В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 397
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
ЧИД на всички празнуващи!
Линче, жива, здрава, много щастлива да ти е мамето и още дълги години да се радвате една-друга!
Цветюхче и на теб да ти е честита именничката и бъдеща кака на малък овньо Mr. Green.., да е все така лъчезарно дете!
Ако съм пропуснала някой именник, СФинявам сЪ, `ма да мине да почерпи.. Laughing

# 241

Почерпкатааа! Simple Smile

Лин,честито на мамето ти Simple Smile   bouquet
Честито на всички именици!Блонди благодаря за пожеланията  Hug Хайде хапнете.По-късно пак ще намина  Wink

# 242
Честит Имен Ден на Йоанка! Да расте много здраво, щастливо, красиво (и по-красиво) от мама си дете, да я надмине във всички отношения!  Grinning

За мама Цвети, най-чаровната бременлинка  Heart Eyes

# 243
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ СВОЯ И НА БЛИЗКИТЕ СИ ИМЕН ДЕН.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.

НАЗДРАВЕ!!!

# 244
Хайде zа многоооо години!!!!Да сте zдрави и го ценете,обичайте се и си го кажете Hug

Милички на всички вас честитя всички поводи на куп и ви пожелавам все да има радости и веселие около вас...и на всички именници днес....един специален ден zа тях..да са zдрави и с късмет  bouquet Hug Peace

За мен тоzи ден е много специален...малкия ми принц има двоен праzник....РОЖДЕН ДЕН И ИМЕН ДЕН...толкова съм Щастлива на тоzи ден.... Hug Party

Хайде вклучвайте се в купона и да ви е сладко Hug

П.С.Анче получих и твоята картичка..толкова ми стана драго..едно голямо благодаря Hugа вие получихте ли моите картички newsm78

# 245
  • Пловдив

ДЕСИ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ПРИНЦА С ДВОЙНИЯ МУ ПРАЗНИК.МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА ВИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ!

# 246
Хем е Иван, хем Адалберт Grinning..,хем е именник, хем и рожденник
Деситка, мила, съжале боку smile3560 че така просто изключих за вашия двоен празник Blush.., но веднагически поправям тоя пропус, като от все сърце пожелавам малкия ви чаровник да расте и става все по-голям чаровник Wink..., здраво, слънчево и будно дете (каквото и сега не се съмнявам че е) Hug... Весел празник на цялото семейство!

# 247

наздраве за всички рожденици и  именници  bouquet:
на деси сладура  bouquet
на линчето мамито  bouquet
на цвети принцесата  bouquet
и за всички знайни и не знайни Laughing

# 248
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ

ДЕСИНИЯ сладур
Мамето на Линка
Цветината сладуранка

наздраве на всички

# 249
Честит ти имено-рожденик Десита  Simple Smile ДА е здрав,добър и весел!    bouquet

Днес освен,че е празник установихме,че сме жертви на банкова кражба.Някой е източил от сметката(кипърската) ни една не малка сума пари от София  Shocked Просто нямаме думи......
 Живи и здрави да сме!Опитвам се да го преглътна,защото няма смисъл да го мисля......

# 250
Здравейте момичета , аз днес съм почивка и реших да мина да ви 'видя' какво правите. Ние сме добре, сега издирвам на Габи педиатър и ако има някои в Лимасол които да знае добър педиатър ще съм му благодарна да сподели с мен.Предстои ни да ни бият ваксини съм малко притеснена да я водя при педиатър които не познавам
 Crossing Arms
Габинка се опитва да ходи напоследък и съм много щастлива!
Това е от нас, надявам се всички да сте добре.Целувки на всички Hug

# 251
били отивайте в болницата там са безплатни... Peaceиначе са 90 евро... Shocked
цвети..как е възможно това????? #Crazy #Crazy...нали е с кодове newsm78 и лични данни newsm78....ужас....

# 252
Здравейте, мацоранки!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ, ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ!

Цвете #Crazy направо нямам думи #Crazy Как по-точно са източили сметката newsm78 с карта или от банков клон newsm78 Опитайте се да проследите с помощта на вашата банка в Кипър - може пък да е станала някаква грешка и да се намерят парите Praynig

Били и аз те съветвам да ходите в болницата, но за там ще ти трябва здравна карта

Пепиткин, много сърдит котак си изтипосала Joy Явно му се е вгорчило от празници hahaha а и от цигарките - гледай как се е набръчкал Mr. Green

Получих тия дни картичките на Деситта и Винаги Hug Hug Hug Момичета, направо ми удължихте празниците. Колекцията ми с "честитки" вече е огромна и ако се сбъднат всичките ви пожелания ще съм най- най- щастливия човек на земята  bouquet

Блонди и аз съм много ядосана на средностатистическия българин, който страда от липса на самочувствие и не знае да търси правата си. И съм още по-ядосана на "творците на закони" в Бг, които по никакъв начин не оправдават годините които са пропилели в обучение и възнаграждението което всеки месец ние всички колективно им плащаме Confused
Да знаеш че мисля усилено по твоя проблем и ако роди нещо овчата ми главица, веднага ще научиш Hug

Ние вчера ходихме да ма'аме крачоли в Пафос, а днес на мъжото му дадоха още един ден почивка и вазирахме към Лимасол  car003 Затуй се губя от вчера Mr. Green Нали караме втори меден месец и използваме всяка възможност да си облажаваме душичките  loveuuu
Направих и няколко страхотни снимки на залеза снощи и ако успея ще ви ги покажа...
Сега отивам да се боря с Кукунделата и ще намина по-късно......

# 253
веси,душко за бебешките ваксини не трябва карта Peace...поне тук в Ларнака Mr. Green
блонде...а не мен ми хрумна идеята за ''господари на ефира ''или ''Здравей България'' Thinking

# 254
Ето ме пак....

Ех, ама Цветюхче, хубаво "новогодишно сурвакане" получихме с тебе - аз с моята работа, а при вас пък тая банкова измама #Crazy Twisted Evil... То последните месеци непрекъснато тиражират /или пи-скоро алармират/ в медиите за многобройни случаи на източване на сметки, но чрез копиране данните на дебитни и кредитни карти, а при вас ако не е станало така акълът ми не побира как ooooh!... Но права си, че при свършен факт вече да си блъскаш главата и да умуваш точно по кой начин се е случило, полза няма - само ще се затормозяваш допълнително Hug... пък и ще тревожиш малкия овньо, а така не бива spoko Hug

Весич, верно че две овчи глави мислят по-добре от една  animal085 и разбира се оценявам че мислиш по проблема ми Hug.., ама сЯ да не оставиш на заден план медения месец fiuuuuuu... тъй де, действай там по "покриване на норматива" luvbed smile3521

Анче, "Господари на ефира" са първите които ми дойдоха на ум, още повече че тъй да се каже имам връзки там Mr. Green... Не знам дали съм ви споменавала преди, ама на времето като ученичка в гимназията участвах в една театрална студия и в същата студия играеше и Димитър Рачков... сега не мога да кажа че сме били вече супер близки приятели, но сме споделяли общ интерес и доста време изкарано заедно Blush... Както и да е, обаче на мен ми се иска някое предаване с публицистична насоченост да се ангажира - например на Светла Петрова... Но първо искам добре да се подкова с факти /документи/ и тогава да бия камбаната Wink

Пепич, доста во кратце си се разписала - много нехарактерно за теб... fiuuuuuu

Общи условия

Активация на акаунт