Историята на една кураторка

• 23 195
  • 386
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Метреси винаги е имало и ще има. Но по-добре метреса с галерия, отколкото поредната плеймейтка с разголен задник.
Не съм вярвала, че ще звуча като майка ми, но ще попитам: това ли са новите морал и ценности - може да си к*рва, ама ако се занимаваш с изкуство няма проблем  ooooh! Или може да продаваш дрога, ама нали даряваш всяка година пари на СОС детски селища и осиновил/а 3 деца, значи си пич...
Нищо лично против момичето, но прекалено много Златки ми се "навират" в очите и вече съм мнителна за всяка "високо интелигентна" "морална" девойка, срещнала "случайно" т.нар. олигарх (което в България е синоним на парвеню) и се влюбила безпаметно в него, богатата му история и опит с жени (разнасяни услужливо от жълти вестници) и нямаща никакъв афинитет към парите му. Бентлито/Мерцедеса, галерията/фризьорския салон идват като бонус към любовта.
Що ли някой олигарх не се залюби с чиновничка? И ще остане ли чиновничката такава, ако се залюби с олигарх? И каква е вероятността олигарх да срещне чиновничка?  
Те обикновено са  чиновнички и дори  никакви, преди да станат някакви.
Някой беше споменал брак,  е въпросния е още женен , т.е. девойката е  още мутреса. А възраста и  -23г не е малка , на тези години човек е завършил висшето си образование. А и още някои беше споменал млада и богата, е богата не е  , стремежа и идвайки от Чуйпетльово е да стане богата Simple Smile

# 61
Много влюбчиви тез олигарси или са им слаби ангелите  newsm78  ,дали тези им слабости наделяват или са много настоятелни и "талантливи" девойките ,жалко още едно разбито семейство !

# 62
Това момиче вчера ме впечатли с изящното си лице.
Все пак не виждам наистина защо търсите в нея вината, че мъжете когато ги удари критическата тръгват да се доказват. Някои с повечко пари пазаруват и според опаковката.

# 63
Радвам се, че се е посвенила да си нарече проекта "музей".
Мисля, че е нужно малко повече време за да може количествените натрупвания на Гергов да предизвикат качествени изменения.
Жалко за рекламната кампания, подвеждаща е.

PP. Дали ще го нарече нейл бар, салон за красота или музейна галерия е все едно- същността е една- паркинг за скъпи коли+подиум за тоалети, силиконец и няколко ритуални целувки.
Ха дано ме опровергае.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 09:29 от Рокси

# 64
Това момиче вчера ме впечатли с изящното си лице.
Питам се дали е природна даденост или е резултат на скъпа подръжка  newsm78

# 65
Не съм вярвала, че ще звуча като майка ми, но ще попитам: това ли са новите морал и ценности - може да си к*рва, ама ако се занимаваш с изкуство няма проблем  ooooh!

И аз това се запитах - така ли възпитавате дъщерите си.

# 66
Те сами си се възпитават. Ние само им се радваме на успехите Simple Smile

# 67
статията е с много свеж и нетрадиционен хумор
който вижда злоба в нея, от майтап не разбира май

а какво то4но зна4и тази дума "куратор"  newsm78
тук се използва в см. на съветник
ама не се връзва с тази "жабка", ловец на 4и4ковци

# 68
Не знам въпросното момиче колко разбира от изкуство и колко е научило за 3 месеца време, но ако си има интерес - има време и да научи, получила е възможност да се развива - защо не?! Вие бихте ли отказали такава "помощ", такъв "шанс" реално?!
И ако наистина е "Златка", което не мога да кажа 100 %, тъй като не я познавам лично, то поне знае къде, как и с кой да го направи...
Много по-оригинално да имаш галерия, отколкото да си лягаш с местните джигити за силиконови цици, удължена косичка, скъпа дрешка, парфюмче и т.н. - това е по-скоро к*рв*лък...
Определено е по-добре да го правиш като въпросната Деница, отколкото като хиляди неизвестни жени, които си натискат задниците при мъжете си, само заради една мизерна заплата...

# 69
статията е забавна, и аз злоба не виждам. признавам си, че не бях и чувала за тази девойка изобщо.

ей, няколко пъти чета заглавието на темата, и дочитам  - ....куртизанка  Crazy .

и аз се чудех на  куратор - мъжът ми е curator в музей, ама никак не се връзва с образа на милото създание  Rolling Eyes

# 70
  • Варна
Хаха, хареса ми статията!  Laughing
Жалко, че не е подписана, иска ми се да прочета и други неща от автора.

Деница и какво прави с живота си, не ме вълнува изобщо. Дори не бях чувала за нея до днешната тема.

П.С Много е красива, да.

# 71
  • София
Не ме интересува кой как живее, но много ме отчайва когато всяка добре реализирала сексуалните си дарби жена тръгне по телевизии и списания да пръска мъдрост и да демонстрира Пътя към Успеха в тоя живот... И нашите журналисти мигат, мигат едно възхитено...
Четат/гледат подрастващите девойчета и се учат...

# 72
И нашите журналисти мигат, мигат едно възхитено...
Четат/гледат подрастващите девойчета и се учат...
Така е, но...
Мерилин Монро и тя е успяла по същия начин и е тръгнала от нулата, както и безброй знаменитости, но цял свят цени това, което са направили... А край богатите хора по цял свят, винаги има суматоха и следене на личен живот...
Има и още едно нещо - зависи от много неща по кой път ще тръгнат подрастващите. Това, че тук в момента се налага точно този "лесен начин" на "издигане" в обществото и чалга културата, то това е проблем на нашето общество, че умело го усвоява и приема -  от най-малките до най-големите... Ще кажете, че са виновни медиите, че "налагат" този "стил на живот", но когато нещо не ти харесва - просто не го гледаш и страниш от него, нали така?!
Не защитавам момичето и не споря, просто си разсъждавам Simple Smile

# 73
Спомням си я докато беше водеща в предаването на Мартина Вачкова и Вачкова само охкаше и ахкаше за нея колко била сладка newsm78 Още тогава се чудех чак пък толкоз сладка да е , че и да е хубава, а то си имало история...
На мен ми е смешна

# 74
Ми да, сладка е, въпреки анорексичния си вид. Само на мен ли ми се струва, че все едно чете от аутокю девойката. Ич не ми е убедителна, колкото и да не разбирам от изкуство.

Общи условия

Активация на акаунт