ЗАКРИТИ БАСЕЙНИ НА ЗЛАТНИ И ДРУЖБА

• 18 676
  • 45
  •   1
Отговори
Моля, някой да даде информация, къде освен на Гранда и азалия, може да се ходи на басейн през зимата в Златни пясъци и Дружба?

# 1
Два от хотелите в комплекса "Слънчев ден" в Дружба/Св.Константин и Елена/ имат закрити басейни с минерална вода. "Марина" мисля се казваше единия хотел , а другият е до него - "Палас" и в двата съм била, но преди 4-5 години, хубави са , особено този в "Палас"!

# 2
В "Дома на учените" на Дружба сьщо има заакрит басейн.

# 3
  • Варна
Може ли да дадете малко повече информация за работно време, цени, условия..

# 4
На Златните в Иберостар има вътрешен басейн с минерална вода, но дали работи по това време на годината, незнам.

# 5
  • с/у ОколоМръсТното
ама всичките ли изброени до тук са с топла вода, като тоз в Гранда?

# 6
И за размерите на басейните все пак да кажете, защото съм виждала вътрешен басейн в български хотел с размерите на вана.

# 7
Миналото лято водата беше леко по - топла, но чак да се киснеш на спокойствие не ставаше. Сега незнам какво е положението. Размера на басейна е ок.

# 8
В Дома на учените не е толкова топла водата,басейна се води плувен,дьлжината мисля,че е 25м.
Другото място за кьдето се сетих(там водата е минерална и има СПА центьр)е този новия до спирката,но не се сежам как се казва.Точно до бензиностанцията,срещу самото островче,което е спирка.

# 9
  • Варна
В Дома на учените не е толкова топла водата,басейна се води плувен,дьлжината мисля,че е 25м.
Другото място за кьдето се сетих(там водата е минерална и има СПА центьр)е този новия до спирката,но не се сежам как се казва.Точно до бензиностанцията,срещу самото островче,което е спирка.
Къде е тази спирка и островчето, че не разбрах. Поясни моля те.

# 10
Къде е тази спирка и островчето, че не разбрах. Поясни моля те.
Това е последната спирка на автобус 8,там той обрьща.А и на Дружба има една единствена бензиностанция,та непосредствено до нея.

# 11
  • Варна
Да, ориентирах се, благодаря.

# 12
  • Варна
Астера е с хубав вътрешен басейн.

# 13
Романс има вълшебно СПА препоръчвам!!! Peace

# 14
Кой беше Романс,че ми е много познато име,а не мога да се сетя кьде е?

Общи условия

Активация на акаунт