Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 059
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Да се разпиша и аз тука.Мисля да пробвам на 26 и аз с вас.Даже съм решила и от тази седмица да си правя по един плодово-оризов ден в четвъртък или петък.
Лек ден  на всички.отивам да гледам детето, че мрънка.

# 466
Стига с тези луканки бре Stop Laughing, само за луканки се говори от известно време в темата.
Четвъртък е идеален за разтоварване по много причини, това е и разтоварващият ден при Дюкан.
Аз се разтоварвам днес обаче...За съжаление си върнах 1 кг, но все пак се чувствам доста по-лека от преди. Наистина чувството да ти е леко на стомаха е толкова опияняващо  Crazy
Лек и успешен ден на всички!

# 467
Стига с тези луканки бре Stop Laughing, само за луканки се говори от известно време в темата.
Четвъртък е идеален за разтоварване по много причини, това е и разтоварващият ден при Дюкан.
Ами така де, кой каквото си няма, това му се хапва....
Сега нали не се детоксикираме, та може и по някоя вкусотия да споменем. Wink

Иначе аз съм спазвала Дюкан и от там си знам четвъртък-разтоварващ.

О'Хара, ще се прочистваме заедно в четвъртък, значи. Peace
Не съм опитвала до сега неподправен ориз, но никога не е късно....Аз и англ. сол не бях опитвала и 3 дни на сокчета, но ето, че оцелях. Joy

Отивам да си хапна овесените трици,
Хубав ден ви желая!  bouquet

# 468
  • Градът на липите
buba_lina    newsm59 на патерици и от мен.Да си жива,здрава и всичко за което си мечтаеш да ти се сбъдне.Гледам да не ям сладко,ноо на твоята торта не мога да устоя Simple Smile
 Може и аз да се присъединя към групичката която ще разтоварва в четвъртък само, че ще съм на по лек режим,на плодове а 
в събота да направя оризов ден,че много трудно свалям,каквото хапна и веднага се е залепило някъде.

# 469
  • под дъгата
Привет момичета! Hug Благодаря много за пожеланията!Да ви се връща стократно!Изкарах хубав РД-имах гсоти,хапнахме,пийнахме...Само дето аз почти не докоснах вечерята-приготвих пържоли със сметана и гъби,но честно да ви кажа хапнах мн.малко и ми стана тежко-опасявах се,че ще се нахвърля като хищник,но...И торта почти не докснах-нещо съм се повредила след детокса-наяждам се малко Laughing Карам почти на салати след детокса.Не е с цел-това ми се яде,което не е лошо де.Особено изварата като съм я подкарала...нямам спирачки Joy Старя се да спазвам съветите на доктора за след детокса,ама вечерното ядене не мога и не мога да го пропусна.Тогава ми е най-сладко,само дето трябва да се приуча да вечерям до 19ч  Embarassed
Старая се да пия и повече вода,че това ми е много голям проблем и се надявам с детокса и лунуванията да се науча да пия поне по 2л вода.
В четвъртък може и аз да се включа в разтоварващия ден.Бях го замислила за неделя-тогава е фаза на луната.Но какво ми пречи в четвъртък и в неделя,нали?Честно казано,много по-комфортно ми е когато стомаха ми е празен  Joy
Хубава вечер от мен   bouquet
П.С.Вижте на какво попаднах във форумът"часът на мама" http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=114&t=20462 Не съм изчела всичко,но на първо четене има интересни нещица Simple Smile Нали ще отслабваме здравословно  Wink

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 21:22 от buba_lina

# 470
  • Бургас
Хайде, момичета, има ли кой да ми прави компания за утре?  Hug Чудех се кой ден да направя разтоварване и реших да е утре. Нали детокса правих от четвъртък и сега след една седмица пак. Най-вероятно ще си цедя пак сокчета, много добре ми действа.

# 471
  • да има едно лесно - на мотора
Kalinke malinke - аз  Peace

# 472
  • Бургас
Браво, раче, ще си имам компания.  Hug Ти как ще правиш разтоварването?

# 473
  • под дъгата
Аз ще остана за събота-тогава била лунната фаза,аз какво се заблудих,че е в неделя ooooh!
Успешно разтоварване момичета  Hug

# 474
Разтоварването - с грейпфрути и сварен ориз като супа с мноооого копър ( обожавам )
Аз май я карам на салати и постно . Нещо месото не ми понася след детокса  Rolling Eyes Става ми тежко и не ми е комфотно . Нещо към разделното пак се ориентирах . Сутрин закусвам кис.мляко с ленено семе и канела . Чай и димяща вода - много . И най- важното - в ПМС съм и не ми е издут корема , н е съм нервна .... А ми е първия детокс . Да не вярваш как чакам следващото пълнолуние  Laughing

# 475
  • София
На 100% си възстанових теглото от преди детокса Laughing Точно както си и мислех...

# 476
Ако се чувтсваш супер след детокса , независимо от върнати килограми , значи целта е постигната  Peace Пък и сигурно имаш малко килограми в + .
Аз си задържам твърдо 1.3 - . ( Нали си върнах при  захранването 1 , без да съм прекалила ) . Сварих си ориза , но още не ми се яде . До тук съм на 1 грейпрфут ( огромен ), изяден на 2 пъти , и 2 чаши чай , кафе , 2 чаши димащя вода  Laughing
Калинке Малинке , къде си ?

# 477
  • Бургас
Тук съм, но през деня нямам много достъп до компютъра.  Simple Smile

Аз цедих сокче, кафе пих, ще взема и чайче да направя. След детокса не знам колко съм върнала, не съм се мерила, но факт е, че се чувствам много добре. Ще се премеря преди следващия детокс.
Тоя ориз на супа, нещо не ме кефи, ще го пропусна.

# 478
  • Градът на липите
здравей те
  аз вчера не можах да съм на разтоварващ ден.До 15.00 ч бях на пълен глад (дори и вода не бях пила),но след това ходих ме на гости при свекървата и там като отида тя все ми натяква,че ще се разболея от тия диети и после нямало кой да гледа детето  Laughing  та хапнах малко и разтоварването се провали.В събота обаче ще съм стриктна.
buba_lina  ти ще правиш ли фреша? Аз мисля да съм на ориз,чай и димяща вода.

# 479
  • под дъгата
ЗДравейте!Хайде да лунуваме утре,а?Кой е с мен и Didonika? Лунната диета започва в 1:49ч на 06.02(т.е. тази нощ след 12ч) и свършва на 07.02 в 2:29ч
Didonikaможе да си забъркам фреша,не съм решила.Тази вечер си взех моркови,имам тиква и цвекло та може да си разджуркам и от тях фреш.А ориз...не знам,кой знае каква безвкусица ще да е,аз така не мога да го ям и по-всяка вероятност ще го пропусна.Ще се пробвам на фрешове,димяща вода и чай,а ако ми пригладнее ще хапна плод.
Хубава вечер момичета!До утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт