Детска театрална школа в Бургас

• 5 586
  • 20
  •   1
Отговори
 Знае ли някой къде в Бургас мога да запиша сина си , на 7 г  за занимания с куклен театър? Има ли някъде въобще такива актьорски часове за деца ?

# 1
Проверете в НХК и Младежкия дом -преди години имаше и на двете места, така че, дори в момента да няма,  поне ще могат да ви ориентират към кого да се обърнете.

# 2
  • Бургас
Да, има такава, моят племенник посещава такава школа в Бургас.

# 3
Наскоро видях, че в училище Братя Миладинови има такава.
http://www.br-miladinovi.hit.bg/priem.htm
в полето на Іклас пише СИП и ЗИП форми -театър

# 4
Миналата година имаше в Кукления театър.
И аз се интересувам, най- вече от лични впечатления.

# 5
Попитах в Младежкия дом, но не ми казаха нищо конкретно.....искам да е професионално...Дали в Кукления театър някой не се занимава с това все още,?Кой е водил театралната школа преди в кукления?

# 6
Миналата година беше един възрастен артист и останах с впечатление, че е на доста високо ниво обучението, но все пак аз нище не разбирам и може да греша.

# 7
В Поморие към читалище "Светлина " има кръжок по театрално майсторство с ръководител Румяна Кралева от куклен театър Бургас

# 8
  • Бургас
аз ходих вчера в младежкия дом,но казаха,че имало само за големи деца.
ако някой знае за деца на около 4-5 г подобни занимания,моля нека сподели.

# 9
В Поморие към читалище "Светлина " има кръжок по театрално майсторство с ръководител Румяна Кралева от куклен театър Бургас

Може ли координати на лични. За колко големи деца е?
А в Младежкия дом на каква възраст са децата?

# 10
Открих театрална школа за малки деца- парти център Щуромания на Самуил 28.Води се от професионална актриса от Кукления театър и вече записах сина си. тел. е 0898 58 78 91- Ирена

# 11
  • Бургас
Открих театрална школа за малки деца- парти център Щуромания на Самуил 28.Води се от професионална актриса от Кукления театър и вече записах сина си. тел. е 0898 58 78 91- Ирена

На една приятелка дъщеричката ходише там, беше много доволна от това момиче което води школата. Бях изключила за това. Сигурна съм, че няма да съжалявате, тя беше много въодушевена (имам в предвид малката). Приятелката ми също беше доволна.

# 12
 Детска театрална школа  води актрисата Ирена Ненчева от Кукления театър в Бургас. Доколкото разбрах от 4 до 12 г деца.Сега пак записвам дъщеря си - миналата година беше в състава , започват сега от 1.10. Така работи с децата тази жена че и на мен ми се иска да се запиша Simple Smile Миналата година правеха представление за родителите в края на всеки месец, сега незнам как ще бъде организирано. Говореше нещо за мюзикъл..Незнам....но съм спокойна че детето ми беше едно затвореничко, а сега ми говори за етюди Simple Smile Simple SmileТел. й е 0898 58 78 91. Успех на дечицата...Simple Smile Simple Smile

# 13
 Simple Smile Току що разбрах че тази година школата на Ирена Ненчева ще бъде към Кукления театър и заниманията ще бъдат там Simple Smile Това ме устройва...

# 14
Това лято има летни куклено-театрални школи в колежа по туризъм. Те са по 5 дни и децата са там през целия ден. В края на всяка школа изнасят представление. Страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт