В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 920
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
След тази добра новина,ще взема да повярвам,че на Коледа стават чудеса. Praynig

# 421
  • Бургас
Ох,много се радвам ,че всичко е наред с МuMkA  Hug
Дано им предстоят едни много весели и хубави празници !!!
А на вас желая весело изкарване на срещата с дядо Коледа и малките ви сладури да се забавляват много !  Tada

# 422
  • Бургас
Пожелавам на Мимка всичко да остане зад гърба  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed Да са здрави двамата с детенцето  Praynig

И понеже тази година покрай Коледния базар  на Ками не и остана много време за организиране на коледното детско тържество  се налага малко импровизация , разбиране и съдействие от наша страна .  От нейно име искам да ви споделя,че в ролята на дядо Коледа ще влезе едно момче от Защитеното жилище т.к. агенциите искат много пари и ако не се съберат толкова много деца като предни години /в предвид,че малко скоростно стана организацията/ + куверта -  щеше да  се оскъпи доста.Затова тя е решила хем да му помогне да спечели пари ,хем и за нас да бъде по-малко натоварващо финансово   Peace

Аз лично подкрепям с 2 ръце идеята .Така освен нашите деца ще зарадваме и още един човек в нужда за празниците .Надявам се и вие да я подкрепяте . Peace

# 423
  • Burgas
Това е много хубаво,исках много да доведа Моника на коледното парти,но май няма да мога,весело изкарване.

# 424
Ками-страхотна идея Hug

# 425
  • На морето!
Мимка, пращам ти много силни прегръдки!  Hug
Момичета, не искам да развалям Коледната среща, но смятам, че съм длъжна на кажа, че в града има бум на Морбили и някакъв вирус, който за по-малко от ден води до Пневмония. Днес ни изписаха от болницата, за 2 дни от зачервено гърло се стигна до двустранна Пневмония и Ларингит. Вчера отделението се напълни буквално за няколко часа и то предимно с дечица на възрастта около Симеон.
Пиша го не, за да ви шашкам или да всявам паника, а защото минахме през страхотен ад, чиито подробности ще спестя, все пак смятам, че е редно да предупредя.
Весело изкарване утре и да се пазите, защото наистина е страшничко  Hug

# 426
  • Burgas, Bulgaria
Рени днес разбрах за Мони -дано бързо се възтанови от ужаса в болницата и този вирус Praynig Hug Heart Eyes

и Нико е  със съмнение за пневмония .... Rolling Eyes .....да видим ............

# 427
Oт нашата групичка едно момченце било прието в болницата с морбили.Това опасно ли е ? Какво представлява? Не знам много,много по тези въпроси  Embarassed

# 428
не се ли слагаше задължиелна ваксина срещу морбили на 1 год на децата??? newsm78ве4е се обърках от толкова ваксини-в нашата градина има рубеола-Ния не е ходила на градина от 18 и се надявам да не е хванала този момент,но не знам колко време е периода на проявление-някой знае ли??? newsm78
p.s ГРЕШКА-ВАРИЦЕЛА Е-НЕ РУБЕОЛА-СЕГА СЕ ОБАДИХ ДА ПОПИТАМ!!!
ДАНО ниподмине,4е заминаваме утре на ски и не ми се мисли с болни деца(((-за сега няма никакви симптоми

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 17:07 от МЕРЕЛИН

# 429
Рени, скорошно възстановяване и само здраве оттук нататък  Hug
Мими, стискам палци да се размине леко  Peace

... сега значи за утре

Заведението ще отвори в 10ч. и ние трябва след 10 да започваме да се събираме  Peace като към 11ч. казах да изнесат пиците, за да са топли  Peace, а Дядо Коледа трябва да дойде в 12ч. Така че кой по-рано, кой по-късно - важно е да се съберем и да си направим весело  Hug
Чувалът ще е на бара. Там си оставяте тайно опакован и надписан подаръка  Peace

# 430
За съжаление тази година го пропускаме коледното тържество. Утре пътуваме. Така че весело изкарване на всички и да си получите най -желаните и обичаните подаръци.

# 431
  • Burgas
Морбили май е вид шарка,против която бием ваксина на децата,по новините чух за Сливен за болни деца,предимно от ромски произход на които не им била бита ваксина.Казаха,че по принцип не е опасна болест,но трябва да се хване на време.

# 432
  • Бургас
Ох, Менина ...ей сега вече се панирах. Малкия е с варицела /вече затихва/ и сега и се разкашля..Сутринта бяхме до личната и му предписа Проспан ...ама ...идват почивните дни и мен почва да ме тресе параноята ...Какви са симптомите на този новия вирус с пневмонията?
И на мен сестрата днес ми каза, че имало морбили и то сред имунизирани деца /за 10г. дете ставаше въпрос.../ Оффффффф ... ooooh!

# 433
Май има бум на всички шарки в момента

# 434
Здравейте сладурки.Вси4ки ли сте от Бургас.Има ли някоя мама от Несебър

Общи условия

Активация на акаунт