112 пожелания за Коледа от Американските помощници на Санта Клаус!

• 38 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ние утре си летим обратно. Впечатлението ми е, че София въобще не се е променила откак бях последно преди почти две години. Мръсничко, навсякъде ни обслужваха много любезно, особено в банката една служителка беше ужасно мила. Мъжът ми проговори български  Laughing Спокойно прекарахме, но ми е мъчно за САЩ.

# 646
Ама как си предписвате лекарства, кефите ме направо  Joy

Хиър лек път!

# 647
  • Boston, MA
Ще пусна някоя нова снимка, обещавам. От работа нямам достъп до фото-сайтове. Днес на 4 месеца маймунчо вече. Голям е, издължил се е, хили се непрекъснато. Дани тази сутрин му разправяше "Ай лъв ю, Боби" и го целуваше по бузки, ръчички, главичка.  Grinning

Клеър, никой не предписва, казваме какво ние сме правили в случая.

# 648
 На мен за главоболие кафе с резен лимон ми е помагало понякога и много лимонада. И горещо препоръчвам чай от сибирски жен-шен, ако си намерите. И много е важно да е сибирски! не знам как е за бременни, но мисля, че е ок.  За страдащите от мигрена да опитат и ако намерят да кажат от къде. На мен ми го поръчваха от някакви китайски сайтове, но понякога го има по китайските магазини.

# 649
Ама как си предписвате лекарства, кефите ме направо  Joy

Ние сме доФторки ти не знаеше ли  bowuu Wink

Не предписваме, еееей хора идете на лекар не се лекувайте сами. Това е само споделен опит.

# 650
Жен-шена е противопоказен при бременност.
Аз никога не съм пила кафе и глава много рядко ме боли. Кръвното ми е ниско, но се чувствам добре с него и нямам неразположения. Въпрос на навик е според мен. Също така мигренозното главоболие доста често е свързано със запека, заради токсините, които не се изхвърлят, а продължават да циркулират в кръвта. Така че е добра идея да се работи по проблема със запека, за да се облекчи главоболието.

# 651
  • Boston, MA
Аз съм била при доста лекари за главоболие, запек нямам Laughing, кръвното ми е високо, дори и контролирано. При мен мигрената е от смес от хормонални и външни фактори, и е в тежка форма, билки не помагат.

# 652
Точно щях да пиша и аз като Бубка, че с мъжа и двамата имаме мигрена и нямаме запек, дори и епизоди. Само новалгин ни оправя нас, ако боли глава мигренно. Като е от друго - то се усеща различно и тогава карам алтернативно колкото мога.

# 653
Просто споделям, каквото знам и не препоръчвам билки. Всъщност нищо не препоръчвам  Laughing .
Далеч съм от мисълта, че хапчетата помагат за мигрената. Може да облекчават моментно болката, но не помагат в чистия смисъл на думата. Но всеки си има глава на раменете и си преценява как да си я лекува  Wink .

# 654
 мъжът ми страда от мигрена и много от лекарствата отдавна не му помагат, но сибирския жен-шен му помага.
всеки различно се влияе, но не прачи да се опита.
Clairette, защо не препоръчваш билки?

# 655
За главоболие съм ходила при китайски акупунтурист, мед. доктор + сертификати по акупунктура. При мене работи доста добре. Дори застраховката покри всичко. Не знам как се съчетава с бременност. Тайленол в умерени количества е ОК за бременни, но да, питайте вашия лекар (и не вярвайте на всичко на Интернет).

# 656
За да се лекува каквото и да е не трябва ли първо да се открият причините. Мигрената може да бъде предизвикана от различни причини. Например майка ми беше с ужасна мигрена, нищо не помагаше.  И за всичко беше виновен синузита и. Премахнаха причината и мигрената изчезна.

# 657
Clairette, защо не препоръчваш билки?

Нямам нищо против билките. Просто никому нищо не препоръчвам, това имах предвид  Peace . Отделен въпрос е, че през бременността с билките трябва доста да се внимава.

# 658
 да, така е, трябва да се внимава. То като мътиш всичко е забранено Laughing
Та споделих моя опит с мигрената, на страдащите не пречи да опитат с този чай, ако не помогне няма да навреди.

# 659
Момичета и аз ви благодаря от споделения опит  bouquet
Ще отида на доктор, но следващата година че тази е вече към края си, а някой да знае как се казват на английски тези уреди дето измерват влагата в помещението?
Също и носът ми е като леко запушен както миналата година като бях бременна беше по същия начин може наистина да се окаже алергия към сухия въздух(ако има такава де Blush)

Общи условия

Активация на акаунт