Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 062
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аааа, и друго - при нас, жените доста вода се натрупва под формата на целулит, тъй че тази детоксикация много помага и за борбата с целулита. Успех на всички ни и до по-късно.

Аа, това е много вярно! Не се бях замислила...Като сложиш и това, че сокът е от грейпфрути, за които съм чела, че са враг номер едно на целулита Peace Брей, ако си видя дупето по-гладичко, ще се детоксикирам всеки месец Mr. Green Макар че без спорт, надали Wink

# 286
Добро утро!
След зверското главоболие вчера, което отдадох на липсата на кафе, днес се чувствам чудесно.
Снощи изпитах силен глад и се почувствах много зле.
Овладях го с една ябълка и лъжичка мед.
Оцених достойнството на нашите си плодове. Mr. Green
Толкова сладка ми се стори, че си облизах пръстите.
И аз като belinda правя детоксикацията, заради самата такава.
Не държа да слабея. Между другото и аз ще съм с две деца днес у дома.  Mr. Green
По-важното е, че се чувствам добре.

# 287
  • в Tara
aз пък правя това точно заради отслабване Blush
имам някакви си 5 кила дето ги мразя, а те не искат да се разделят с мен...
за болките в главата - аз съм ползвала тигрова мас, облекчава.
продължавам без сол, аптекаря се оказа мн несериозен, уж беше за вчера, сега за днес остана да ми изпълни поръчката
дано пак има ефект Rolling Eyes

# 288
О`Хара, д-р Михайлов казва, че пак има ефект, но по-слаб. И все пак утре е най-силния ден, така че гледай поне за тогава да я набавиш.

# 289
Добър ден  Hug   

Аз вчера се чувствах супер , но днес едва станах от леглото  Tired  Но продължавам , като знам после колко добре ще се чувствам  Party 

# 290
  • София
Първо да благодаря на Ронка, че ме покани тук.  Чувствам се много добре и не усещам глад. Дори се чувствам енергична. Оптимист съм, че ината ще надвие лакомията. Simple Smile Главоболие също нямам. Обаче млекоцентралата намали производството. Sad
Може ли горещата вода да се замени с чай или е задължителна, независимо от количеството изпит чай?

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:40 от Rosy_

# 291
И аз да се отчета тук. Супер съм! Нищо не ме е боляло, само ми бяха студени краката, ама аз през повечето време съм така. Само 1 път посетих "изповедалнята". Днес съм бодра, спокойна, започнах да си пия каквото трябва. Понеже готвех, от миризмата на храната ми стана лошо и повърнах. Нямам позиви за 00, но много ми къркорят червата. За мен количеството вода и сок е много. Вчера изпих 3литра сок смесен с вода и няколко чайчета и кафе. За първи път в живота ми поемам такива количества течности.
Лек ден на всички. Ще устискаме, няма накъде  Hug

# 292
Снощи май яуспях да изчета темата (не съм много сигурна, щото ми се спеше и сигурно съм чела през ред). та и аз с въпрос за англ. сол.

Днес не я пих, защото съм на работа и няма начин. Мислех да я пия само в съботата. Обаче сега ми светна, че утре на обяд имам излизане. Знам, че е индивидуално, но все пак - колко време ориентировъчно трае ефекта на това нещо. Има ли вариант да го пия тая вечер и ще даде ли същия ефект. Тъпото е, че си запазих час за един нов салон, ще правя някакви разкрасителни процедури ...вярно, че е човещинка, ама не мога да си се представя как тичам до ВЦто през 10 мин. и се извинявам на козметичката  Blush

Засега съм ок със соковете, много е вкусно, но аз и без друго почти не се храня до обяд, така че гладната вълнА ще ме удари след няколко часа.

# 293
Аз правя детокса предимно за прочистване, но не мога да си изкривя душата, че и резултатите на момичетата от др. форум не ме мотивират още повече. Crazy

Я да ви питам, чая с мед ли го пиете?

# 294
Обаче млекоцентралата намали производството. Sad
И аз това забелязвам-малкия дърпа повече и снощи ме буди на 3-4 пъти/обкновено се разминавам с 1 най-много 2/
Аз да ви се похваля вече се чувствам много по добре. Срам ме е да си призная, но си сложих малко млекце в кафето и като го изпих направо бях друг човек - и главоболието ми мина и глад не изпитвам никакъв. Много съм доволна от солта, може да е неприятна, но според мен има много добър ефект,  smile3550 минава  без грам болка в стомаха/който му се е налагало да пие чай сена знае за какво говоря/

Сега ходих напазарих от Пикадили облно количество портокалчета - надявам се да ми харесат повече от ябълките вчера.
митковатамайка на моя мъж снощи му дожаля за мен и ми направи едно чайче мента с повечко мед. Наистина се почувствах по-добре.
Хайде стискайте палци, да издържа поне днес, че снощи се бях отчаяла. Толкова зле се чувствах ooooh!

# 295
Aз чая го пия с мед. Друга топла вода не пия, не ми е приятно, само минерална и сокове. Такова количество и аз не бях пила през живота си Crazy

sladka hapka, aнглийската сол я пия към 7:30 и до обяд съм приключила с тоалетната. Но наистина е индивидуално май, не знам.

# 296
  • Градът на липите
 Здравей те и аз да се отчета
  Много добре се чувствам.Не съм почуствала глад,ама то с толкова наливане на сок,вода и чай няма как да огладнея понеже стомаха ми е постоянна пълен.Дори като видя храна и ми се гади не ми се яде.

# 297
EEE, и на мен да ми действаше така, аз пък като видя храна и ми идва да я нападна Grinning

# 298
  • София
На мен пък днес английската сол ми разказа играта Crazy Вчера, нали я бях пила вечерта предния ден, и аз като Хапката заради ангажимент, до обяд ходих 2 пъти и нещата приключиха. Изкарах си ангажимента спокойно, без сътресения Laughing
Днес е някакъв ад. Изпих я сутринта около 8 и досега, вервайте ми, на всяко пишкане, има  и... hahaha А с толкова сок нали се сещате колко често се пишка... Има чувството, че тоя сок минава транзит - а съм го изпила, а си е излязъл ooooh!
Стомахът ми така се е лепнал за гърба, че чак е вдлъбнат Rolling Eyes

# 299
Все още съм с вас  Grinning.

Днес като, че ли английската сол не ми се стори толкова гадна сутринта - пак процедирах със запушване на носа, така поне не усещам миризмата, която асоциирам с гадния вкус.
Днес обаче сокчетата ми се струват ужасно много ... Май няма да мога да изпия всичко ...

Общи условия

Активация на акаунт