ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 28 972
  • 753
  •   1
Отговори
# 465

А на нашата детска градина пише: ДОБРЕ ДОШЛN !  Mr. Green
Добре, че децата не могат още да четат...

Може и нарочно да е... Вече е модерно да се пише с грешки, да ви светна.  Confused Онзи ден пуснах ТВ рано сутринта, на екрана се появи надпис "ДЕЦКОТО".  Shocked Започваше детският блок предавания по Про.бг.  ooooh!

Като си бяхме по празниците в родния град, заведох децата в парка, там имаше кафене с колички с монети и, естествено, нямаше как да не повисим там поне половин час.  Tired Освен количките имаше от онези тъпотии, пускаш монета и трябва да си хванеш играчка от кутията. Та на това нещо гордо висеше надпис, написан на ръка: "НЕРАБОТN".  ooooh!

А като се прибера, ще ви пусна рекламата на, цитирам, "Биг Брадар фемили", която беше нагло залепена на входната врата на блока ни. Уникална просто...  Tired

# 466
Аз пък вчера гледах някакъв репортаж по БТВ-то и там журналистката употреби думата "континюитет"
Толкова ли нямаше българска дума, която да каже...  Tired

# 467
цитат от друг форум:

Добър ден относно темата за цигарите, аз съм пошач , но смятам, че трябва да се ограничи пушенето по заведенията, защото съм била в Италия в дискотеки където не се пуши и всички са пълни с народ.
Още по логиката на демокрацията правото е нещо , което можеш да правиш без да вредиш на другите, следователно няма проблеми... да се забрани пушенето. Още правото да избереш дали да пушиш, или не сие лично твое , така че пушете но без да тровите останалите

# 468
  • Бургас
Бях я забравила тази обявка, дето я фотнах преди 2 вечери  Laughing

# 469
Аха, баш същата, брадата!  Joy сега да не се окажем и комшийки с тебе.  Laughing

П.П. То па в Бургас един сняг... Да не ви разправям!  Laughing

# 470
  • Бургас
Кой знае... Питай в домсавета  hahaha

# 471
  • София
  Това нещо как се чете  Tschopar: Чопър или Шопар?

# 472
  • Бургас
Чопър го чета аз  newsm78

# 473
Бях я забравила тази обявка, дето я фотнах преди 2 вечери  Laughing

rotfImao rotfImbo rotfImao

# 474
Цитат
две консултаций с мой познати ,

тия консултациЙ край нямат  Banghead Banghead Banghead Banghead

# 475
  Това нещо как се чете  Tschopar: Чопър или Шопар?
Пък аз го не мога да го признеса, но го виждам като Цшопар, изхождайки от марката , която се чете Шопар.

# 476
Tsch - така се изписва "ч" на немски  Peace

# 477
  • Видин
Аз пък вчера гледах някакъв репортаж по БТВ-то и там журналистката употреби думата "континюитет"
Толкова ли нямаше българска дума, която да каже...  Tired
Има се предвид продължителност ли?  Shocked
А това за ББ е просто велико  #Crazy

# 478
След малко перипети аз успях и доктора потвърди бременноста ми.

E, ха честито на девойката, викам аз, то , асъл, след толкова перипетИИ..... Laughing

# 479
  • Видин
Цитат
мили мами,направо с глас ми се реве,  Crying or Very sad newsm45преди малко се прибрах от зъболекаря и той направо ми смачка мечтите,бременна съм в 4 месец и може би като всяка имах карвене на венците,но то поотмина и сега имам някакв израстак,което всащност е тумор/епулис/ ,което не може по никакав начин да се лекува ,докато родя, страх ме е дали това чудо в устата ми няма да навреди на бебенцето. newsm17Много ви моля,ако някоя се е сбласквала с такав проблем,кажете какво ме чака
Правописът е потресающ  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт