В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 395
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Линче, булко пъргава, вече си сервирала  - мерсиииии Hug
Тия мъдреци, верно са голям кошмар Thinking Добре е че тоя път е излязъл лесно и не се е налагало зъболекарят да ти прилага инквизиция Peace

Пепит, тия тестове ми действат много главозамаятелно - сигурно, защото още не съм се разсънила добре Joy Сега с кафенцето ще направя компания на тез пафкащи приятели, дето си ги намерила, че като изляза навън вече не знам къде мога да пуша и къде - не newsm78

Блондич, Hug Hug Hug наистина неприятни ядове са те налегнали newsm78 Ако можем с нещо да помагаме - казвай. Щом са орязали "твоята" програма, не може ли да се намери някоя алтернативна или да потърсиш почасова работа за времето когато Лорка е в Центъра? Или нещо надомно - аз едно време набирах дипломни работи за допълнителен доход.
Цитат
Аз ако щете вярвайте, ама като почнат така да ми се нижат неприятни изненади и някак си се успокоявам, щото си ми заприличва живота на моя си живот, където неприятностите са присъщи и нищо хубаво не е паднало просто ей така от небето. И обратно - като вземат да се задават на хоризонта някакви уж хубави, позитивни неща, взема да ме обхваща безпокойство, че това не е в реда на нещата
Приемай неприятностите като възможност, а не като даденост! Те са генератор на идеи защото като ни налегнат, си впрягяме силите да променим обстановката, а ако ни се случват само хубави неща - се отпускаме в блаженството и не правим никакви усилия да се развиваме нанякъде.

Муци, много телеграфно включване newsm78

Да бягам сега че ще ходим на разходка  car003
Честит Имен Ден на всички именници! Да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

# 226
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИНКИ КИПЪРЧЕТА. Party
 ВЕСИ страхотно е с Гугъла вече проблеми нямам благодарение на ЛИНЧЕТО дето ми отвори очичките и ме научи Hug Hug Hug Hug

АНЧЕ роклята е фърс  Peace Hug ще се барниш яко браво за вкуса ти  Hug Hug Hug

МУЦКА ти май и тебе си изглади вече ааа newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Лошо мила с безсънието аз съм от дете така и все през ноща си вършех домакинската работа  Peace Mr. Green Mr. Green Дано ти поне намериш начин да се оправиш ,че аз вече не мога  Crazy Mr. Green Mr. Green

БЛОНДИ ама си се барнала в червено аватарче ooooh! и ти прилича много да знаеш. Thinking
Русулявите мъже и аз не долюбвам ама Болтънчо ммммммм много си го Аресвам Blush Crazy
За работата дано се пооправи положението при тебе ,че много лоша ситуацията и то не само при вас а навсякъде е така.  Rolling EyesTired
Знай ,че винаги след лошото идва и хубавото. Peace Peace Hug

ПЕПИТКА пушач съм мила и аз и мъжо  Blush Blush Всеки ден се копуват по 3  кутии  цигари в нашата къща .За мен една и за мъжа ми две ... Crazy А познай по колко пари даваме всеки ден за тУтУн. Sick Sick Mr. Green Mr. Green
С тез картинки дето си ги турнала и станах ей така... Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

КАТИНКА и ПЕПИТКА добре съм вече горе доло ама така се ядва ...поне не ми се вие свят и вървя нормално не се бУхам по стените в къщи. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЧЕСТИТ  ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС ! .

