Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 069
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Belinda, тъкмо за теб си мислех, дали да звъня на 112. Wink

Аз вчера изпих солта сутринта, и ходих 1 път само. Но пих малко. Днес си пийнах една цяла суп. лъжица и аз съм така...на всяко пишкане... Joy

Що ли не се лепне и моя корем така....В 6-ти постоянен съм. Embarassed ooooh! Определено има спад де, бях в 7-ми. Mr. Green

Преди да запона да се храня разделно/преди 2 седмици/ отивам на лекар с бебето да му направят снимка, а лекаря ми каза, да изчакам навън, че ще навредя на плода... Embarassed Joy Joy Joy

# 301
Да се включа и аз. Много се радвам за успехите особено на тези, които са писали минуси, а на другите за волята и желанието!
И аз продължавам, макар че си мисля, че нещо сбърках като комбинирах диета с детоксикация, а може би съвпадат нещата, нали при всяка диета има момент, когато килограмите не мърдат. Ами до преди детоксикацията свалях по 1/2 кг на ден, от вчера до днес съм -100 гр., което е нищо. Тъй като моята цел е загуба на тегло, не знам до колко има смисъл да продължавам. Аз доста се пречистих в началото на моята диета и сега просто наистина няма какво да излезе!
Не ми пречи да продължа, малко ми се вие свят, причернява ми, не че не мога да го преживея, просто се чудя дали няма съвсем да объркам организма си и да откаже да сваля.  До онзи ден му давах по 500-600 калории на ден, а от вчера дори по-малко.
Имам още 10 кг за сваляне. За сега съм с вас. Hug

# 302
  • Sofia
Ей,Ронка,чакаме резултата и ще се прехвърлим "октомврийки" в тази темичка  Mr. Green Записвам се за следващото пълнолуние  Peace

# 303
  • в Tara
aз си взех прословутата сол, но се чудя дали да я пия Confused
в 18.00 H ще водя дъщеря ми на плуване и не знам какъв ще е ефекта, дали ще удържа час и половина?
че там кенефите са далечна работа, при спортистите...

изпих я, въобще не ми се стори гадна. съвсем леко горчив вкус има водата, на фона на соковете от грейпфрути, горчиво кафе и цигари по цял ден не е нищо Laughing

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 14:39 от О'Хара

# 304
здравеите моми4ета,от в4ера и аз и мъжа ми сме на детоксикация.пихме си солта и в4ера и днес не ни се е отразила разхлабително.много е важно англ. сол да се изпие с 50-60 мл. вода и в следващия половин 4ас да непоемате те4ности.ако поемете солта с много те4ност се полу4ава разхлабителния ефект.невиждам нищо сложно ако 4овек е добре мотивиран да издържи 3-4 дни без храна.аз имам желязна мотивация пуша4ка съм и с глада си плащам за пороко.съпруга ми е професионален спортист не пуши,пие при повод и има железен режим на хранене.като му казах 4е запо4вам (без да го агитирам)каза 4е и тои искал да  се пре4исти.готвя за децата но не ми пре4и много.само като се замисля как издевателствам над тялото си (особено по празниците)и всякакъв глад ми из4езва. Peace

# 305
  • София
Преди да запона да се храня разделно/преди 2 седмици/ отивам на лекар с бебето да му направят снимка, а лекаря ми каза, да изчакам навън, че ще навредя на плода... Embarassed Joy Joy Joy
Идиот Rolling Eyes Че ти си родила оня ден бе, сега ти погледнах лентичката. Къде сте тръгнали да слабеете толкова скоро след раждане? Сега душите имат нужда само от сън по всяко време, глезене и почивка. Аз и с двете раждания първите шест месеца не щях да чуя за диети.

Моята любов с вецетето продължава Crazy

# 306
Поне от вашата любов излиза нещо  Mr. Green

# 307
  • София
Здравейте момичета,
При мен нещата вървят добре, глад не усещам, главата ме боли леко от около час, и на моменти ме втриса ама леко. За сега си пия дневно 2л сок +2л вода +3-4 чаши чай - зелен или мате без захар или мед. Солта ми действа след около 2 часа, но без болки и съвсем поносимо. И аз се плаша от почивния ден, когато всички ще похапват около мен, но след 2 успешни дни надявам се, че ще устоя до финала.
Иначе сутринта бях -2кг, но според мен в по-голямата си част това е резултат от напълно изпразнената ми храносмилателна система - стомах, черва. Резултата ще е по-реален след захранването.
Успех на всички!

# 308
  • Бургас
При мен  има една постоянна сухота в устата, с горчив вкус. Стомаха ми е пълен постоянно с течност, но в устата ми е сухо. Има ли някой друг такъв страничен ефект и нормално ли е?

Мисля, че това е от нормалните реакции. Организма се чисти от токсините. На мен пък ми се появява лош дъх, снощи ми беше студено.

Като цяло вчера мина много добре. Глад не съм чувствала, пих си сока, но водата е по-малко. Не съм свикнала да поемам толкова течности. Снощи се насилих да си допия чашата сок преди лягане.  Crazy

Днес също добре минава, за сега. Най-трудно ми е като храня малката. Покрай нея съм свикнала да облизвам и опитвам всичко.  Embarassed Кафето днес го пих с мед, добре ме подсетихте.  Peace Спомням си, предния пък като правех детокса, мнага леко минаха и трите дни. Само на третия следобяд почуствах отпадналост, но изядох една лъжица мед и всичко мина ОК.

...Много сняг е навалял тук и нищо не е разчистено...

Завиждам  Mr. Green Сутринта при нас имаше един сантиметър сняг, който до обяд се стопи.

Аз си мисля, че многото изчезнали килца са си от липсата на храна. Но пък в другия форум се хвалят със свалени и задържани килограми след няколко детокса. Предполагам, че има голямо значение и храненето между детоксите.  Peace Надявам се и аз на колкото повече, толкова повече.  Wink Ще се меря след третия ден.

Хапке, наистина е много относително как ще ти подейства солта. Аз вчера я пих на обяд, преди обяд имах излизане, разминах се с едно ходене. Нооо, днес, както ви казах, пък и други явно са в моя отбор, на всяко пишкане....
Стига съм писала, довечера пак.  Blush

# 309
Идиот Rolling Eyes Че ти си родила оня ден бе, сега ти погледнах лентичката. Къде сте тръгнали да слабеете толкова скоро след раждане? Сега душите имат нужда само от сън по всяко време, глезене и почивка. Аз и с двете раждания първите шест месеца не щях да чуя за диети.

Белинда, захванала съм се да слабея, защото с дъщеря ми все с кърменето се оправдавах...и така 2 години, докато се вкарам в релси...и то взех, че забременях с второто, та айде пак дебела. Crazy
Детокса, го правя предимно, за да се прочистя. Четох в сайта на часът на мама, д-р Михайлов пише, че атопичния дерматит при бебетата понякога е провокиран от токсини в майката. Бебето ми е с чувствителна кожа и предимно заради него правя детокса. Иначе съм на системата -60. Демек ям всичко до обед, след това е на принципа на разделно хранене и последното ми ядене е в 18ч. Нищо сложно, не се лишавам от нищо.
Ако чакам 6м. то лято ще дойде, а аз не мязам на човек. Stop

Плами, ще кажа резултати в понеделник след захранването.

ДюДю, аз съм решила почивния ден да го изкарам в парка. Ако времето не позволява, ще се затворя с бебето в спалнята и цял ден ще спя. Мъжът ми и дъщеря ми почивните дни много си глезят душата, палачинки, пържени филийки, тортички....МакДоналдс.... Whistling ooooh! Та ще гледам да не ми се мяркат много пред очите.

# 310
  • София
защото с дъщеря ми все с кърменето се оправдавах...и така 2 години,
Aaa, не казах 2 години, казах 6 месеца  Mr. Green

# 311
  • TX
при мен нещо може да не е таман, като ви чета с толкова странични ефекти , то студ , то глава или може би се дължи на факта, че неотдавна си правих прочистване на всички червалаци (тънки, дебели колона) но както и да е въпроса е , че съм доволна от лекотата която изпитвам. Незнам , но засега с ансола нямам проблеми аз съм от работещите и то днес имахме изпит и бях квестор бая се чудих дали да взема, но взех, за сметка на това не ядох т.е. пих нищо докато не приключи изпита. Сега ще отида да си поскачам , да си потранирам сиреч.
да ви почерпя чайче знам , че ви ръждясаха червата, ама всичко вкусно е забрнено

# 312
  • София
Белинда, захванала съм се да слабея, защото с дъщеря ми все с кърменето се оправдавах...и така 2 години, докато се вкарам в релси...и то взех, че забременях с второто, та айде пак дебела. Crazy
Значи третото ще е по-скоро. Wink  Peace И аз така, само че два пъти вече повтарям.  По този повод съвсеч забравих вкуса на алкохола, защото в последните 6-7 г съм или бременна, или кърмя, или на диета. Този път вече реших да поизбързам и да комбинирам последните две.

# 313
Значи третото ще е по-скоро. Wink  Peace И аз така, само че два пъти вече повтарям.  По този повод съвсеч забравих вкуса на алкохола, защото в последните 6-7 г съм или бременна, или кърмя, или на диета. Този път вече реших да поизбързам и да комбинирам последните две.
А сакън, недей така! Смили се над мен и бедната ми душица. Whistling
2 са ми напълно достатъчни, с повече сигурно ще психясам, при все, че няма на кой да разчитам и за 5мин.
Иначе аз си пийвам по чашка вино вечер преди голяма пауза на сукалчо. Така де, и Асан човек. Mr. Green

Белинда, сигурно си права, но аз не се чувствам никак добре в кожата си с 15 излишни килограма. А и колкото повече отлагам, толкова по-трудно става. Остави това, ами и дрехи ме е яд да си купя...та не купувам...Чакам да се вмъкна в някои от старите дънки и ще дерзая по магазините.

Сега по темата.. вц-то го посещавам редовно, защото то ме викаааа...уффф. А сега трябва да излизам да прибера малката от градина...дано не о..ра пейзажа нейде по трасето. Joy

Пия сокове и чай и вода, а съм жадна, шекбето ми го чувствам пълно, пълна лудница...

Да не се заричам, но си мисля, че и утрешния ден ще мине леко и безпроблемно. Whistling

# 314
Здравейте, момичета
Чета редовно темата и реших да се вклча. За мен това е първи детокс и мисля да устискам. Лятото отслабнах с Дюкан 10кг. от които си върнах 4.  ooooh!
От началот на януари карам на системата-60. Сваля се бавно, което е добре че иначе йо-йо ефекта е сигурен. Преди детокса - 62кг. искам да сваля поне до 56-57кг. висока съм 1,60

Много се радвам че тука мога да намеря подкрепата от която имам нужда, че каквато съм мека мара, пусто ми се ослажда. Не знам как изкарах почти 3 месеца само на мръвки, сега неща да погледна Sick

Абе ще устискаме, няма да се предаваме. Айде успех и много минусиииии. Peace

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 17:42 от silve_to

Общи условия

Активация на акаунт