Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

Добре е че тоя път е излязъл лесно и не се е налагало зъболекарят да ти прилага инквизиция 
Сега с кафенцето ще направя компания на тез пафкащи приятели, дето си ги намерила, че като изляза навън вече не знам къде мога да пуша и къде - не 

и ти прилича много да знаеш.

......стискай зъби и давай напред нали си''уфцъ''
...
,току виж съм станала една такааава Убаа 
Има хора безсмислено дълги, с къси крачета, и колкото по-висок човекът, толкова повече си личат пропорциите
Само дето навън има една бойна котка, и тя с такава разцветка, и като го види мойто старче го напада, навярно го взема за събрат 
Ама наистина това е много интересно - че не ме е обхванала някаква невроза във връзка с негативните промени в моята работа, а по-скоро в главата ми се въртят пъклени планове в стил "империята отвръща на удара" 
- нервността може и да се оталожва, но намерението да за реагиране - не! Цялата свинщина се състои в това, че програмата по която работя е обвързана пряко с инвалидността на Лора, т.е. осигуряване на заетост на хора които пряко и ежедневно се грижат за член от семейството си в неравностойно положение...и поради тази причина трудно биха могли да започнат каква да е работа, защото нямат на чия помощ да разчитат в грижите за въпросния член на семейството. Тази програма функционира от 2003г. И без друго включването в нея става при крайно ограничителни условия за имотно и общо материално състояние, като категорично ограничително изискване е да не работиш друго нито дори по граждански договор, нито почасово -нищо. Досега се ядваше защото въпреки ниското възнаграждение и многото ограничения, все пак разполагах с възможност така да си организирам нещата, че да мога да съм 100% до Лора във всеки момент когато е необходимо - нещо което на мен ми е най-важно, защото ми дава спокойствие предвид че няма на чия помощ да разчитам. Сега обаче орязвайки часовете заетост, клъцват и заплатите, но ограничителните условия /вкл.това да не работиш на друго място/ остават в сила
....и сменям темата с по-приятна...
...
мнение...да не остана и аз по-назад
Та от тия две рокли които си показала, определено те виждам във втората (
шЪ си глътнат Фсички граматика като те видят 

То и без това сега ще ги увеличават.
и да гледам филмченце и после пак ще намина ....
,но понеже те държат
...но с гняв не можеш да направиш нищо...трябва да реагираш спокойно и адекватно и надявам се да постигнеш нещо с което можеш да промениш нещата...НАДЯВАМ СЕ..но и още нещо-в това твое начинание,надявам се няма да си сама,защото една птичка ято не прави
овча, но не понасям овчедушието 
) нощ!