# 227
здравейте мили мой Hug....
блонде... Hug Hug Hug Hug Hug Hugкакво да ти кажа мила моя Hugами то здравето най-важно,ама за да си здрава трябва да си спокойна и щастлива Peace,това с работата е много кофти Rolling Eyes...като гледам май тая година ще е трудна..около мен така напоследък се случва,че добри хора само неприятности имат Tired...миналата година по това време разбрах че съм бременна и заедно с мен още 3-4 приятелки #Crazy bowuu Joy...а сега newsm78...ама да не ви развалям настроението Whistling......стискай зъби и давай напред нали си''уфцъ'' Hug Hug Wink... Hug Hug Hug''след всяко зло идва ДОБРО''...
 зиче,кате,линче,пепи,рокличката тя Убаа Peace Wink bowuu...ама точно същата няма да е Peace..модела ДА Peace,цвета-ДА Peace,НО материята на платът ще е малко по обикновен и удобен(все пак ще се мятам с едно бебе в ръка Crazy)...колкото за дължината имате право,че ние ниските Wink Mr. Green...нещо дълго  newsm78...НО предполагам като сложа токчетата bowuu и вдигна косата Flutter,току виж съм станала една такааава Убаа Flutter Mr. Green и висооока...ще видим newsm78...колкото до камъчетата Peace,кате,ами няма да има там камъчета Thinking,но долу на колана под бюста ще сложа нещо семпло Peace....долу както е модела ще бъде по опростен Peace...права дълга....просто ще се постарая роклята да е семпла и елегантна,все пак да не взема да засенча булката Mr. Green Mr. Green Whistling hahaha
пепи...аз ще обиколя магазините и то това ще стане тези дни Peace..ето така да видя какво има... Peace....
и тази ми харесва Whistling....мисля си все още  newsm78   http://www.gownsbysimpleelegance.com/gowns/SIG12352.html  ,но цвета да е като на другата Peace
веси къде ще ходиш Mr. Green
муци,изглади ли  Mr. Green Crazy...на мен това ми е любимото занимание ooooh! Mr. Green
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ Hug Hug...повод за почивка..... Whistling

# 228
пепи,кате......я,кажете някой магазин тук в Ларнака за официални дрехи Mr. Green,че утре или в други ден да не се въртя като муха без глава newsm78 Whistling...питам вас ,защото вие редовно се вяскате по такива мероприятия Peace Flutter

# 229
Анче, а, точно каквото Катето е казала имах предвид  Peace Тя височината не е определяща кой убав, повярвай ми  Grinning Има хора безсмислено дълги, с къси крачета, и колкото по-висок човекът, толкова повече си личат пропорциите  Crazy Въпросът е да не те захлупва прекалено рокличката, а да те "отвори", защото ти и без това си толкова лъчезарна и с такова излъчване Hug Hug Hug Hug Аз дето съм висока и мога да си позволя по-разнообразни дължини, пак не обичам да се издължавам излишно с прекалено дълги роклета  Peace Пък за
все пак да не взема да засенча булката Mr. Green Mr. Green Whistling hahaha
си напълно права, и има реална опасност  Party  bouquet

Кате, Честит ти именник-кръщелник  Hug Hug Hug Да е много здраво и щастливо дете и кръстницата му покрай него късметлийка  Grinning /П.П. Днес в Кипър кои празнуват, ако можете да ме подсетите  Whistling/. За мъдреците викаш - ами имам една съученичка зъботехник и тя ми каза, че без особена причина си извадила трите мъдреца, и без това няма място за останалите зъби  Rolling Eyes Аз тогава се замислих по тоя въпрос и ако ми позволи зъбарката, отивам още сега, ама ме съмнява  Crazy А с брат'чеда ще се контролираме дистанционно и деликатно, такива сме си ние и затова се обичаме от малки  Mr. Green

Весич, видя ли апропо как съм наредила моя Томи до твоя Съби в кукунделката  Mr. Green И двамата бяло и черно, като бобчета, лика-прилика  Heart Eyes Само дето навън има една бойна котка, и тя с такава разцветка, и като го види мойто старче го напада, навярно го взема за събрат  Laughing

Мацки, при вас в Кипрото да имате такъв вирус, при който кръвясват очите  newsm78 Мъжото твърди, че го е хванал  Thinking В началото мислеше, че е настинка, но като отишъл в офиса, всички с вампирясали очички  #Crazy  Mr. Green

# 230
Честито Богоявление на всички, живи и здрави именниците!

Катич, на теб по-специално честит ти кръщелник-именяк... да расте умен и сърцат като кръстницата си! Wink  bouquet

Линче, мерсаж за страОтната закуска - добре ми дойде, щото особено когато мозъкът ми цъка напрегнато ме погва дзверски апетит smile3560  Ама наистина това е много интересно - че не ме е обхванала някаква невроза във връзка с негативните промени в моята работа, а по-скоро в главата ми се въртят пъклени планове в стил "империята отвръща на удара" newsm48
Апропо, Весич, както и ти си отбелязала, явно на мен също неприятностите ми действат като стимулатор и генератор на идеи newsm65 (щото то пак опира до човека - има хора, на които същата такава ситуация им действа демобилизиращо и почват да се вайкат) - от оня ден като ми тръснаха новината умът ми трескаво се занимава с обмислянето на план за ответетен удар... Т.е., Пепитче, не е баш тъй да ми минава бързо като се ядосам fiuuuuuu - нервността може и да се оталожва, но намерението да за реагиране - не! Цялата свинщина се състои в това, че програмата по която работя е обвързана пряко с инвалидността на Лора, т.е. осигуряване на заетост на хора които пряко и ежедневно се грижат за член от семейството си в неравностойно положение...и поради тази причина трудно биха могли да започнат каква да е работа, защото нямат на чия помощ да разчитат в грижите за въпросния член на семейството. Тази програма функционира от 2003г. И без друго включването в нея става при крайно ограничителни условия за имотно и общо материално състояние, като категорично ограничително изискване е да не работиш друго нито дори по граждански договор, нито почасово -нищо. Досега се ядваше защото въпреки ниското възнаграждение и многото ограничения, все пак разполагах с възможност така да си организирам нещата, че да мога да съм 100% до Лора във всеки момент когато е необходимо - нещо което на мен ми е най-важно, защото ми дава спокойствие предвид че няма на чия помощ да разчитам. Сега обаче орязвайки часовете заетост, клъцват и заплатите, но ограничителните условия /вкл.това да не работиш на друго място/ остават в сила Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Аз разбирам че навсякъде в бюджетната сфера заради кризата се налагат ограничения, но в моя случай /а такива са няколко хиляди в цялата страна/ се посяга на най-уязвимата социална група - лица в неравностойно положение и пряко ангажираните с обгрижването им членове на семейството /обикновено това е родител по отношение на болното му дете/ (дефакто травмира се цяло едно семейство, което и без това е "травмирано от съдбата") - т.е. от една страна така се удря върху правата на инвалида на достоен живот и получаване на адекватна грижа, а от друга - засягат се правата на полагащия грижи, който е лишен от алтернативите за смяна на работата, с които разполагат останалите "нормални"хора Twisted Evil --- Ако трябва да се изразя брутално, но истината е именно брутална, в моя конкретен казус детето ми се нуждае от постоянна грижа - това означава че дори в часовете когато е в дневния център аз съм винаги с едно на ум, че ако направи остра нервна криза ще ми звъннат по телефона и аз трябва да имам готовност тутакси да утърча - това означава че каквато и работа /друга/ да започна, работодателят трябва изначално да приеме една такава хипотетична вероятност като перманентна даденост... - някоя от вас да познава такъв работодател?!?!?! който освен това да предлага и човешко заплащане?!?!?! - едва ли!!! --- и тук стигаме до бруталната истина, че ако с цел да се изхранвам, трябва да започна някаква работа при стандартни условия и работно време, аз чисто физически не бих могла да се справям и с грижите за Лора 100% качествено без чужда помощ (а такава няма от къде да получа - родителите ми не са в състояние) ...и следователно остава да настаня детето си в държавна институция за да мога да работя Rage Rage Rage... Дали съм жертвала всичките години от живота си до сега за да стигна до подобно решение?!?!?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Просто положението е "връх на сладоледа" и обмислям много сериозна медийна атака на национално ниво, но изчаквам да спуснат новите формуляри, да се види точно какви са разпорежданията, както и да генерирам около себе си повече хора жигосани по същия начин...
Спирам сега да говоря, че пак ми кипна кръвчицата ignore2....и сменям темата с по-приятна... Simple Smile...

Анче, СФинявам сЪ че не съм съвсем в час Blush ама аз съм пропуснала за какво точно мероприятие се стягаш
/да не би кръщене на Нико newsm78/..., но все пак по въпроса за роклите ще дам компетентно  Stuck Out Tongue Winking Eye мнение...да не остана и аз по-назад  angel008  Та от тия две рокли които си показала, определено те виждам във втората (мисля че имаш нужното добре налято деколте за нея Wink), включително и като десен, само че с дължина на нивото на прасеца + много елегантна обувка на поне 7-8 сантиметров тънък ток...и разбира се косата в прическа прибрана и повдигната нагоре с няколко небрежно спускащи се на едри масури кичури reverance шЪ си глътнат Фсички граматика като те видят coolcool

БЛОНДИ....
Знай ,че винаги след лошото идва и хубавото. Peace Peace Hug
Зиче, дай Боже - от твоите уста в Неговите уши! Praynig
Но също так вярвам, че човек не бива да се оставя да бъде огъван под силата на обстоятелствата, вдигайки безпомощно рамене че не може да ги промени и /образно казано/ да се свива като безпризорно животно, сритано до кофите за буклук, а трябва сам да се бори за правата си, защото никой друг няма да го направи вместо него Peace
Иххх, пак почвам да се набирам, та да се пенявя smile3560

Айде, чао ви засега и много  Hug Hug Hug Hug Hug...на всички!

# 231
  • Larnaca, Cyprus
току що влизам и хоооооооп при вас да видя как върви положението....ние се наядохме напихме отпразнувахме както подобава и сега почивка пред телевизора и подготовка за утрешния учебен ден Mr. Green
Анче и аз утре ще ходя за някаква рокля че имаме мероприятие в петък  смятам да проверя на няколко места на които обикновенно намирам интересни неща...което все пак в момента незнам дали ще е така в предвид на разпродажбите  newsm78 ......първо ще отида в Манго .......оттам направо в Борели това е от манго надолу по пешеходната зона в посока на държавния паркинк той е ъглов магазин отляво ще ти се падне със сигурност го знаеш.....след това ако нищо не намеря ще отхвръкна до Дебенамс и ако пак нищо тогава незнам кво ще правим ..... #Crazy #Crazy #Crazy
линче в кипър днес празнуват  Теофанис ...Теофания.....Йорданис .....ей таквиз имена  Thinking
по отношение на цигарите аз съм върла непушачка мъжо и той а децата откак са се родили не са надушвали цигарен дим  Joy...като изключим 31 дек 2009 когато ги взехме с нас и това което надушиха им стигаше за цяла година взета заедно Sick Sick......казвала съм и ще го казвам разбирам пушачите нооооооооо те защо не влизат в положение на непушачите на децата на бремените и така нататък .....извинявам се но за два три часа дето ще излезат може и без цигарка мисля Twisted Evil
блонди лошо наистина  Thinking Thinking....трябва обаче нещо да се направи и ако можеш да организираш няколко твои съмишленици и да направиш съответни постъпки където трябва ....защо не .....мисля че ще сте в пълното си право да изисквате каквото и колкото ви се полага......давай смело напред Hug Hug Peace

# 232
  • Larnaca, Cyprus
специално за Анчето

# 233
кате  3-тата и 4 тата ми харесват като моделче Peace bowuu..
блонди  февруари се жени нашата племеничка-първата сватба в родата Mr. Green...е трябва да бъдем елегантни...идеята ми харесва..която си предложила Peace...и аз си мислих тоя вариянт newsm78...това за дългото както вика линчето:'Въпросът е да не те захлупва прекалено рокличката, а да те "отвори", Peace...
ще видиме... Peaceима време и приемам предложения... Peace
за сега изчезвам,после пак ще намина.....блонди четох това което си писала и имам няколко въпроса ,но после.... Peace Hug

# 234
Аз Мара  подробната да питам-Линчето направиха ли сватбата?  Blush
Питам,понеже покрай роклята на Анче -Галче се сетих за нейната.

# 235
  • София
Ето ме..... Mr. Green

Честит празник Богоявление!
Честито и наздраве на празнуващите именици днес!
Да са живи и здрави!

Ми като питате ще ви кажа...гладих до към 3 маса рано зарана...Да бях
погледнала у форумско щеше с Пепитка да си побъбрим по това време. Joy

Блонди, наистина доста неприятно.
Ще ми се да ти дам някаква идея, но за съжаление нищо не се сещам.
Но може и да има работодател, който ще приеме ако се наложи да излезеш.
Ако кризите на змейка не са чести, може и да стане. newsm78 А в този дневен център, с оглед на това, че си запозната с естеството на заболяването няма ли начин да започнеш при тях работа?

Анче, за роклите и аз мисля, че толкоз дълга няма да е твоя модел. по скоро нещо с дължина около коляното и с висока платка или колан под бюста, който със сигурност ще те удължи. С подобна на роклята дето си показала пред  година ходих на фирмено парти...е не е най-удобната рокля, ако се предполагат танци... Mr. Green А, на сватба със сигурност ще се танцува...

Кати, това за серийките е идея, ама все пак нощта е за сън, нЪли тъй?! Heart Eyes

Зиче, това много тютюн за един ден..три кутии... Shocked Я, вземете се стегнете и ги хвърлете тез цигари, ааа! Naughty То и без това сега ще ги увеличават. Laughing

Момичета, отивам да ям  chef и да гледам филмченце и после пак ще намина ....

Жужии, здравей....Линчето, не още, ама и това иде....

# 236
Здравейтееее  Hug

КАк сте сладури Simple Smile
Аз се изгубих напоследък.Ама тук едни поръчки на дрешки от Next правя и все това ми беше в главата.
Честит празник на празнуващите!   bouquet

Ние пък днес с Андрей отбелязваме годишнина от подписването! Simple Smile
Не го празнуваме толкова обаче...имаме си друга дата налято когато правим пет години Simple Smile
Така,че почерпката ще я отложа за утрешния имен ден Simple Smile
Айде вече като се охарчих и напазарувах ще ви прочета подробно и ще се включвам Simple Smile

# 237
цвете честито...... Hugкак е бебешока? Heart Eyes
муци ти беше последната капка в чашата с която реших-роклята ще е къса Peace,между другото аз от самото начало исках къса рокля,но мойто мъж предложи дълга Mr. Green,не за другото,ами било по елегантно...двамата гледахме моделчетата Mr. Green...днес му споменах че май ще мина на къс модел и той каза:няма значение,както се чувстваш удобно и което ти хареса'' Peaceе! аз и не очаквах друг отговор  от него де...к'во ли го питам? Mr. Green...но понеже както споменах...не ми се случва често да ходя на сватби на толкова близки хора и за това ще гледам да се представя като подобава... Peaceнали ще сме целият род Mr. Green...и има роднини които съм виждала веднъж Mr. Green..как така ще излагаме БЪЛГАРКИТЕ... Crazy Mr. Greenще има от Америка Mr. Green,Англия Mr. GreenКипър Mr. Green,Гърция Mr. Green и аз единственна българка Whistling Mr. Green Joy...между другото аз изобщо не държа на тези неща-чуждото мнение и снобарството Crossing Arms,но понеже те държат Naughty..ще играя по техните правила Whistlingстига вече с тая сватба...все едно аз ще се женя Naughty Mr. Green Joy
блонди...направо не знам какво да ти кажа,но искам.... Thinking...ами какво смяташ да правиш...нещо от рода на петиции,знам ли? Thinking newsm78...това е безобразно... от една страна така се удря върху правата на инвалида на достоен живот и получаване на адекватна грижа, а от друга - засягат се правата на полагащия грижи, който е лишен от алтернативите за смяна на работата, с които разполагат останалите "нормални"хора  -.... Naughty...направо ако бях на твое място нямаше в кожата да се побирам #Cussing out...но с гняв не можеш да направиш нищо...трябва да реагираш спокойно и адекватно и надявам се да постигнеш нещо с което можеш да промениш нещата...НАДЯВАМ СЕ..но и още нещо-в това твое начинание,надявам се няма да си сама,защото една птичка ято не прави Mr. Green
и още нещо-на коя основа е дошло това решение?защо по точно,заради икон.криза?

