РОДЕНИ 2004

• 53 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
kali 7 и аз се обвинявам ,но пък се утешавам че той е щастлив знае азбуката вече срича ,смята до 10 с кака си под формата на игра и това ме радва ,но докога ще е така .Особено като ги натиснат в първи клас с диктовките  ooooh! незнам

# 421

eдна виртуална почерпка от мен ...днес Калоян има празник ...а и баща ми също  newsm10

Честит имен ден на всички именници от вчера и днес - да са живи и здрави и много обичани   bouquet

# 422
 ZuzyM, ами вече е взето решение сега просто трябва да помагаме повечко, макар че още се опитвам поне в подготвителна към училище да го склоня, ама не дава. Пък и ще става батко и вероятно това го кара да се чувства по-голям newsm78. да са живи и здрави

# 423
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВА, ДА СЕ РАДВАТ НА МНОГО КЪСМЕТ И ОБИЧ В ЖИВОТА!

Зузи, Кали, щом децата се чувстват така добре и имат желание, не се корете - избрали сте по-добрия вариант за вашите деца. Човек трябва да се съобразява и с децата в крайна сметка. А щом те го искат, в това няма нищо лошо. Hug
2К, е днес ви се очертава наистина тежък ден с двама именици накуп. Grinning Hug Да ти са живи и здрави, и двамата.  Hug
Вихрогонче, и аз си имам една сравнително новорегистрирана почти съникничка във форума.  Mr. Green Е, не със съвсем същия ник, но с много сходен. И даже, малко след като се регистрира имаше претенции, че съм я имитирала. А аз съм си с този ник, откакто се помня.  Joy
Такааа, сега да ви разкажа ние какви ги вършим. Гипсът на Теди е абсолютен хит в детската градина.  Mr. Green Че и не само там. Звъня вчера на треньора й по плуване, за да му кажа, че тази събота няма да ходи, а чак следващата и той директно ми казва: "Знам, знам". Shocked А то, понеже при него ходи още едно детенце от групата, човекът веднага бил информиран за ситуацията. Естествено, силно украсена. Човекът си мислел, че е с гипс до рамото едва ли не. hahaha Аааа, имаме си и други новини - започнаха да се поклащат леко горните два зъба. Grinning

# 424
Благодаря за Лулу за подкрепата  Hug
Целувки на Теди

# 425
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на всички именници от вчера и днес  bouquet  bouquet Със здраве и гордост да си носят имената, и да бъдат много щастливи  bouquet

# 426
Много добро е и "Априлов", което се намира на ул. "Шипка". Аз страшно се бях навила за него, но чух, че са направили някакви ограничения заради големия наплив - от една или две години вече приемат само деца, живеещи в квартала.
Моето любимо училище.  Heart Eyes
Аз съм завършила там основното и съм страшно доволна. За г-н Господинов, директора, мога само хубави неща да кажа. Историк е и преди да стане директор на 38-мо, беше учител по история в 12-то. В 38-мо също беше учител, освен директор.
В 38-мо по мое време винаги се е приемало по квартал. Даже беше голям проблем за нас с брат ми, тъй като на майка ми адресът беше бул. Заимов / Янко Сакъзов /, а на баща ми- ул. Иван Асен. Демек и двамата не бяха в района на училището. А като се преместихме в Люлин, определено си затвориха очите.  Иначе голямата картина/стенопис в кабинета по биология е дело на мои съученички. Едната от тях, разбрах, е доста напред с материала. Лу, ти може би ще я знаеш.

В 12-то бях от 1 до 3 клас, а в 38-мо от 4-ти до 8-ми.

Кое е еврейското?

Много сте писали, а аз едвам смогнах да изчета. Simple Smile

Честит празник на всички именици и рожденици тези дни!
Да са живи и здрави! Това е най-важното. Другото идва от само себе си.
Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 15:12 от Вери

# 427
  • България
момичета голямата ми дъщеря тръгна първи клас на 6год,без да е ходила на предучилищна.понеино желание,не се интересуваше от играчки,а само пишеше по цял ден  и смяташе.за възраста си се справяше добре и бе една от наидобрите ученички в класа.е сега в пубертета не е така...но това е друга тема...според мен няма правилно решение за всички деца кога да тръгнат първи клас,то е индивидуално.малката ми дъщеря ще е първи клас на 7г и 8мес.на есен сме предучилищна живот и здраве.според мен е малко късно,но баща и не позволи по рано.сега дилемата е предучилищната да е целодневна с храна и спане в детска градина или до обяд само?!    bouquet

# 428
Честит празник на всички именници и рожденици тези дни!

моят Ивайло и той днес двоен празник - имен ден и ние днес празнуваме Коледа..та подаръци и празненство пак ще има.

много се раздвам ,че мога да отложа ходенето на училище с още една година. Смятам Ивайло да тръгне на училище с набор 2005. ми то от 2005 год го деляха има/няма само 10 часа  Twisted Evil

ще си кара подготвителна в ДГ и после пак подготвителна в училище. Peace

# 429
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ ДНЕС!
Живи и здрави бъдете!
   bouquet

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 16:00 от Irena80

# 430
  • В светлината на слънцето
Вери, ама как да не го знам Господинов... Grinning Преди да стане директор, ми преподаваше история в 12-то и беше класен ръководител на съседния клас. Ние бяхме в "а", а той беше класен на "б". Но тъй като така и не случихме на свястна класна, той често караше по съвместителство класен и на двете паралелки. Така че много добре го знам, да не казвам, че и стихотворение съм писала за него.  Mr. Green Ама не любовно, а забавно, защото като се разпалеше в час по история и беше много забавен. Страхотен човек!!!  Peace А твоята съученичка така по име не се сещам веднага, но със сигурност я знам, защото аз с това списание работех мнооого години. Grinning

# 431
  • Sofia
Ивановден е! По случая - ЦЪК  Hug  Hug  Hug

# 432
Честито ва всички именици днес.
[/b]

# 433
Ама не любовно, а забавно, защото като се разпалеше в час по история и беше много забавен. Страхотен човек!!!  
Laughing
Аз затова единствено и само обичах историята в 8-ми клас, когато той преподаваше.

# 434
Здравейте, и аз да се включа. Имам си момченце - Ясен на почти 6г. Роден е на 20.01.2004г. Яско си има и сестричка - Илина на 3г. И аз съм учила в Априлов. Помня забавните часове по история и много други добри учители там. Винаги ми се е искало и моите деца да учат там (и баща ми е учил някога си в Априлов). Но Яско проговори на 5г., По-трудно му се разбира, все още не общува добре като връстниците си и не знам такова централно у-ще дали ще му е по силите. А иначе живеем съвсем наблизо. От две години насам знае да брои дори и до 1000, може и по десетици, стотици, знае буквите, може да пише някои букви и цифри, но големи и разкривени, четенето на срички му е много трудно. Та се чудя, дали пък на нас няма да ни се наложи да ходим по някъде кварталите където дават по-малко домашни...Все пак  ще ми е жал да се мъчи с неща, с които останалите деца ще се справят с много по-голяма лекота. Аз само така си споделям. Детето до първи клас може и съвсем да си влезе в релси, защото за една година страшно много дръпна. Извинявайте, че се получи толкова дълго писанието ми. ЧНГ на всички и честити имени и рождени дни.

Общи условия

Активация на акаунт