РОДЕНИ 2004

• 53 535
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Честита новата година на всички в темата ни - мами и дечица  Hug
Да сте здрави и усмихнати през 2010г. и обградени с любов!!!

Когато ми остане време ще ви чета обстойно  и ще пиша, а сега със закъснение - да е честит 6-я рожден ден на Дани bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много весели игри и щури преживявания  Hug

Хамелион - и на твоя Ивайло да е честит 5-я РД със закъснение...той май ни е последното детенце за 2004г.  Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

Лулумба  ooooh! какво пак сте преживяли...дано Теди е вече добре /доколкото е възможно с гипс/ пу-пу малкият дявол е било. Дано всичко лошо е останало в старата година  Peace

# 361
  • Пловдив
Гледам , че днес и Виктор на The Tulip има рожден ден  Wink
Да е жив и здрав и мноооооооооого щастлив   bigdance2

Зузи - снимките ви са  Peace Нямах време да изгледам всички, но и това щше стане  Wink

Холчитаааааааааа? Пак те мисля  Laughing и стискам палци  Peace

# 362
  • В светлината на слънцето
Оооо, днес си имаме рожденик.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР! МНОГО ПОДАРЪЦИ ДА ПОЛУЧИ ДНЕС И ДА ГО НАПРЕГРЪЩАТ ВСИЧКИ МНОГО, МНОГО!

Джони, да се надяваме, че тази година ще тръгне по-леко. Щото иначе ще трябва абонамент в "Пирогов" да окриваме. ooooh!
Хм, от Холи нещо няма включване. Дали пък вече не е родила... Thinking Grinning
Закуските при нас са повече от тривиални: попара, баница (ако има разбира се) и в редки случаи филийка със сирене тип крема. Най-често обаче закуската на Теди се състои само от чаша прясно мляко, чаша чай и плод. И трите накуп, задължително. Ако се излъже да си открадне бисквитка от нашата закуска, пак добре. Но не се лъже диването. Thinking Преди поне попара ядеше, а сега и това отказва. Дали някога ще стигнем заветните 20 кила? Rolling Eyes За сметка на това каквото остане от нейната закуска, малката метла я овършава за отрицателно време.  Mr. Green

# 363
Честит рожден ден и на Виктор, да е жив и здрав, да расте весело и щастливо дете  bouquet

# 364
Момичета, благодаря Ви за поздравленията.  Hug
Почерпете се за здравето на голямото ми момче:

Lulumba, и ние гоним същата цел, за сега ни делят 2 кг.. Онзи ден пак имахме спор на тема ядене ooooh!

# 365
Лаленце, аз отдавна се отказах да споря за ядене. Когато й се яде - яде. Не насилвам и относно вида на храната, не за друго, а защото моите и двамата сами са си изградили доста здравословен режим: наблягат на плодовете, салатите, млякото, хапват и месо, ядки. Хляб ядат рядко, което не е много добре, защото все пак трябва и да се яде хляб. Но просто не обичат тестени храни. Сега, покрай празниците попрекалиха със сладкишите (домашна торта, тиквеник, детските шоколади от коледните чорапи), но подобно нещо им се случва рядко, така че не е проблем. Абе гладни няма да останат. Mr. Green

# 366
Честита Нова Година, сладурчета! Да сте живи и здрави! Hug

Аз съм тук и още не съм се обебила! Sick Това чакане ме побърква и нерви не ми останаха вече! Crazy Особено след като и двамата съм ги родила по-рано. УжасТ ви казвам..все си мисля,че тази бременност няма край! Tired
Стиснете ми по един палец, че полудявам вече! Sad

Много цунки на всички от нас! Hug

# 367
  • Плевен
Честит рожден ден на Дара, Данаил и Виктор!
Здраве, щастие и много игри им желая!

# 368
Холи, стискаме палците. fingerscrossed

# 369
  • СОФИЯ
...Стиснете ми по един палец, че полудявам вече! Sad
...

Стискам четирите налични, с едно дете съм, но и аз преносих и още помня очакването

# 370
  • Пловдив
Холи  fingerscrossed и от мен  Wink
Аз преносих Алекс 6 дни и се наложи да предизвикат раждането ...ей като си спомням всеки ден преносен колко нерви ми костваше...
Обебвай се по-скоро  Hug

# 371
  • София
Холи, стискам палци, аз преносих Ники 5 дни и също бях изнервена накрая, особено всеки ден десетките обаждания да ме питат "айде, няма ли да раждаме..." ме влудяваха...

# 372
Холи, стиснати палци и от мен Peace Hug

# 373
За много години момичета   bouquet пожелавам ви здрава и успешна нова 2010 година, изпълнена с безброй усмивки и много обич  Two Hearts

Да са живи и здрави всички пропуснати именници и рожденици  Peace

Джу   newsm10 едни палци и от мен  Wink

Еуфорията покрай празниците приключи и ...се почва наново ежедневието  #Crazy градина, училище, работа, готвене и тем подобни досадни задължения  Sick но какво да се прави... за съжаление празниците са много малко .....  Sick надявам се тази година да имаме повече поводи и желание за празнуване  thumbsup незнайно защо си мисля, че тази година ще е по-хубаво от предната ....  Praynig дано да се окажа права  Peace

# 374
  • Пловдив
2К - дано си права и аз се надявам новата година да е по-добра от 2009  Wink

Гледам в списъците нашата Чоколина днес има рожден ден  Grinning
Чоколина - желая ти много здраве, щастие, любов и мноооого сбъднати мечти   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт