Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с визите на сестра ти и приятелката ти?
Как мога да помогна на дъщерята на брат ми, която живее в САЩ, да пътува с други хора до България?
Какво е крем от тартар на български?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с визите на сестра ти и приятелката ти?
-
Как мога да помогна на дъщерята на брат ми, която живее в САЩ, да пътува с други хора до България?
В този случай дъщерята на брат ви, която е американски гражданин и ще пътува с български паспорт, може да срещне проблеми при завръщането си в САЩ. За да разрешите това, бащата трябва да получи пълномощно от майката за издаване на американски паспорт. Майката трябва да се свърже директно с паспортната служба за конкретни инструкции.
-
Какво е крем от тартар на български?
-
Могат ли деца с разрешение за постоянно пребиваване да станат граждани само с решение на родителите си?
-
Вярвате ли в суеверия и бихте ли препратили такъв имейл?
,много съм изпуснала и на един дъх ви изчетох за полетите ....какво да кажа ....

Черпя виртуално, защото много се радвам. БГ документ нямам намерение да вадя на никого от семейството, но като ми дойде амер. паспорт бих се замислила по-сериозно за една разходка до родината. Сигурно няма да си позная родния град