# 238
Здрасти пак мацоранки Flutter

Цветюхин, ха честита ви годишнина от`ФицЯлнУто бракуване Mr. Green  bouquet...нищо че минаваш метър с почерпката fiuuuuuu

Муцанче, абе минавала ми е тая мисъл още преди през главата - евентуално в дневния център на Лора да попитам за работа, но едно че там бройките са уплътнени и особено сега пък при тая лавинообразно нарастваща безработица е абсурд някой сам да напусне, второ че не мисля че е добре за нея да съм й на главата и там от чисто възпитателни съображения във връзка с изграждането на някакви навици за самостоятелност, дисциплина по време на учебни занимания и т.н. ---- А другата алтернатива е да започна да търся нещо почасово, но в сивия сектор - демек нерегламентирана работа без договор /щото както обясних програмата ми забранява всякаква друга трудова заетост/ колкото да си допълвам отънелия бюджет Rolling Eyes

Кате, ами почнах аз да търся съмишленици като начало тук в бг-мамата в под-форума за деца с увреждания, където има нарочна тема за тая програма, но засега положението е много заспало - почти няма реагирали, а съм сигурна че доста хора включени по същата програма четат Rolling Eyes... И ей това е което страшно ме озадачава - че на голяма част от българите е сякаш генетично заложено някой като им стъпква правата те да се свиват мислейки "ами на, то вече пред свършен факт какво може да се направи" Confused А не трябва да е така, щото до голяма степен заради баш тоя преобладаващ манталитет държавицата ни е на такъв хал.... Абе въобще може да ми е зодията animal085 овча, но не понасям овчедушието Mr. Green и в най-лошия случай ще тръгна да ровя сама..... то пък и`ич нЕма да ми е прецедент smile3560

Анче, да ти отговоря значи на питанията:
Програмата е национална, т.е. финансира се от държавния бюджет... и да, кризата е причината, но толкова мизерно решение може ли да съществува?!/обясних нали за удар по каква социална група иде реч/. А самото решение е взето на ниво министър предполагам, но черно на бяло още не се е видяло - на местно ниво само са инструктирани да очакват допълнителните указания и новите форми на договорите, които ние като телета, жално блеещи да подпишем Twisted Evil  От петиции едва ли ще има файда, защото решението е вече взето и е на етап привеждане в изпълнение...,т.е. от сега натам да се мисли че ще бъде отменено граничи с научната фантастика...- ще тръгнат да се обясняват, че то е временна мярка и т.н. - ясен ми е репертоара....Но аз обмислям все пак нещо като широк медиен отзвук, та да им се наложи на съответните мъдри управленци публично да обясняват как са стигнали до тая гениална анти-кризисна мярка Twisted Evil  Щото днес в централната емисия новини г-н Министър-председателят бат`Бойко bowuu с много уверен тон разясняваше, че правителството е взело необходимите мерки и ограничения във връзка с кризата, които били наложителни и че ако те сами не ги били предприели, от ЕС щели да ги принудят да ги предприемат... Та нека ми се изпъчи и с все тъй голяма увереност да оповести, че ЕС, с неговите сериозни изисквания по отношение защита правата на хората в неравностойно положение, същият тоя ЕС ще посрещне с бурни овации орязването на тая програма като вид антикризисна мярка fiuuuuuu bambam

Айде стига съм ви занимавала за сега, че ви продъних ушите с моите пледоарии #Silly Joy

На всички пожелавам хубава вечер и спокойна (или пък бурна luvbed) нощ!
  angel008

# 239
Да почерпя днес за мамчето  Grinning Честит Имен Ден на всички празнуващи  Grinning

Жу, не съм се бракувала още  Grinning Можеше да подпишем като Цветето, преди да замине мъжото, ама си казахме, че много време ще отстои между единия и другия брак и решихме да изчакаме... Братята на мъжото са страхотни и аз гледам да не давам зор, защото много са го отменяли и сега заслужават и те толеранс  bowuu Hug Иначе роклята си е готова, красива в гардероба, и платът не се е измачкал на йота Peace

Блонди, сега да не прозвучи политикански, но аз затова не гласувах за управляващата партия миналата година  Peace Имах лошото предчувствие, и не само предчувствие, че първите, които ще го отнесат, ще са най-зависещите от социалната политика bowuu И те започнаха да правят гафове с парите за майките-студентки и т.н... Което важи и за другите плащания, при това България познава къде по-сериозни кризи от тази  Peace Това за мен не може да бъде абсолютно никакъв аргумент да се ореже който и да било социален елемент, а камо ли във вашия случай  Hug

Цвете, Честита Годишнина! Все пак подписът си е подпис  Wink Виждам, че сте добре, бях се затъжила за вас и мислих да прозвънявам да проконтролирам  Mr. Green Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 08:46 от ThracianLina

Общи условия

Активация на акаунт