ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 28 966
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Видин
Цитат
Аз съм за против раждането в къщи, но за това, да се променят условията в родилните домове, защото в момента не са на ниво.
И аз съм за против такива фрази  Crazy

# 481
  • Ænima/Albuquerque
Цитат
не се притеснявай,може да сее одраскала и не си забелязала.Може да сее одарила,няма друго от какво да е.ДОкато е спинкала да е станало.Не се притеснявай.Аз бръкнах на малката в окото без да искам,и така зверски я одрасках че 5 дни и седя,капах и Тобрин капки те са много хубави.

Цитат
...ако се сетя утре че е голямия ден...денят на изстината...ще се обадя,иначе както дойде че ми писна от тия.

Цитат
Аба витамини по тия боклуци където ги продават има май ама повече е нитрати.Добре че е баба ми жива и здрава да е,та съм си напълнила камерата с какво ли не,и само месо копувам да и готва,ееееееееее едно време и маше и кокошки ама не и се занимава вече.Та сме само на плодове и зеленчици.

Това са бисери на една моя любима потребителка от едно друго място,ама такива красоти твори,че просто не мога да се стърпя да не я цитирам!

# 482
  • Видин
Харакири си правя  smile3544

# 483
  • Ænima/Albuquerque
Цитат
Вчера я водих на лекар,и ако имаше нещо претеснително щеше да пусне поне някъкви изследвания.Както каза са само с кашлица,чисти гърди и гърла.

Цитат
Яде тия киселяци та пушак се дига,прави физономий,втриса се но отваря уста.
Мажи пилето и отивайте за орина че страшна работа,много съм се вталясала за тия болясти и незнам вече какво да давам да ги предпазвам.Ама то и Господ да ги пази че е страшно

Цитат
Аз досега гледах ....Цената на истината....Направо смешна работа.Малиииии Българска му работа.Ама това си е живота братко,сурав и курав.
Ай пияндетата се събраха

Цитат
да питам някой знае ли магазин на зара или някакъв офицялен сайт че да хвърля едно око една приятелка да ми купи малко дрешки

Не съм поправяла нищо,изреченията си започват с малка буква,многоточия-с много точки  Mr. Green ,за запетаи изобщо не може да се говори!
С две думи,е*аси зора за прочетеш какво пише!

# 484
  • Видин
Цитат
Ще се разбере във сряда по тутската тв до момента 27 еп не съ се оженили

# 485
Момичета, не можех да не пусна това Simple Smile  Crazy

Има невероятен словоред, а за правилно изписани думи и препинателни знаци няма смисъл да се говори Simple Smile Това е просто шедьовър Simple Smile

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ИМАМ НЯКОЛКО СТРАНИ ИСТОРИЙКИ НО ЩЕ ПИША ЗА ЕДНАТА ,КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ БЯХ НА РЪБА ДА ПОЛУ4А  УДАР НА 15 ГОДИНИ ooooh!И НЕ САМО АЗ  ,А И ДРУГИТЕ:ТА СЪБРАЛИ СМЕ СЕ  КОМПАНИЯ  ВЗЕЛИ СМЕ СИ  БИРИ4КА И С КОЛАТА ОТИВАМЕ  В ЕДНИ ПОЛЕТА  БЛИЗО ДО БРЕГА НА ЕЗЕРО  ДА ПИЙНЕМ  ooooh! НАСТАНЯВА МЕ СЕ НИЕ   И ИДВА ПАЗА4А ПОКАНИХМЕ ГО НИЕ И  ТОЙ ПО4НА ДА НИ РАЗПРАВЯ РАЗНИ СЛУ4КИ ДЕТО МУ СА СЕ СЛУ4ВА ЛИ ЗА ЕДНА ЖЕНА  ДЕТО Я  БИЛИ УБИЛИ  ТАМ  ПРЕДИ ГОДИНИ  ,КАКТО И ДА Е  РЕШИХМЕ ДА ТРЪГВАМЕ  И ИЗВЕДНЪЖ КОЛАТА СПРЯ  НИ НАПРЕД ,НИ НАЗАД  МОМИ4ЕТАТА  ЕСТЕСВЕННО  СИ ПОМИСЛИХМЕ ,4Е МЪЖКОТО СЪСЛОВИЕ  НИ ПЛАШИ  И ПО4НАХМЕ ДА ИМ СЕ КАРАМЕ . ДА АМА ОСВЕТЛЕНИЕТО СЪЩО СПРЯ НИ ФАРОВЕ ,НИ ВЪТРЕ ЛАПИ4КИТЕ  И  ВИДЕМУ ИЗПЛАШЕНИ ВЕ4Е И МОМ4ЕТАТА   ПО4НАХМЕ ДА ИЗПАДАМЕ В ПАНИКА  И ТО ОСОБЕДННО КОГАТО НА СРЕЩА ЗАБЕЛЯЗАХМЕ ДА ВЪРВИ ЖЕНА ИДВАШЕ МИ ДА УМРА   КОЛКОТО ПО-БЛИЗО ИДВАШЕ  ТАКА МИНА ПОКРАЙ КОЛАТА БЕЗ ДА ПОГЛЕДНЕ  НЕ СЕ И ВИЖДАШЕ ЛИЦЕТО    ,А ПЪК МОЖЕ БИ МЕН МЕ Е БИЛО СТРАХ ДА СЕ ВГЛЕДАМ В НЕЯ      ,НО КАТО ОТМИНА НА ОПРЕДЕЛЕНО  РАЗТОЯНИЕ ЗАД НАС  ИЗ4ЕЗНА ,А КОЛАТА ПРОРАБОТИ И НИЕ ГАЗ  ЗА ГРАДА  .НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ , НО  АЗ НИКОГА ПОВЕ4Е НЕ ИСКАМ ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ ТОВА ПАК Naughty

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

и още една :

Друга такава случка.Докато спа.Събуждам се и отидох да wc. Понеже огледалото ни е точно срещо вратата когато излизах видях мъж.Кой беше този мъж незнам,стъписах се и го гледах обърнах се и нямаше нищо погледнах в огледалото и мъжът си беше там ... Изтичах бързо и си легнах.Завих се и това беше.  newsm78 newsm78

Имам още такива ,но няма да ви отекчавам повече  Very Happy .

от авторката на първия шедьовър:

п.п секи месец си купувам  бела4ка Crazyнезнам къде ми из4езва  и сменам комлекта със ножове 4е и по един нож ми из4езва Crazy ,ама като 4е ли съм по склона  да вярвам на мъжо  , 4е  ги хвърям,  макар 4е непомня такова нещо Crazy ooooh!

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 23:36 от Gorska_Kitka

# 486
леле, този потребител е направо находка Simple Smile

ето още малко материал от извора Simple Smile

1)
4-НАИСТИНА НЯМА ПРОБВА ЛА СЪМ ВСИ4КИ КОП4ЕТА И НЯМА Я ТАЗИ БУКВИ4КА КАКТО И НА  ФОНЕТИ4НАТА АЗБУКА ТАКА И НА СТАНДАРТНАТА  Thinking
ИЗВИНЯВАМ СЕ, МИСЛЕХ,  4Е И ДЕЙСТВИЯ МОЖЕ СОРИ Blush ,4Е ОСПАМИХ

2)

ЗДР МАМ4ЕТА   4ЕСТИТО  НОВА ТЕМИ4КА БЯХ СЕ ПРИЕСЕДИЕНИЛА ЗА КРАТКО ПОСЛЕ МИ СЕ СКАПА  КОМПА. НО СЕ НАДЯВА ,4Е ВЕ4Е ЩЕ СЪМ РЕДОВНА  И  ЩЕ РАЗМЕНЯМЕ  ЛОШО И ДБОРО Hug Hug Hug Hug АЗ СЕГА ДА ПО4ЕРПЯ ЗА МОЕТО МОМ4ЕНЦЕ ,4Е ИМА  ИМЕН ДЕН ДНЕСКА

3)
ОТ ДНЕС СУТРИНТА     МАЙКА ОПРАВЯ МАЛКИЯ И МИ ВИКА ОБЕЛИ ДВА КАРТОФА И ТОВА ГО  ПОВТАРЯ НАКОЛКО ПЪТИ  И АЗ ВИДИМО ЯДОСАНА  И ОДГОВАРЯМ - ДОБРЕ ДЕ ЩЕ  ТИ ОБЕЛЯ ДВЕ 4УШКИ  ThinkingКАК МИ ДОЙДЕ НА АКЪЛА ТО4НО 4УШКИ НЕЗНАМ  newsm78

4)
сега се сетих седим със една приятелка  и сме се забили във компа.  до наз  седи кротко баба й и ние на глас щракни на таз иконка  сега върху тази после влез  в тази и излез от онази иконка  и т. н. И по едно време бабката се обръща сопнато  , ама вие друга работа нямате ли си 4е си правите майтап  с иконите  те са за молене  не са за игра  я.Какво ги щтракати тап -а ние така Shockedта докато и обясним на женизата за какви иконки става въпрос ooooh!

5)
мой4кия  не носи нито боксерки, нито  слипове Mr. Green
Една комшиика  веднъж ми заби въпроса :Ти на мъжа си гащтите не  перещ ли  4е не съм видала досега  да има простряни

6)
благодаря за одговорите

7)
о не мога ве4е   35 35
та да се запиша и аз
преди около 5 години тогава работя  сервитьорка  в заведение на открито  и с колешки
4акаме  на бара  да ни изнесат потъ4ките  и аз викам ее как ми се хапва една мура(вафла).а колещката до мен 4ула не до 4ула  - оо и аз как съм изморена Laughing
следващия момент идва друга колешка и  казва поръ4ка  едно капи та  изморената колешка пак изцепва  като си протяга ръката  -капи? Не бе не капи(демек  дъжд да е заваляло)

Sunglasses
варвим с моя приятелка и духа силен вятър и тя ох тоз вятър как ми духа косата .А аз да не остана по назат се изцепвам оф и моята коза сьщто

9)
кога заминихте нан 1 сас нан 2.Ние сега ще правим 4 месеца на 15 февруари исме още на нан 1

10)
ами някой сешта ли се за играта казан4ето ври  newsm78 newsm78как беше песни4ката

11)
малко стара теми4ка но да кажа и аз във акта съм писана бойка ,а в кращелното бояна,тъй като са отказали да ме крастят със името от акта за раждане

Ох, нямам повече сили да пускам постове на тази мацка. Много ми е симпатична, но се изморявам да чета вече Simple Smile

# 487
  • Бургас
Те това ПРИЕСЕДИЕНИЛА ме уби  Shocked smile3544

# 488
Тя дори ни поущтри да си намерим някоя гадателка.Наистина незнам какво да правя,За църквата незнам дали изобщо да вярвам също,преди години ми бяха чели за уруки и за здраве след което едва не умрях

# 489
 аз съм се отчаяла в къщи е пълен хаус невъзможно е да разберете защото не сте в къщи, и ме карате да давам на свекърва си детето ви не сте добре тя е откачена,опитва се и нас да побърка.А по хубаво ли е да се тъпча с оспокоителни .Абе хора говоря ви за нещо което и аз немога да обесня.Кой ще ми реже от дреха или ще ми слага муски с косми под врата

# 490
Цитат
Здравейте,аз съм момче на 17 години  и уча актьорско майсторство в теарър ''Салза и Смях'' става дума за това че зградата на театара е собственост на едно читалище което иска да ни изгони от там а всички знаете колко важно е за един театър да е там кадето е създаден  Cry Cry Cry Cry приканвам всички хора които държат на народното в себеси да минат и да се подпишат в книгата която май се оказва единственото нещо което от страна на общесвото може да ни помогне те ще сринат една частица от българското творчество една държава без интелектуалци - държава ли е? моля подкрепете ни вие сте надеждата на една част от историята Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Това е много дълго изречение бе. Поне някоя запетайка да имаше за цвят, ама не би.

# 491
 Shocked

Ето и от мен нещо  Simple Smile

Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло.

# 492
  • Видин
Да, това го знам и го чета без проблем  Hug

# 493
брадата, на мен ми е трудно да произнеса думата ПРИЕСЕДИЕНИЛА, пък камо ли да я напиша Simple Smile

пинко, наистина мозъка има такава възможност. Аз съм правила опит да чета и на английски такива текстове и се справих очудващо добре Simple Smile

# 494
Цитат
Голяма венка бях на този сериал-че и Освалдо Риос си беше пич

Макар че това бледнее на фона на абсолютните безумия, цитирани преди мен  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт