Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

С Гуугъла от вчера така добре ми зарежда тромави сайтове като форумчето, че направо
И накрая последната дума моя: ами да, нали знаеш, най-здравият болен е съветският

Свалих си и двата

Сега няма да имаш проблем с гледането на всякакви филмчета, музичка, форумчето

...аз ли съм откачила или фантазията ми е развинтена 
. Като каза "хубава жена" и аз отидох на Рой Орбисон и "прити уоман" , обаче веднага включих , че имаш предвид тази песен на Роксет -
...не ми се купува....мързи ме да ходя по магазините и да търся и да пробвам
...ето това е горе долу
Я погледни още веднъж - може да откриеш още нещо 

и чичко зъбар последния път ми каза да ги трая докато няма болка, щото тръгне ли да ги работи вече ще трябва нерви да се умъртвяват и коронки да се правят, което здраво ще ми бръкне в джоба 

..ама времето все за нищо не стига 
...да ама нЪцки
..побеснях и човърках къде ли не...и случайно го открих......роклята е страхотна,особено цвета 

...има ли сред нас някой да се хвърля за кръста???????????

....сега като си помисля ако си запишеш 

....малееееее то все коледи и нови години съм карала ама тия направо ме разбиха тотално