Къде в София прахосмукачка Керхер?

• 57 391
  • 216
  •   1
Отговори
# 180
Electra_ благодаря за инфото! Всяко мнение е важно за мен, тъй като изобщо не съм запозната какво да гледам при прахосмукачките.

# 181
А някой има ли информация кога пускат на промоция karher 1902

# 182
Здравейте! Аз си купих прахосмукачка и парочистачка на марката, много съм доволна. Като стар клиент постоянно ми изпращат бюлетини с кодове за отстъпка. Ако някой иска да си купи нещо по-евтино да ми пише на лични и ще му изпратя код за пазаруване с отстъпка.

# 183
Здравейте! Аз си купих прахосмукачка и парочистачка на марката, много съм доволна. Като стар клиент постоянно ми изпращат бюлетини с кодове за отстъпка. Ако някой иска да си купи нещо по-евтино да ми пише на лични и ще му изпратя код за пазаруване с отстъпка.
Интересно, аз също имам прахосмукачка и парочистачка от тази марка и досега никой не ми е изпратил нито бюлетини, нито кодове за отстъпка.... newsm78

# 184
ами не знам фирмата от която си ги купих ми взеха имейла и редовно ми пращат някакви неща. Миналия месец имаше отстъпка 7% и тогава си купих парочистачката.

# 185
Здравейте, мами!
Аз съм фен на Керхер - имам 2701 от не помня точно колко години и съм доста доволна. Видях, че са отворили нов магазин на бул. Данаил Николаев до бензиностанцията на Ром Петрол. Купих си хартиени торби на място, което за моя стар модел става с поръчка по принцип ... Хвърлила съм око и аз на 1902. Показаха ми я и като стар клиент на Керхер ми обещаха отсъпка, та в момента съм в процес на събиране на пари .... newsm78

# 186
А някой има ли информация кога пускат на промоция karher 1902
Аз си я купих декемри месец от тук https://www.kaercher-center-mueller.at/artikeldetails/kategorie/ … cher-sv-1902.html .Беше 470е.Сега даже е леко намалена .За сега съм много доволна от нея.Но направих леко катастрофа с нея  Rolling Eyes .Опуснах я да падне работеща от шкаф висок 1 метър,и падна с точилцата на горе. Сърцето ми се сви,но за щастие работи,само дръжката на кофичка за вода се счупи . Но от тогаваима моменти в който  след като работи известно време,загрява и изключва и започват да премигват всиките 4 лампички.Мислех да пиша на сервиза,но все ненамирам време.Случвало ли ви се е ?А и в книжката нищо не пише за този проблем.
А за филтрите ,незнам при вас как е ,но аз преди месец ги смених и двата.Бяха ужасно мръсни.

# 187
И моята 4ат-пат изклю4ва, но го смятам за нормално.

# 188
  • Тра-ла-ла
Здравейте. Планирам да купя парочистачка и съм се спряла на KARCHER SC 1020/1.020. Нямам опит с тези уреди, четох из нета, но нещо информацията ми убягва и имам едно питане. Въпросният модел може ли да се използва само като прахосмукачка? Или парочистачките се използват само за почистване с пара, а за праха и боклуците трябва отделна прахосмукачка?!

# 189
  • Бургас
Не, точно този модел е само парочистачка, т.е. пуска пара без да смуче. Нещо като стиймоп-овете от ТV рекламите. Е, предполагам доста по-добро, да кажат тези които имат.  Peace
Това което едновременно и смуче и пуска пара е модела SV1902  Peace

# 190
Моята е точно SC 1.020 и си е само парочистачка- пуска единствено пара не може да изсмуква замърсяванията и с една кърпа минавам след нея. Ама за парите си е супер.

# 191
  • Тра-ла-ла
Купих си парочистачката SC 1.020. Гледах клипчета с техники как да се почисти килим, уж имало освежителен ефект... Но не става за това. И с матраците не се получи. Иначе останалите функции са екстра. Най-малката четка много бързо се наблъска с мазнотии и няма почистване, но пък се оказа, че се продават резервни Simple Smile

# 192
За матраците почистваш хубаво с прахосмукачка и след това минаваш с парочистачката от високата температура трябва да убие там разните му акари и други гадости. За мен лично това е достатъчно като ефект.

# 193
  • Тра-ла-ла
За матраците почистваш хубаво с прахосмукачка и след това минаваш с парочистачката от високата температура трябва да убие там разните му акари и други гадости. За мен лично това е достатъчно като ефект.
Щеше ми се и малко козметично почистване, но не се получи. Иначе аз минах директно с по-големия накрайник с четка и доволно обра всички котешки косми  Simple Smile

# 194
Момичета, търсих си едни приставки за парочистачката и попаднах на тази: http://vimax-karcher.com/parochistachki-karcher/sreden-klas-paro … er-sc-2550-c.html По-хубава е от моята и в момента е намалена. Ако някой все още си търси може да й хвърли едно око.

Общи условия

Активация на акаунт