Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 989
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен Simple Smile Само да ви вметна, че към новина 30 Simple Smile СУВЕНИРИ НА САГАТА В БЪЛГАРИЯ Simple Smile
Има по градове в кои книжарници може да ги намерите и част от сувенирите на картинки.
Twilight Bulgaria са виновници за списъка за което аз лично много им благодаря Simple Smile Още днес ще посетя МОЛ-а в Стара Загора.

Уоми, дано твоят пазар се окаже по-ползотворен от моя  Cry В Бизнес центъра не само, че нямаше нищо, а и не знаеха, че ще имат. Цуп-цуп

Miriel, честит ви празник   bouquet

# 136
Здравейте!!!

Мириел, честит ви празник. А с деца около елхата винаги е така. Аз едно време много обичах да събарям нашата  Laughing.

Лили, подкрепям те. Гледам, че сама се бориш. Само Роб сега и завинаги. Не че не харесвам Джъстин. Харесвам го много, но няма кой да се сравни с Роб ( лично мнение разбира се)!!!

# 137

Лили, подкрепям те. Гледам, че сама се бориш. Само Роб сега и завинаги. Не че не харесвам Джъстин. Харесвам го много, но няма кой да се сравни с Роб ( лично мнение разбира се)!!!

Аааа, как сами, ти явно не четеш какво пиша-беше някъде в предишната тема-присъединих се към редиците на кугерките, напоследък повече мисля за Роб отколкото за Едуард, а сутринта Роб е прекрасен и Роб НЕ е ................виновен Peace

# 138
  • Срещу планината:)
Здравейте,

Да се оплача, брат ми вчера най накрая се нави да гледа Новолуние.
Първо обаждане "Пускам да гледам Филмът".
Второ обаждане след 20 мин,"Много бавно върви,ще заспя"  #Crazy
Прибирам се и от врата,"Как можа да ме накараш да го гледам" "Много скучен филм","Никакво действие" "2 часа чакам да се сбият вълците и вампирите  и накрая нищо"  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Като обиждаше филма,все едно обиждаше мен   smile3514

Какви са реакциите на близките ви хора,които не са фенове и и не се интересуват,а  гледат филма,просто защото сте ги помолили и искате малко солидарност.

# 139
Да, Данир, подкрепяш и още как  Grinning  Приличаме си - доза Роб вечер, доза Роб сутрин - ако знае човекът какви отговорности има и тук  Joy

Мириел, честит празник !

Ейджъл, добре завърнала се  Hug

Феъри, Роб и за мен гладко обръснат е още по-прекрасен.  Mr. Green   Подписът и аватарът ти - уау! Ще увеличиш Сами отбора, така ми се струва.

# 140
Моята половинка го хареса доста Peace

# 141
 Момичета, има ли от къде да се изтегли ....хм, "по-нормална" версия на New Moon, защото аз попадам на едни такива странни, дето по някое време се чудя дали гледам същия филм. Киното си е кино, но някак си ми е невъзможно да се преселя в салона, а и е малко нерентабилно за момента.
   bouquet

# 142
Момичета, има ли от къде да се изтегли ....хм, "по-нормална" версия на New Moon, защото аз попадам на едни такива странни, дето по някое време се чудя дали гледам същия филм. Киното си е кино, но някак си ми е невъзможно да се преселя в салона, а и е малко нерентабилно за момента.
   bouquet

Имаше една много хубава в Замунда, обаче великия заплес (тоест аз) без да иска я изтри от компа си, а торентът в Замунда е свален.

# 143
R_Dew, мъжът ми изгледа Здрач и едвам оживя докрая Laughing Каза, че няма сила на света, която да го накара да гледа Новолуние Laughing Не го и карам, за какво да го мъча Wink

Лили, благодаря Hug Само я виж снимката аватара в голям размер - цък  Heart Eyes Цвети да се чувства специално поздравена  Hug

# 144

Аааа, как сами, ти явно не четеш какво пиша-беше някъде в предишната тема-присъединих се към редиците на кугерките, напоследък повече мисля за Роб отколкото за Едуард, а сутринта Роб е прекрасен и Роб НЕ е ................виновен Peace

Оле Данир  ooooh! много съм отнесена. Извинявай. Само така - нашето момче най - хубаво.
Аз и Роб и Едуард и братята му ии.........шведска маса (Дени  Hug)

# 145
  • Срещу планината:)
   bouquet

Имаше една много хубава в Замунда, обаче великия заплес (тоест аз) без да иска я изтри от компа си, а торентът в Замунда е свален.

Емма,

аз предполагам и други имат точно тази версия за която говори Деничка.Така че,  мога през скайпа да ти я пусна.  Peace

# 146
  • София
Сериозно имало е версия с хубаво качество?
Аз все гледам по скрийн шотовете и все ми се виждат ултра зле....

А за Роб и Джъстин....просто не виждам как може да бъдат сравнявани...през моят скромен поглед Роб е класи отгоре Simple Smile))

# 147
Е не беше двд рип.. подписът ми е рязан от филма, ако можеш по него да прецениш..

# 148
  • София
Мммм надали би ми свършило работа тогава Simple Smile)) абе ще си чакам мирничко HD-то...пък дано вземат и да почнат да ги оставят....за съжаление на нашият монитор дефектите изпъкват фрапиращо много...
Този най-недостъпният по торентите филм, който съм срещала....появява се за 2-3 дни и го сиктердосват веднага... Simple Smile))

# 149
Отивам да си купя аз чай и в коридора в нашата сграда гледам she-wolf и тя "Яяяя Бела".
Помислих че вече имам халюцинации.
Ехе нямаше време за кафе, но поне и покажах редакцията, както и тази на Хай клуб, в която има страхотни плакати на Едуард и Бела Simple Smile))))
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт