РОДЕНИ 2004

• 53 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!Много късмет, любов и здраве да им носи името!!!
Тука гледам за училища си говорите. Най - вероятно за предучилищната ще си останем в градината. А и аз самата не знам в кои училища в Бургас има предучилищна. Все пак трябва и да ни е на близко. Хич не ми харесва това как някой майки мъкнат децата си от единия край на града до другия за да ги водят в някое уж елитно училище.Имам избор за училища. Живеем почти на центъра, и ще му мисля къде да е запиша. За сега съм се спряла на едно училище- това в което най вероянто ще бъдат записани и почти всички деца от детската градина. Градината е една за квартала а и училището уж се води елитно.
 Обаче сериозно питам кога в Бургас се записват децата за 1 клас?
Кои са елитните училища и учителки?
  Ще ми трябват ли връзки, спане пред училището и други щуротии за да си запиша детето там където желая?
Лек ден на всички

# 406
Честит имен ден на всички празнуващи днес ...
Здраве, сили и късмет ви желая!
   bouquet

За Руското училище да кажа, че 2-ма мой братовчеди, завършиха там / през последните 2 години, един след друг/ и от родителите им само прекрасни отзиви съм чувала ... а по- важното е, че децата наистина учиха през тези години и ЗНАЯТ какво са учили ...  Peace

Ние тук избор нямаме, че е едно основно училище, но пък е от най- добрите в цяла България. Заедно с езиковата гимназия и техникума по компютри са на много високо ниво от години насам ... а за нас родителите остава да се надяваме, че летвата няма да падне ... Simple Smile
Всеки иска най- доброто за децата си, а средства за здраве и образование не се жалят ... така че, където и да ги запишем, важното е да са здрави и да учат с удоволствие, защото докато завършат, от тях само това се иска ...  Peace

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 13:32 от Irena80

# 407
Честита нова година на всички! Много успехи, и на малки и на големи. Само здраве, щастие и радостни моменти да има във всеки дом тази година!   bouquet

Почти не се включвам в темата и за това съм трогната, че споменавате Денис днес. Сърдечно Благодаря!  Hug

Една виртуална почерпка от мен

Честит имен ден на Боби на  kali 7, на бабата на Виктор и на всички празнуващи днес!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито на патерици и на всички който скоро са празнували!   bouquet

# 408
Schmetterling, честит рожден ден на пораснарото ти момче, да ти е живо и здраво Hug  bouquet 

# 409
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС! ДА БЪДЕ ЗДРАВ, СИЛЕН И ДА СТАНЕ ГОЛЯЯЯМ МЪЖ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ ДА ИМ НОСИ ИМЕТО!

Ох, много ми харесва и на мен руското, но в ужасната за придвижване София хич не ми се иска да разкарвам деца насам-натам. ooooh! То и затова гледам да се ориентирам към кварталните. Ще видим де, има все още време. Ако размисля за руското, може да се съберем добра компания. Mr. Green Но май засега повече клоня към кварталните.
dididi70, ние традиционно ще празнуваме в детски клуб. Но тази година ще бъдем в друг -за разнообразие. Заедно си харесахме "Приказка без край", в който досега Теди е била само гост на рождени дни и партита, но не е празнувала свой рожден ден. Надявам се да бъде хубаво. Мисля да поръчам една допълнителна анимация, тоест куклен театър без параван с участието на децата в пиесата. Пиесата ще бъде "Красавицата и Звяра". Звучи интересно, дано така и бъде. Като свалим гипса следващата седмица, ще ходим заедно до клуба да запазим дата и час, че като знам как бързо приключват свободните часове... Thinking

# 410
  • Пловдив
Честит рожден ден на Денис!!!
Да е здраво, щастливо и послушно дете
  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на днешните именици   bouquet  bouquet  bouquet От здраве да не се оттърват  bouquet

# 411
Здравейте момичета  Hug
Честит празник на всички празнуващи днес!  bouquet  bouquet  bouquet

# 412
Честит имен ден на Божидар на Кали и Йоан на Радина ако празнува. Пепи за една бройка да е Йоан и днес щеше да празнува Grinning
Честит рожден ден и на Денис!

# 413
  • Sofia
Колибри, току-що във форума видях потребителка, чийто ник прилича много на твоя - colibri - чак се изумих, като я зърнах!

# 414
аз съм с 2 л хаха
ами има  - лошо няма  Grinning.

ЧЕСТИТИ ИМЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 415
За много години, момичета! Живи и здрави да сте   bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
Дуци благодаря за честитката, но Йоан има имен ден утре(Ивановден)  Hug

Признавам си, че прочетох само последната страница, че с тези намаления в интернет магазините, не ми остава време за друго  Crazy

# 416
  • Плевен
Честит имен ден на всички празнуващи! Ивановден е.
Иван, Йоан, Йоана, Жана, Калоян, Ивайло, Йонко, Ваня  празнуват на днешния ден. Много е омешан откъм имена, но важно е да има  повод за празнуване.

# 417
Честит имен ден на празнущите днес  bouquet

# 418
ЧЕСТИТ ИМАН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМАННИЦИ ДНЕС
Виждам си говорите за училището .Може би сме единствените родители от тази тема които си пускат детето по-рано на училище .Наистина съкращавам му детството с една година ,но той неискаше по никакъв начин да се премести в групата на неговоя набор ,понеже тръгна по рано на градина.
Всичките приятелчета и гаджето му са записани вече в училището което ще бъдем и ние
Затова решихме ,че ще си продължи с тях .Направихме всякакви опити да отиде в другата група но той плаче и казва че това са бебетата и неиска и да чуе
Излях си душата чувствам се гузна че го ощетявам ,но пък той с такова желание очаква първия учебен ден
Училището ни е близо ,но се слави с добра дисциплина пък и кака е там
Зъбчета нямаме паднали все още се смее на кака си за 'щръбата усмивка " Joy

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 11:01 от ZuzyM

# 419
ZuzyM, и при нас ситуацията е същата, като при вас, и макар да се обвинявам че не е най- правилното решение, не мога по никакъв начин да се преборя и да кара втори път предучилищна група

Общи условия

Активация на акаунт