Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 988
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Не знам дали сте го виждали това, а и за съжаление нямам време да чета всичко, та го пускам:

http://zaro.blog.bg/zabavlenie/2009/11/29/za-vampirite-cheteneto … fani-maier.445566

Гледах филма на кино (изведнъж намерих още 3 заздрачени приятелки за компания) и през нощта сънувах огледала, вампири, кървища...не си е работа...Мисля, че ме превръщаха във вампир или нещо подобно, но без романтична нотка в цялата тая работа  Laughing

Поздрави и лек ден от мен!

# 121
Андрю, благодаря за бюлетина, сега с кафенцето от Сури ще го прегледам. Видях, че и ти си прописал, браво, поздравления.

Благодаря! Еми нямаше как да не пропиша. С толкова таланти покрай мен и аз се заразих. Дано да ви хареса!  Sunglasses Wink

# 122
bicho malo и аз първия път като я видях тази снимка се въргалях от смях Laughing

Sourire много хубави на вид кафенце и мъфин, хем не пия кафе, а ми се допи Simple Smile

Мерси за бюлетина Andrew   bouquet
Особенно ми хареса  Robert Pattinson: In New Moon Edward Already HAS The Girl. Много приятен тембър има Роб и акцент и с всяко следващо интервю ми става все по симпатичен, докато при Тейлър е обратното, беше ми много симпатичен, особенно след като се подстрига и положи толкова усилия за да задържи ролята, но с всяко следващо интервю ми ставаше все по-антипатичен Rolling Eyes

Дени
не се тревожи, нашето момче е милион пъти по-убаво на тази сесия Simple Smile
А за идеите, то ако човек се порастърси ще устананови че почти всичко ново е добре забравено старо.
Ще наречем сесията: по успешния римейкSimple Smile

# 123
Относно сесиите на VF за успокоение да кажа, че поне на Роб е по-хубава и той изглежда страхотно. Духът е същият, мъжка му работа  Grinning        Но Героят е различен и затова ми харесват снимките.

# 124
Ех, lili0909 как едно и също милслим, явно Роб е прекрасен:)))

morethanwords, мерси за линка, много приятно написано, хем леко, хем интелигентно, а и искрено без да е грубо.

# 125
Да си призная честно, като видях Робърт за пръв път, реших, че ми прилича на Джъстин Тимбърлейк. Явно не само аз съм видяла приликата Laughing

# 126
  • София
Хееей, сладурани Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро от мен....много отдавна ми се струва, че не съм чела...всъщност нарочно отбягвах темата...Заради новолуние разбира се...чак вчера го гледах и никак не исках да чета предварително никакви впечатления от филма....Една приятелка го беше гледала на предпремиерата в Германия...така го оплю горкото филмче, че ако бях прочела още една кофти дума надали щях изобщо да се престраша да го гледам...даже бях решила да ходя сама, че да не мъча мъжо с таз "Боза" Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Добре че не ме остави Simple Smile И всъщност и двамата останахме доволни...на него повече му хареса от първият....като леко се наклони към тийм Джейк Simple Smile
На мен също много ми хареса, не мога да кажа дали повече от първият, просто по различен начин Simple Smile Но все пак никак не се разочаровах.... Като изключим, че някак  ми се струва, че толкова са се стремяли да включат възможно най-мн моменти, че ми изглежда филма така сякаш 130 мин не са им стигнали и някак всичко е малко на тъгадък...като бързо слепени хиляди моменти...без плавната връзка между тях....но знам ли мъжът ми каза, че не е останал с такова впечатление...може и повредата да си е в моят телевизор Simple Smile))

Само много се хилих на момента дето тичаха в горичката....толкова не на място...Бела като вампир...тича в смешни дрешки с глупава усмивка през леса  Joy Joy Joy

Иначе филмчето си е супер Simple Smile И с нетърпение чакам....юни  ooooh! ooooh! ooooh! чааак юни...ужаст  Whistling

А какъв тоз слух за Тейлър...да не е гей ?

# 127
  • Разпиляна във въображението
Да си призная честно, като видях Робърт за пръв път, реших, че ми прилича на Джъстин Тимбърлейк. Явно не само аз съм видяла приликата Laughing

Хайде и ти налей масло в огъня, опасна си Whistling

Добро утро!

Да почерпя и тук Съгражданите празнуваме годишнина от освобождението на Плевен и това е нашия празник. По този случай голямата кака е вкъщи и вече давам втора жертва от стъклените топки на елхата.

# 128
Fairy Аз като видя Vanity Fair и спирам да виждам друго освен снимки Simple Smile Joy
[Дени[/b] не се тревожи, нашето момче е милион пъти по-убаво на тази сесия Simple Smile
А за идеите, то ако човек се порастърси ще устананови че почти всичко ново е добре забравено старо.
Ще наречем сесията: по успешния римейкSimple Smile

Относно сесиите на VF за успокоение да кажа, че поне на Роб е по-хубава и той изглежда страхотно. Духът е същият, мъжка му работа  Grinning        Но Героят е различен и затова ми харесват снимките.
Ех, lili0909 как едно и също милслим, явно Роб е прекрасен:)))

Много, много силно ми замирисва на нова мантра Wink Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy

П.П. Мириел благодаря за почерпката.

# 129
Много, много силно ми замирисва на нова мантра Wink Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy

Ау, недей така, Роб е единствен и уникален Laughing  никакъв ремейк Naughty

# 130
Добро утро   bouquet  То вече обяд станал - ама въпрос на гредна точка и час на ставане  Joy

Андрю, благодаря за бюлетина, но ако позволиш малко корекции  Wink

В новина 4 - "Американските вълци в Австралия" - втората снимка не е от Австралия, а от фен конвенцията тази събота във Флорида.

В новина 6 - Само да допълня, че Ческей Спенсър всъщност е официалния говорител на „United Global Shift“ http://www.unitedglobalshift.org/и я промотира на всички фен конвенции. Йога курса е поредното мероприятие от тази кампания http://www.peacepromises.com/

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:46 от Неси-Веси

# 131

Ау, недей така, Роб е единствен и уникален Laughing  никакъв ремейк Naughty

Тъй де, тъй.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:46 от danir

# 132
Неси, тъй като бяха в един албум заедно с всички снимки от Австралия, не мога да предполагам, че една от тях няма да е оттам. Все пак не са надписани Wink

Колкото до инициативата на Ческ - превели сме всичко, което е било в новината, т.е. там не се споменава за останалото Hug

# 133

Съгласна съм, приликата се вижда на някои снимки. Но иначе Роб е уникален и неповторим и това е повече от ясно  Joy   А помните ли веднъж Джъстин беше отговорил, че Бог обича повече Роб и затова е всичката лудница около него  hahaha

Неси, де го тоз курс по йога, веднага се втурвам.  Wink       Не съм чела днес новини, следя само постовете в темата.

# 134
Но иначе Роб е уникален и неповторим и това е повече от ясно   Joy   

Естествено, естествено, това не се поставя под въпрос Wink
А ако беше уникален, неповторим и обръснат, ехеййййй Joy Wink

Общи условия

Активация на акаунт