ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 037
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • Italia
Цитат
lwspichki

Скоро не се бях затормозявала толкова  ooooh!

За първи път виждам Ю да се изписва с W  ooooh! . Другото не може да ме стресне, все пак пиша и в "Родители по държави"  bowuu

# 301
 Laughing Ето малко и от мен, което мисля не е неволна грешка, защото тази дума е многооооо бъркана:
"Аз съм манЯк на тема обувки!!!"

# 302
Цитат
Здр.
Купих си телефон които е докаран от Дубаи с две карти телевизор и куп глезотии-проблема му е следния през няколко часа спира да звъни с мелодията мп3 избрана от мен и на едната карта звъни с някаква мелодия негова си а на другата карта минава само на вибрация-като влезеш в мн3 плеъра не се чува и там звук както и на тв-то. Някои път след известно време си се оправя, а ако го рестартнеш се оправя , както и ако му зададеш -свържи двете карти,при което пак се рестартира. Забелязах маи че в момента на зареждане не го прави този проблем!!!-моля помогнете защото заради този телефон си продадох двата апарата и сега ако стане нещо пак трябва да купувам 2 телефона
модела ми е някакъв ZD T300 Sad
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

# 303
Цитат
То неговото беше малко като "ела вълчо, изяш ме...".

За много години!

# 304
Пък как са зачна ти-няма значение

Постоянно ни оверяват...

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 15:25 от na_ga

# 305
Цитат
те и не останаха много....по утрепаха ги #2gunfire
Гореща тема - горещи бисери.
Ясно става, че на По е съобщено за смъртта на Ги.

# 306
Цитат

hahaha Оше по-култово щеше да е, ако беше написано по-утрепаха ги

# 307
Здравейте!  Да ме консултирате? От известно време се чудя глаголът озаптявам дали идва от турската дума заптие. Аз не зная турски и нямам представа дали те имат глагол, произлизащ от тази дума. Замислих се и какво би било  да казваме оарестувам или ополисвам...

# 308
Цитат

hahaha Оше по-култово щеше да е, ако беше написано по-утрепаха ги

Да верно щеше да е ОШЕ по-култово... hahaha

# 309
Да верно щеше да е ОШЕ по-култово... hahaha

Embarassed Joy

Здравейте!  Да ме консултирате? От известно време се чудя глаголът озаптявам дали идва от турската дума заптие. Аз не зная турски и нямам представа дали те имат глагол, произлизащ от тази дума. Замислих се и какво би било  да казваме оарестувам или ополисвам...

Мисля, че да. Както повечето турцизми и тази носи малко разговорно звучене и не е стилистично неутрална. Ако това те притеснява, можеш да използваш усмирявам- носи същия смисъл.

# 310
"Космонафт" - табелка на вратата на магазин за детски дрехи и играчки... Mr. Green

# 311
  • София
Цитат
от сутринта се мъча та си натура съседите и едва успявам

# 312
Цитат
.....няма на кой да оставиме детето за да излеземе....

Три рибки улових, плюс липса на запетая, само в една фраза. За съжаление са толкова разпространени тези грешки, че сигурно ще започнат да се приемат за верни  Rolling Eyes

# 313
  • Видин
елиас, в нашия край ако кажеш "ще оставим детето..." се приема за 1 лице, ед. число  hahaha
Аз ще оставим
Ти ще оставиш  Joy
Затова и е прието това -Е накрая да се използва. Peace

# 314
упс, грешката е вярна

Общи условия

Активация на акаунт