112 пожелания за Коледа от Американските помощници на Санта Клаус!

• 38 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Мимка, по- скоро праха, коjто се събира на филтрите. Ние, ако се забавим със смяната аз определено имам проблем. Мъжът ми купува само хипоалергенни, супер- дупър нещо си. За сухотата на въздуха не знам с какво се мери. Нашият Humidifier само овлажнява, аз усещам когато ми е нужен  Wink

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 23:11 от vanhorne

# 661
  • Boston, MA
Ох, нашите пък супер-дупър филтри, се оказа, че спират топлото (и лятото студеното от климатика).  Rolling Eyes Това не го бях чувала, но двама майстори го казаха, и сега вече е "оправено" парното ни, което имаше навика да се разваля напълно в дните с -20 температура.

# 662
Миме, напълно е възможно носът ти да се запушва от сухия въздух дори без алергии. Аз имам алергии, и ако е включен хийтър дори за няколко дни, се събуждам със запушен нос.  Хюмидифайърз наистина помагат страшно много (най-добре тези, които се инсталират централно за цялата къща).   Аз имам и алергии към прах, така че филтрите се сменят религиозно у дома. Също--избягвам всякакви тежки завеси и всякакви килими/мокети. Само малки rugs съм оставила тук-там. Общо взето, всички тези мерки намаляват алергичните ми атаки!

# 663
  • usa
някой да знае как се казват на английски тези уреди дето измерват влагата в помещението?

hygrometer.

# 664
  • Boston, MA
А, да, може и без алергии да ти е сухо. На мем ми става така щом прекося Скалистите Планини.  Laughing Майтапа настрана, всеки път, като ходех в Денвър, се пресушавах, даже кръв ми течеше от носа. Във Вегас същата работа.

Днес много работя, не знам далли усетихте.  Rolling Eyes

# 665
Момичета ние сме на ламинат и нямам никакви пътечки или килими и всеки ден се бърше заради пълзящото човече, а хумидифаъра е в нейната стая и е от тези модели без филтър, та незнам освен на хитър да сменям често филтъра друго не ми идва на ум, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТНОВО за съветите!  bouquet
някой да знае как се казват на английски тези уреди дето измерват влагата в помещението?

hygrometer.
Мерси Миз

# 666
А, да, може и без алергии да ти е сухо. На мем ми става така щом прекося Скалистите Планини.  Laughing Майтапа настрана, всеки път, като ходех в Денвър, се пресушавах, даже кръв ми течеше от носа. Във Вегас същата работа.

Бубка аз всеки ден съм така с работата имам в предвид Mr. Green

# 667
Бубка пред празнично е така  Wink

# 668

все се каня да попитам какво работиш? Да се запътвам и аз към същата професия Laughing

# 669
Не разбрах за кои филтри говорите, но тези на централните АС-та, билдърите ни казаха да взимаме най-евтините, по- добър вариант са. Не питайте защо, не си спомням Laughing

Мигрената не знам дали от запек се влияе, но със сигурност от стрес и  разни храни.

# 670
Мигрената не знам дали от запек се влияе, но със сигурност от стрес и  разни храни.

Peace От както не работя, не съм имала пристъпи. Само 2 леки след като загубихме бебетата.
Всяка крушка си има опашка, както и Титина е писала, понякога обаче няма конкретна причина, а са комплекс и е трудно да ги отстраниш.

# 671
Как превеждате Cystic fibrosis?

# 672
Как превеждате Cystic fibrosis?
Муковисцидоза, ако не се лъжа.

# 673
Муковисцидоза е, да.

# 674
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт