Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 062
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, момичета. Hug

Хайде и вторият ден дойде. Желая ви много леко да го изкарате, без глад и изкушения.

Аз мисля, че утре ще е най-трудно, всички вкъщи, хапване на корем от стана на мъж и деца... Crazy Подозирам, че ако времето не позволява да се разхождам, ще се затворя в спалнята и няма да излизам цял ден.

Джия, и на мен ми е за първи път и имам същата сухота в устата и горчив вкус. Не съм гладна/което е най-интересното/. Simple Smile

Аз си пия кафенце, след малко ще водя дъщеря ми на градина и псоле се захващам със солта и фрешивете.

# 271
  • Временно
Добро утро!
Не се записах вчера,защото милсех че няма да устискам цял ден,но ето че успях...и сега съм амбицирана да издържа още 2 дни.
И на мен ми е за първи път,засега нямам сухота и горчив вкус.Глад изпитвам на моменти.Вчера пропуснах английската сол,но днес пих.
Успех на всички!

# 272
  • София
Ние пък днес ще изпуснем градината май. Много сняг е навалял тук и нищо не е разчистено, няма да мога да мина с количката, шейната ни е в при бабите, а да чистя сто часа колата, само за да измина 3 км. - ноу, тенкю Crossing Arms Така че днес освен изпосталяла от глад, ще съм и с две деца вкъщи hahaha

Главата снощи ми мина, щом заспах Peace Днес съм свежа, да видим как ще ми понесе играта хавън в снега по-късно. Ако не се включа в темата до следобед, звънете на 112.

# 273
  • Sofia
Добро утро и от мен! днес съм свежарка  Peace
да ви питам в събота в колко свършва детоксикацията, имаше нещо + половин час? Приятелка почва днес и ме пита дали има смисъл за ден или два? Според мен да,но тя иска по силен резултат,та да продължили и ден след това? newsm78
Лек и детокСикиращ ден на всички!

# 274
Здравейте и от мен започвам втория ден с 2 килца надолу smile3521чувствам се много добре и изпълнена с енергия да продължа изпих една чаша топла вода сега съм на кафенце със захаринче и излизам като се пребера продалжавам със солта и фрешовете УСПЕХ НА ВСИЧКИ newsm03

# 275
Здравейте, момичета! Тази сутрин кантара показа минус 1,3 кг. и аз съм много щастлива. Вече започнах соковете, сега си правя чай, главоболието ми продължава, явно токсините са в кръвта ми и трябва да ги изкарам с повече течности  Mr. Green На всички детоксикиращи успешен втори ден!

# 276
Добро утро момичета, аз сам добре за сега снощи имах ужасно главоболие но бързо заспах и днес сутринта се чуствам отлично лека енергична и свежа.Смятам че оставащите два дена също ще минат така добре.Не съм се качвала на кантара но смятам да го направя чак след захранването което е много важна част от процеса.Успех на всички и много позитевен ден Simple Smile)))) Hug

# 277
Добро утро н а всички. Виждам че на почти всички са им минали главите, обаче моята не е. Не знам от това че не успях да си изпия цялото кафе ли е или от друго. Цяла вечер се будих заради малия и усещах че все едно някой  smile3538. Отделно от това ми е постоянно cold Снощи на последните 2 чаши фрешче едвам се сдържах да не  Sick. Ох как си мечтая да седна на масата и eat , обаче сядам и kaffeetrmker_2
М/ другото как пиете гореща вода. Аз направо умирам от глад докат я преглъщам - все едно нещо ми стърже вътре. Днес ще си направя по-малко сок, и ще го сменя вместо ябълки с портокали. Дали може?

# 278
  • София
Оставам с впечатлението, че повечето тук правят детоксикацията не с цел детоксикация, а с цел отслабване Rolling Eyes Аз не мога да повярвам, че 2 или дори 3 килограма, свалени с глад, после не се възстановяват веднага, щом започнете да се храните нормално. Тези свалени килограми не са ли по-скоро от изпразнените ни черва Laughing Сланинки не се топят толкова бързо Wink Не знам де, не съм спец, но така си мисля. Задържате ли си свалените по този начин килограми?

# 279
belinda   може да видиш резулатите на дамите от форума на "часът на мама" на 1ва стр, смятам, че имат страхотни резултати, а и точно това се дискутира в темата, че свлаените килограми чрез детоксикация се задържат. Разбира се всичко е много индивидуално и зависи всеки какъв начин на живот води. За мен също самата детоксикация е по- важната в случая, независимо колко кг ще бъдат свалени.
Желая успех на всички  Hug

# 280
Dream, когато ми е много студено и съм много гладна пия голяма чаша чай с мед. На мен ми действа много добре, затоплям се, дори бузките ми се зачервяват. Иначе с кърменето и млякото проблеми нямам, при мен постоянно ми се случва да кърмя през нощта Laughing Кафе също пия слабичко, дори и захар слагам, но мисля че на нас ни е простено все пак кърмим Crazy  Дано скоро да ти мине главата  bouquet belinda права си част от килограмите се връщат, нооо сантиметрите остават, мен това повече ми харесва, защото сланината не тежи много.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 10:15 от митковатамайка

# 281
  • под дъгата
Добро утро и от мен!Глътнах си ансола,горещата вода и кафенцето и преди да се аема с фреша да дам отчет Simple Smile Тази сутрин станах с леко главоболие,но след кафенцето се чувствам по-добре,дано да мине.Кантара показва минус 1,5 кг тази сутрин,което е страхотен стимул за продължение!Глад не съм почувствала(за сега),но снощи си умрях от студ!
Успешен втори детокси ден момичета!  bouquet
Dream,мисля че може да смениш сока с портокали и грейпфрути,направи си по-малко от 4 л сок,но се опитай да пиеш повече чай и топла вода(аз я пия на малки глътки,но съм и свикнала)

# 282
Здравейте, момичета! Започваме втория ден. Вчера вечерта беше ужасно, яко главоболие, чак ми се повръщаше, ама явно съм много задръстена с токсини. Днес сутринта не е така, добре съм, жизнена и готова и днес да удържа положението. Имам стимул минус 2 кг., много готино нали. Mr. Green Успех и днес на всички Grinning

# 283
Оставам с впечатлението, че повечето тук правят детоксикацията не с цел детоксикация, а с цел отслабване Rolling Eyes Аз не мога да повярвам, че 2 или дори 3 килограма, свалени с глад, после не се възстановяват веднага, щом започнете да се храните нормално. Тези свалени килограми не са ли по-скоро от изпразнените ни черва Laughing Сланинки не се топят толкова бързо Wink Не знам де, не съм спец, но така си мисля. Задържате ли си свалените по този начин килограми?

Aбе и аз точно върху това разсъждавах тази сутрин, че тези килца са си от глад. Дано да греша де...

# 284
Добро утро, че даже вече добър ден и от мен, сладуранки!  Hug

Много ме радвате, че добре се чувствате, и че ви е леко след първия ден детоксикация.  Peace
На мамите с главоболие - дано ви мине по-бързо. Вероятно е заради токсините, които се чистят - разтривайте си главите около врата, ушите, челото, носа и дано това ви донесе облекчение. Аз като го закъсам с главобол, горещи душове си вземам. За мръзнещите като мен самата - пак горещи душове и димяща вода.

belinda, аз от опит казвам, че ако не се тъпче човек, задържат се килограмите. С разумно хранене най-много 1-1,5 кг да качи човек след захранването.
Доколкото прочетох и запомних, митковатамайка и mama_na_Emma така са свалили около 10-тина килограма за 3-4 детоксикации, което е направо страхотно и много вдъхновяващо.  Party

Иначе, със сигурност като сме само на сокове и вода, сме с отрицателен калориен баланс и неизбежно се свалят килограми. Аз например съм забелязала, че ако приемам по 1200 калории на ден, отслабвам, а соковете не може да надхвърлят 800 калории, тъй че със сигурност горим запаси в момента. Wink Аааа, и друго - при нас, жените доста вода се натрупва под формата на целулит, тъй че тази детоксикация много помага и за борбата с целулита. На мен краката ми са видимо по-гладички, сутринта много се зарадвах като се огледах в огледалото.  bowuu

@- munieka - @, напълно си права, че дори и един ден детоксикация пак ще е от голяма полза за който и да е. Не е късно и днес да започне твоята приятелка. Иначе, цялата събота се кара на сокове и вода. Онова с часовете около пълнолунието се отнася за Лунната диета - там карат на течности само по един ден, без английска сол, но това се повтаря при всяка фаза на луната.
След пълнолунието луната намалява и тогава се счита, че отслабването е по-лесно, отколкото при увеличаваща се луна. Тъй че две седмици след пълнолунието всяко усилие за сваляне на килограми е по-успешно, особено пък ако е свързано с повишен прием на течности. Те лесно се отделят от организма и "увличат" със себе си шлаки, отрови и всякакви такива натрупвания, които по един или друг начин блокират правилното функциониране на тялото и поддържане на оптимално тегло.  bowuu

Дано не съм прекалила с писането.  Joy
Успех на всички ни и до по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт