bowuu

# 143
Аз вече се уплаших и почвам да си мисля да не ходя, че ще трябва да плащам всичко, а просто няма с какво...ужас хора елате моля ви! Praynig

Бъбълче, а вие от студ ли се бойте, я стига....заповядайте!  bowuu
Галче, аз и Калоян ще дойдем със сигурност. Но нека наистина се преброим колко ще сме, че и две да сме само, пак ще ни дойде малко повечко сметката.

Олче, дано бързо да оздравеете.
Ръш, да ти е жив и здрав малкия син!

# 144
  • София
Аз и Стоян също сме там. Това, че не пиша не означава, че няма да дойда. Аз съм по дискусиите на маса, а не на *хартия*. Joy А и крадя от работното време. Mr. Green

# 145
  • София
Галя, спокойно и ние сме пълен комплект. Говорих онзи ден с Ива имарова и тя каза, че ще дойде.

# 146
  • София
Ето и аз потвърждавам лично за партито.И Аркова знам,че ще идва.Надявам се да има и други дечица,чиито мами не пишат,но ще ги доведат на Коледното ни тържество.
 Люси,вие ще пътувате ли в неделя?

# 147
# 148
Еее,ами ако го бяхте направили след 16-ти и ние щяхме да дойдем Crossing Arms

ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО НОВОТО БРАТЧЕ НА МАЙЧЕ ИВАН! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО МОМЧЕНЦЕ!

На двете ни дами с красиво име Ани-честит имен ден с малко закъснение,но с хубави пожелания за весел декември!

Лони,честит рожден ден!Много ясно,че си хубав човек-нали си стрелец Grinning

Цвети и на мен ми се стори много променена и голяма Grinning И какви сладки опашки има-Елла не ми дава една фиба да й сложа Crossing ArmsЧестит ви нов дом!Да сте много щастливи и късметливи в него!

Ани,много съм впечатлена от новия ви хол-направо е невероятен HugСега разглеждах снимките от партито и Елла въодушевено заяви: 'Аууу,какво е хубавко това момченце' Laughing Heart Eyes

# 149
Иркаа, от кое парти? Иван ли е хубавото момченце!?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт