В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 397
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Зиче  Hug Hug Hug Защо не си сложиш един Гуугъл Хром и/или Windows Explorer 9  Peace С Гуугъла от вчера така добре ми зарежда тромави сайтове като форумчето, че направо  Party

Не знам как да го направя нЪл съм дъртичка и не смея да си правя такива експерименти Crazy Crazy

Една смешка по повод здравословните неразположения: мъжото се гмуркал на Нова Година и настинал, колкото и да била топла водата, кекавичкият той. Аз пък му разказвам за зъба и му слагам един емотикон на човече в танк с ръчка  Mr. Green А той ми казва: ама каква е тая аналогия, къде я видя, това е болно човече с температура и термометър под мишница в постелята  Mr. Green Аз: ами Балканска асоциация... Той: по-скоро комунистическа  Whistling И накрая последната дума моя: ами да, нали знаеш, най-здравият болен е съветският  Joy Joy hahaha

newsm10smile3532 smile3532

# 211
 Joy Joy Joy Joy Joy
Ето ги линковете към страничките  Hug Ще се справиш, и аз не съм някакъв спец  Crazy
http://www.google.bg/chrome
http://www.microsoft.com/nz/windows/internet-explorer/default.aspx

Google Chrome като че ли е с една идея по-сигурен от Експлоръра, като Мозилата е, блокира повече прозорци  Thinking Свалих си и двата  Peace Само за Експлоръра си сложи за език по подразбиране английски, че повечето операционни системи в БГ не работят с нашия език  Grinning
 Hug

# 212
  • Пловдив
 newsm44 newsm68ЕЕЕЕЕ Я съм била спец брееее Shocked Crazy Crazy  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy 
Инсталирах си Гугълчето  Peace благодаря ти ЛИНЧЕ много много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 213
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 newsm19
Браво, Зиче, супер  Hug Няма защо, пак заповядай, аз ще се ослушвам за новости  smile3535 Сега няма да имаш проблем с гледането на всякакви филмчета, музичка, форумчето  Grinning  smile3525

# 214
ето ме и мен  ...
цял ден се опитвам да намеря свободно време да прескоча ей тук и да видя к'о става..но не успявам Thinking...
вчера нещо му беше станал на нета,сигурно милият си взел почивен ден.. newsm78 Mr. Green
винаги,линче...тези песнички съм ги чувала..имах един колега,които редовно си ги пускаше в колата на 6 Party...от далече разбирах че е той Peace...но не съм се заинтересувала кой е изпълнителя...определено ми харесва Peace...
а за facebook веднага станах почитател на бг в кипър Peace
пепит..тая 'забава' от къде ти хрумна там да се допиташ?...аз се чудих  #Crazy newsm78...ама понеже бях изморена и не ми се  търсеше причина...пробвах 3-4 пъти и реших че повредата май е временна и така си легнах...но днес със ставането и веднага хоп първа да видя как стоят нещата...ако и днес нямах достъп,вече щях да се притесня Thinking Shocked
за сега ви оставям,но после може пак да намина Hug Peace

# 215
  • Larnaca, Cyprus
честита нова година на всички мами...татковци...дечица .....бебета .....баби....дядовци.....май никой не изпуснах  Joy
да сте ми живи....здрави...весели....успехи да жънете и мноооооооого парички да падат през 2010 smile3521
чесит имен ден на всички празнували а т.е. васко на Жу...лина...веси..арабско кафенце newsm18 dance
чрд с малко закъснение на Лорка на блонди....и на свекито на Пепи   newsm59  bigdance2

а сега да премина към директни въпроси от нагледно прочетения материал от пет страници докато отсъствах в коледна почивка от форумчето Mr. Green
миликс имаме локум тук бе как да нямаме ....дори тази година ги наградиха с най продавания продукт за 2009 от кипърско производтво неща Peace
Анче какво стана с тоалета измисли ли го  newsm78 какъв е ако не е тайна newsm78
линче батко ти къде в Европа е решил да забегне newsm78...а Роксет ги свързвам веднага със Саунтрака към филма Хубава Жена dazzler1
били кисело млекце съм давала и на двете ми деца от 10 месечни от тези Джуниър обаче има за бебета опаковки по две ги продават има ги във всеки супермаркет .....има със смес от бисквити и кисело мляко с плодово кисело и още какво ли не  Peace....но не от тези със шоколадовите бонбонки отгоре Naughty
пепи ти ме вкара в размисъл с тоя тест с кафето колкото и да се взирах открих само едно голямо сърце и един бръмбър ..... Rolling Eyes...аз ли съм откачила или фантазията ми е развинтена tooth
а по отношение на сватбите мани мани бяхме на катехомената на една не питай ОТВРАТ Rage

