Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 078
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
isikam,като каза за гладката кожа, та да ви кажа аз днес си направих маска на лицето с кисело мляко. Реших, че очистването отвътре ще го подпомогна и с една лека маска за лице. След като си измих лицето след маската ми беше зачервено, но това значи, че е подействала. Един час след това стана идеално меко, гладко и опънато. Много съм доволна, пробвайте. Айде сега лека нощ на всички  и да не сънувате пържоли, ей! До утре. Stop

# 331
  • TX
да ви се похваля, вечерта излизахме с приятели на пицария аз бях на фреш от грейпфрут, чай 2 бр, вода 1 бутилка три посещения в 00 и горда от себе си. А изкушения бол от к`вото се сетите ноооооооооооо Naughty характер проявих. Като се прибрах току що реших да се метна на кантара и -2 кг от сутринта  newsm44 Много ми е доволно

# 332
  • под дъгата
Murka  bouquet Герой си ти!
А О'Хара дали устоя на изкушенията в ресторанта? Thinking

# 333
Здравейте и от мен! При мен днешният ден не е по-различен от вчерашния. Най-странното е, че изобщо не ми се яде, дори имам чувството, че мога да карам вече без храна. Като се има в предвид, че готвя за останалите, просто се чудя как.
Правила съм някакви диети преди това, но акъла ми е все в яденето и ми е било голяма мъка.
Само че не мога да поемам чак толкова много течности и сокове, най-добре ми става от чай или гореща вода. Дано това да не намали ефекта на детокса!
О`Хара и аз я мисля, как се справя със ситуацията!?

# 334
Викам да си лягам преди да съм награбила хляба.  Mr. Green

# 335
  • Бургас
При мен положението е супер. Нямам и много изкушения, мъжа ми нахрани малката.  bowuu

Момичета, не се поддавайте сега. Остана най-важният ден!  Peace Само после да внимавате със захранването, щото аз май не го спазих много добре предния път.  Embarassed

Знаете ли, мисля си, хубаво ще е на първа страничка при режима да запишем и тези допълнителни неща, които намираме. Говоря за съветите на доктора, за главоболието, за студа, за пектина, за хуск... Тъкмо ще допълваме инфото навреме, че се забравя, пък и за улеснение на новите хора, които идват.

Лека от мен, утре пак отчет.

# 336
След 10-тина минутки свършва и за мен 2-ри ден на детокса. Laughing Браво на нас! Hug

Иси, мерси душка. Нямам пектин под ръка, утре ще попитам в някоя аптека, ще си взема за следващите пъти, защото съм решена да го правя редовно....

jeni_m, дай рецептата за маската?! Praynig

Murka, браво на теб...Аз си признавам, че не бих могла да издържа на подобно предизвикателство.
Именно за това и отказах покана за вечеря за днес, както за утре...Не искам да виждам хора....особено ядящи такива. Joy

Хайде отивам да лягам, да се изнизва по-бързо и утрешния ден.

# 337
  • Временно
И аз стискам още..
Снощи голям студ,голямо нещо - така ме тресе,викам си разболявам се,но после се досетих,че може и от детокса да е,а сега прочетох,че има и таква реакция.
Вчера хапнах 2 мандаринки,добре че било позволено.
А за захранването - какви правила има.Аз прочетох,че е само един ден.

# 338
  • София
Добро утро, дами Hug
Вече мина час откакто пих солта и още нищо Flutter Обнадеждена съм Mr. Green
Чувствам се прекрасно, не ме боли глава, не ми прималява, което е странно, като се има предвид, че нищо не съм яла вече трети ден. Явно наистина пълнолунието има значение Peace
Не се виждам кой знае колко отслабнала, освен че стомахът ми е ужасно празен и малък  hahaha
Обаче съм нервна. Снощи детето не искаше да спи и отнесе шамари по памперса към 12.30, не издържах ooooh!

# 339
Eва, само един ден е захранването. Peace
На 5-ти ден си хапваш както обикновено. Simple Smile

Аз съм добре, сега изцедих сок, изпих солта, чакам мъжът ми да отскочи д ми купи стек вода, че е свършила и започвам да се наливам. Laughing
Хайде още малко остана...

Снощи и мен много ме треса, ама много, треперих като измръзнало куче.

# 340
Аз също съм добре, а се притеснявах че ще изпукам от глад. Коремът е прибран видимо и не ми тежи, ураааааааааа!
На мен не ми е нервно, но при мен е едва 2 ден, а и англ. сол си я спестих  Grinning

# 341
Ронка няма натурален пектин тук в аптеките.Аз го поръчвам по интернет,но е скъп.На мен ми донесоха от БГ и имам много,но как да ти дам newsm78
КУРАЖ,малко остана
 Hug

# 342
Добро утро! Grinning
Изпих английската сол, отпих няколко глътки гореща вода, после чаша зелен чай.
Сега съм с дежурната чаша сок.
Малко отпаднала се чувствам, но ми е леко и приятно.
Къде е О'Хара, че цяла нощ съм я мислила.
Едно безсъние ме беше подгонило снощи... ooooh!

# 343
Добриютро, бамбини,

Как сте на финала?!
Аз все още пийвам кафенце, още се каня да глътна солта и да почна с фрешовете за деня.
Колкото и да бях на ръба снощи не се отказах, докато милото пийваше винце и хапваше синьо сиренце и салатки, аз хапвах ябълка, нарязана на малки парченца. Даже и той си взема - установи, че синьото сиренце върви с ябълка  Crazy. В общи линии хапнах само половин ябълка.
Странно - мен не ме гони студ, както вие казвате, не ме гони глад - в истинския смисъл на думата, и главоболие нямам ... Дали правя правилно детокса почвам да се чудя... newsm78

# 344
Tania6, Hug не се притеснявай за пектина, вече съм по-добре. Жива умряла ще издържа и днес. Ще дам бойната задача на свеки да ми изпрати, че да си имам за следващите дотоксикации.

Розичка, не бъркаш, и аз чувствам глад преди да започна соковете. Почвай солта, а след това и соковете и ще се почувстваш по-добре.

Момичета, вчера цял ден си бях редовна до 00 и по двете нужди...и сутринта пак имах подвизи без да съм глътнала солта още. #Crazy Чудих се дали днес да пия солта, е изпих я...Викам си ако ще е, да е. Joy

Общи условия

Активация на акаунт