ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 28 959
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Из Бг Работодател:

за човек със образование ДА... няма да ти е лошо спорет мен вав фирмата проблема е на хората който работят вав самото претприятие там гарча е голям......Фирмата си е добра високи осигоровки и т.н.....Нормалния работник който искарва прехраната на всички останали не е добре,хора като мениджари ,раководители взимат добри парички...пробвай сам ще прецемиш

ooooh!

# 511
  • Видин
Заглавието -     Кисело или Адаприрано млкяо
Ииииииии първият пост -
Цитат
Здравейте мами много ще съм ви благодарна ако ми помогнете моята леля ме посаветва да дам на дъщеря си кисоло млкяо като взимам хубаво краве и си го подквасвам сама.Малката е на 4 месеца ве4е започнах и с пюренцата и кашите на слънчо по малко но неги харесва много много.излязох малко от темата това което  икам да знам е кое е по добре от гледна финансова точка е киселото мляко но все пак здравето на детето е най важно ще съм благодарна ако ми пишете.
    също искам да знам и по колко пюренце пога да и давам сущо и каша.Благодаря ви.искренни почетания
За запетаи да не говориме  #Crazy

# 512
  • София
Цитат
az kakvo li ne dam probvala.kosata mi e dylga do krysta.gysta.i stvyrt kosam.kato q izkypq stava gypliva.abe ako ne polzvam balsam yjas.sega kypix tozi prodykt isam dovolna.vehe zavisi koq seriq htesi izbereh?no vinagi hampoana-balsam-maska.dasa za edno i syhto.togava ima efekt.

Майкооооууууу  ooooh!

# 513
Заглавие на тема
Цитат
Как да откъснем дедето от компютъра  

защо й е да пречи на възрастния човек да се забавлява ... незнам  newsm78

Аманитааааа  Wink
Цитат
За запетаи да не говориме 
- махни е-то накрая и си ОК Peace

# 514
  • Видин
Не претендирам да съм ок, говоря на диалект  Mr. Green

# 515
заглавие на тема: Предочилищната

Цитат
Мили маики рядко пиша по темите в интернет но сега много ми се иска да споделя с вас мнението си за предучилишната за децата на пет години.На мен лично това никак не ми харесва.Много ви моля да споделите вашето мнение и ако знаете нещо повече моля пишете.

на кого му липсва предочилищната е видно  Whistling
очилищната - и тя  Whistling

# 516
да правил съм го хич не ми хреса,
много лаене за нищо ми се струва темата, една целувка голяма работа или ти хресва или не, виш за с*** е по - интересно интересно.
----------------------------------------------------------
Долу-горе разбрах всичко, обаче за мръсна дума с*** не се сещам. Пишете ми на ЛС.

# 517
  • Ænima/Albuquerque
Аз се сещам,ама хич не ми се струва мръсна...мисля,че е съвсем нормална думчка,обозначаваща акта на любов между двама души!

# 518
Няма да се очудя ако не я удобрят.

# 519
  • Видин
Заглавие на тема -
Цитат
Даватели калцйи на бебето?

# 520
 ooooh!не,неее,ужасТ

# 521

Цитат
Така че си остава чиста докторска грешка защото стоях там 24 часа на системи който вместо за 12 часа се вляха за 24 и вената се беше запушила ама нямаше кой да смени азбуката. и веднага след като я смениха нещата се успокой ха и тръгнаха на оправяне ама вече късно

# 522
  • UK
Цитат
Днес пак ще го водя, че снощи му гнояса оченцето и предполагам,че е конектевит
#Crazy май и на мен ми гнояса connect-ивитито.

# 523
Хахаха, Beba81 голям шедьовър - азбуката  Joy

Но е убедена, че е така, защото после пише за абокат-а в женски род.

# 524
  • Видин
Но е убедена, че е така, защото после пише за абокат-а в женски род.
Явно понеже абокат се ползва членуван много често и аз съм чувала за една абоката  Crazy Sick

Общи условия

Активация на акаунт