# 216
Ей, Кате, ти излезе от нелегалност  Simple Smile. Като каза "хубава жена" и аз отидох на Рой Орбисон и "прити уоман" , обаче веднага включих , че имаш предвид тази песен на Роксет - http://www.youtube.com/watch?v=S0DNQMzpG_s&feature=related
It's must have been love, but its over now . Днес съм като музикална стълбица  Laughing

# 217
кате..това за бръмбарите в кафето направо умрях от смях..... Joy..в началото и аз помислих че трябва да търся очертания и се взирах до припадък Shocked,но се оказа че главата просто е заровена там..една такава мъъъъъничка #Crazy...а за роклята.... Thinking,ще си шия...видях един модел в нетното пространство Whistling..скромен,изчистен и познавам една много добра шивачка моя приятелка.. Peace..тя ще ме направи от пепеляшка в принцеса Joy Joy Joy Joy bowuu...не ми се купува....мързи ме да ходя по магазините и да търся и да пробвам Whistling ooooh!...ето това е горе долу   http://www.gownsbysimpleelegance.com/gowns/JDL29176.html

# 218
Ааааа, ето, че почнахте да се явявате една по една tooth
Кате, добре дошла в клуба на развинтените фантазьорки Grinning Ама ти ни удари в земята - сърца, бръмбари #Shocked Я погледни още веднъж - може да откриеш още нещо smile3521

Анче, роклята е супер, особено, ако е изпълнена и в същия цвят Peace

Винаги, днес верно си като музикална стълбица Laughing Давай в същия дух, явно Новата Година яко те зарежда с енергия Hug

Линче за мъдреца нещо не разбрах newsm78 - извадили са ти два един след друг #Crazy Направо искрено ти съчувствам Hug

Пепит, ти к'во напраЙ днеска - мина, изпафка една цигара набързо и се изниза по котешки незабележимо Thinking

А Блонди newsm78 Явно след закуската в леглото те е налегнала отново дрямка и не си се добрала изобщо до компа tooth

Зиче, с Гугълчето се сърфира по-лесно, а smile3521

Сега ви пожелавам сладки сънища, а утре задължително ще си сръбна кафенцето с вас!

# 219
  • София
Здравейте сладурки,

Ма мнооооого сте писали брей.... Mr. Green

Аз само да ви пожелая спокойна нощ и сладки сънища!
Мен лично сън не ме хваща в последно време та ще
взема да погладя малко...... Heart Eyes

Хе, хе, хе... Joy До скоро!

# 220
Ооо, Катич, ха за много години беее Mr. Green - появи се най-сетне Whistling
Глей`сЯ как стоят според мен нещата с тоя тест с кафето дето Пепича ни сервира..., щото ето че и Анчето като мен го е разбрала.... Та смятам че условието /т.е. въпросът/ е зададено некоректно, защото като се каже "в кафето има скрита човешка глава" интуитивно е нормално да си представиш глава в естествения човешки размер /който не е колкото кафеено зърно/...и от там нататък не е трудно да се заблудиш че изискването действително е да видиш лице(глава) в естествен размер, което е засипано с кафеените зърна и трябва да различиш силуета му /както аз първоначално схванах и просто по случайност мернах въпросната фигурка в рамките на 1мин./ или пък също условието може да се схване, като че част от зърната са подредени да изобразяват човешка глава и ти трябва да видиш изображението Rolling Eyes.... Защото ако мозъкът изначално неправилно е схванал задачата, той започва неправилно да обработва и самата информация и съответно да търси решението в неправилна посока Peace Коректно би било ако примерно се казваше "между кафеените зърна има скрита фигурка на човешка глава" Peace

Винаги, чух ги песните....много са хубави..., а тая втората наистина действа разтапящо Heart Eyes

Зиче, еееххх и аз гУ мноО Аресвам другаря Миша Болтов Mr. Green /демек Макъл Болтън Joy/ страхотен тембър, а и като мъж Whistling....аз блондини не харесвам, но той е от малкото които не изглеждат сладникаво, а напротив Wink

Линче, миличка и аз нещо със зъбките сдавам багажа Rolling Eyes - днес ми се поотчупи един който и без друго е на доизживяване заедно със съседния на него - и двата са с по 2 пломби и частични отчупвания Sick и чичко зъбар последния път ми каза да ги трая докато няма болка, щото тръгне ли да ги работи вече ще трябва нерви да се умъртвяват и коронки да се правят, което здраво ще ми бръкне в джоба  ooooh!smile3544

Еееехх, Весич, де да беше ме дрямка налегнала..., ами то ядове Sick... Орязаха програмата по която работя, часовете заетост и заплатата ми пада и под минималната работна Confused Естествено никой не те задължава да се съгласяваш с тия нови условия - ако не ти изнася, прав ти път Twisted Evil... Така ми иде да им тегля една майна, но заради Лора не мога да започна каква да е работа, защото няма на кой да разчитам за помощ... Пък и в тоя криза как да рискува човек да зареже и най-мижавата работа, но все пак даваща някаква сигурност, и да тръгне на сляпо да търси друга при обстановка на растящи съкращения и безработица Confused - нямам финансов гръб на който да се опра Rolling Eyes....................... Аааабе, живи и здрави да сме! Аз ако щете вярвайте, ама като почнат така да ми се нижат неприятни изненади и някак си се успокоявам, щото си ми заприличва живота на моя си живот, където неприятностите са присъщи и нищо хубаво не е паднало просто ей така от небето. И обратно - като вземат да се задават на хоризонта някакви уж хубави, позитивни неща, взема да ме обхваща безпокойство, че това не е в реда на нещата  Stuck Out Tongue Winking Eye

Муцеййй, пишем заедно.. Hug

# 221
Ха сега какво да кажа newsm78Добър вечер или добро утро hahaha
Май ще е по-добре да рекна  здравейте пък какво ще да става Hug Hug
Сто пъти се каних днес да пиша,ама то първо трябва да се прочете hahaha..пък де го времето newsm78...незнам как я издокарвам в последно време програмата newsm12..ама времето все за нищо не стига Joy...та по нощите и аз като кукувиците smile3503
 да дЖарнЪ НЕщИчКО
Зиче,незнам дали си пушач,ама наистина тежко им на пушачите,ако наистина сложат нови цени Shocked...а ти пооправи ли се  newsm78..почивай повечко имаш нужда newsm10
Лина..гадна работа това с мъдреците Whistling май всеки се оплаква от тях Twisted Evil...на майтап последния път на стола питах докторчето защо изобщо излизат,като толкова бързо се развалят newsm78...а той се засмя,и каза,че не може всичко в този живот да е хубаво...нали и той трябва да се прехранва #2gunfire Laughing
Анче...
тая 'забава' от къде ти хрумна там да се допиташ?..
..умирах от скука Whistling..такмо си мислех децата заспаха ,положението спокойно ще се включа във форумчето на blahblah...да ама нЪцки Banghead..побеснях и човърках къде ли не...и случайно го открих......роклята е страхотна,особено цвета Peace..дано шивачката я издокара и не ти излезе солена...не беше ли по-добре да се разходиш по магазините и да си купиш готова newsm78вместо да се мотаеш по проби,търсене на платове  и т.н newsm78.....а между другото,няма ли да ти замръзне д..о tooth...майтапче,много си е шик Heart Eyes
Кати newsm78 бре жива ли си бе човек hahaha...хайде не остана,в четвъртък на у-ще децата и редовно пак тук Peace Peace...
а по отношение на сватбите мани мани бяхме на катехомената на една не питай ОТВРАТ Rage
...олееееееееее и дума да не става,че тези в катехомената знаят какво е свадба,веселба и обичай Mr. Green..чули и те за ритуали и давай ,,бос през просото,, hahaha hahaha...наистина е отврат...на 2 съм ходила и двете smile3514
Винаги Peace Peace Peaceстрахотни парченца си подбрала за доброто ни настроение Hug Hug
Веси
Пепит[/b], ти к'во напраЙ днеска - мина, изпафка една цигара набързо и се изниза по котешки незабележимо Thinking
....ееееееее и това пафкането не е лесна работа hahaha..нали наминах Heart Eyes...виж какви хубави приятели намерих за компания hahaha smile3532
Блонди...ужасно това с работата Shocked...малко  Hug Hug Hug за да ти минат нервите,но наистина трябва да някой път да си затваряме очите,даже и да не ни е сърце и да се съобразяваме с другите ooooh!,най-вече в името на децата Peace Peace...ама и ти си свикнала с работата и както те разбирам се ядосваш на момента,и после бързо ти минава,(и аз съм така,поне ако не греша за теб),казваш май...а му на всичко и пак напред newsm10  love001
Муци...гладене newsm78...любимото ми занимание Mr. Green.... Twisted Evil...поне свърши ли или остави и за утре newsm78...

Милички този тест за кафенцето,наистина малко объркан,както казва Блонди,но все пак се забавлявахме...ето още няколко

Виждате ли вълни? Това не е анимация, а е статична картинка!
....Погледа в ценъра и движете глава напред-назад........Възниква илюзията, че рисунката пулсира...

.аз например много се разтоварвам с такива задачи hahaha

А сега да чиститя празника на всички...Днес се чества Богоявление. На този ден според библейската леген … т Йоан Кръстител.Богоявление - Йордановден - е третият по значимост християнски п … от Йоан КръстителИмен ден празнуват: Йордан, Йорданка, Данчо, Дана, Боян, Богдан, Богдана...има ли сред нас някой да се хвърля за кръста??????????? newsm78

На всички празнуващи честито  bouquet  bouquetние сме на кръщенка и  ще се включа за клюпячката по-късно Peace...дано нчкой почерпи smile3534

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 03:26 от pepita-1977

# 222
Добро утро, милички  Hug

# 223
Блонди  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Отвратително е това, както Пепит е казала  Rolling Eyes Кафенцето до лаптопа идва с пожелания за нова и много удовлетворителна във всяко отношение работа!  Hug  bouquet Иначе за зъбките - ами добре са ми, да не се хваля, ама просто им беше дошъл редът на мъдреците, те са толкова несъвършени и със слаба кристална решетка... че, както Пепит, отбелязва, при хората със слаб по наследство мат'риал бързо си отиват, а при тези като мъжото, зъболекар не видели, си стояяяят... до стари години  Laughing

Весич, преди време се бях похвалила, че октомври извадиха единия горен мъдрец /то при тях е проблемът с кривите канали  Crazy/, като почти нищо не беше останало от коронката му и моята дребничка зъболекарка такава сила ми приложи за половин час и така ме натискаше, че сълзи ми излизаха и се изтощих... Освен това имаше и нещо като потоп в София онази сутрин, пък и ми дойде мензиса, след като му трябваше малко време, за да се регулира след антибиотиците  Crazy Сега всичко беше наред  Hug Hug Hug

Анче, стра'отна рокля  Hug Същата дължина ли ще я оставиш, че моделът на картинката е височък, на не толкова високи мадамки стои по различен начин... Но както и да я направиш, със сигурност ще стане чудесна!  Hug

Кате, братото от години все се запътва към Скандинавските държави, май-май няма да е към нашите южни ширини  Laughing Ама какво пък, нали все е Европа  bowuu Истина си е, конкретно име не знам и като ми каже ще чертаем маршрути  Party

На всички ви страхотен ден с южен полъх   bouquet

# 224
  • Larnaca, Cyprus
Момичета, здравейте, добро утро, добър ден Hug Hug

муцеееееее до колко часа глади  smile3506....сега като си помисля ако си запишеш
две три серийки на ИНджито ще изгладиш и дрехите на съседката  smile3502
линче мъдреците ако те налегнат ВАДИИИИИИИИИИ това е спасението мммм да аз едните отляво горе и долу извадих и понеже знам какво е Sick ме е страх да отида да извада и от другата страна обаче трябва тази година да стане иначе лошо ми се пише Sick #Crazy.....а за братото си мислих че някъде така близичко до тебе ще е да го наблюдаваш изкъсо ама май няма да е  smile3530
зиче вчера в бързината пропуснах да питам как си днес .....държиш ли се ...... jump jump
пепи как го чакам тоя четвъртък да знаеш newsm20....малееееее то все коледи и нови години съм карала ама тия направо ме разбиха тотално ooooh!......тъкмо си седнахме на д...то и ей сега в петък пак сме на мероприятия пък пак трябва рокля да търся пък пак фризиор пък пак да сме шик аййййййй стига  4470 smile3544 smile3544......а тия тестчета по добри от онзи с кафенцето всичките ги направих успешно дори взе и свят да ми се вие накрая Heart Eyes
блонди ей това с работата е ужасно Mr. Green...това е една от причините заради които не обичам да стоя в БГ било и за почивка ......експлоатация пълна за малко пари просто им се чете на хората по лицата....... Rolling Eyes Rolling Eyes
то и тук в кипър натам сме тръгнали ама да видим дали ще се спасим или ще се превърнем във една поредна България...... Confused
Анче малеееееее роклето много хубаво на снимката обаче гледай сега не се сърди но да обсъдим ...... Thinking
това рокле иска първо бюстче ....това вярвам че го имаш  Wink...и второ трябва да се внимава с дължината на роклята да се избере точно подходящата защото ние сме от ниските  ooooh!.....и  трябва да сме красиви.... Hug Hug.....а това отпред на бюста камъчета ли какво е ??? ти какво смяташ да насложиш там???? ......а плата какъв си избрала внимавай да не е такъв дето се мачка лесно защото ще си личи ...... #Crazy.......аз като децата бяха по малки и ми се налагаше да ходя по разни официални мероприятия си избирах точно рокли дето не се мачкат лесно или пък горната част тип корсет и надоло така по широчко за да не си личи дори и да се намачка .........малееееееее надух ти главата ама аз за добро може да си пропуснала да помислиш по тези детайли Embarassed Embarassed....пък нали сме дружки да си помагаме  Hug Hug

чид на всички именници днес  bouquet  bouquet
аз съм кръсница на един именник днес та ще ходим на запой по обяд ........тъй че почерпете се за негово здраве и до послеееееее  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт