Мъжете Рак

• 125 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
На мъжете Рак жена Скорпион too much им идва..атрактивна, но непредвидима, своенравна, рязка....дългосрочно такава игра ги изнервя. Може затова да сумти Simple Smile. Иначе не го ли изчакаш сам да заговори, няма начин да изкопчиш нещо от него. Ще направиш грешка, ако го настъпиш междувременно. Не се ценят високо провокациите, най-често се тълкуват като обикновена простотия Simple Smile

# 511
Лоша работа. Сигурна съм, че му пука за мен, понякога се промъква в очите му, но определено е решил да се прави на непукис и сякаш иска да ме изгони от живота си.
Как за бога да спра този процес и отново да заслужа доверието му.
Всъщност не съм го засегнала и предала по никакъв начин. Не съм желаната снаха и сега дори и когато родителите му ги няма, той се придържа към предначертания от мама план.

# 512
  • Deutschland
Последното изречение на Кики Моник важи и за мен.
Принципно Рака е мамин златен и аз неведнъж си го наричам моят така. Сърдил, несърдил тва е

# 513
и аз, и аз Joy съм съгласна-мамини синчета са. Добре, че се разбирам с нашата маминка, иначе щеше да ми е спукана работата. Големият ми син е рак и той е един глезан-хем е вироглав,хем не може без мен.

# 514
А моят е обратното-но тя маминка сама си го направи де  Peace
И ме е защитавал пред нея  Mr. Green
Обаче пък е страшен мързел, да не го закача човек за нищо за домакинството (защото мама го научила така-само може да готви и това е).
И съм забелязала, че са големи лакомници и чревоугодници-хубавецът последният път като го пратих с 300 зора на пазар, не стига че не взел половината неща-ами и си купил синьо сиренце, винце и прочие любими лакомства, ама че не е взел хляб за мен и мляко за детето-голяма работа  Close

# 515
...........
И съм забелязала, че са големи лакомници и чревоугодници-хубавецът последният път като го пратих с 300 зора на пазар, не стига че не взел половината неща-ами и си купил синьо сиренце, винце и прочие любими лакомства, ама че не е взел хляб за мен и мляко за детето-голяма работа  Close

Simple Smile това как се преживява?? Аз бих отмъстила за този пропуск- например бих хвърлила сиренцето на гаргите отвън.....пък да видим свраки синьо сирене ядат ли!
моят мъж първо купува за нас, даже по повечко, пък после за себе си, ноооо има кой да му го изяде, не се оплаква-каквото остане, това яде.
* Но пък да не излезе хвалба, ще добавя, че е от скучните и без въображение зодии.

# 516
  • Deutschland
Ами нормално. Те мислят първо за себе си  Tired

# 517
  • Варна
Моят пък е обратното - абсолютно никакви претенции към яденето (вечно дояжда някакви забутани неща от хладилника, дето аз примерно няма да ги пипна, защото съм Телец и ние оглавяваме класацията по чревоугодничество) и никаква привързаност към майка му, но и двете неща са в следствие на, както каза Лъки, "тя сама си го е направила". Понеже майка му не умее да готви и наскоро ми сподели, че откакто е с мен забравил що е то киселини...А майка му е просто особен, тежък характер и много го е удряла и била като малък, та за това не е привързан към нея...Относно домакинстването, абсолютно е подготвен за живота, тъй като е живял 4 години в чужбина сам, без приятелка дори и се е оправял. Имала съм и друг приятел рак - много са спретнати, винаги си сгъват и подреждат дрехите като от магазин и си пазят вещите с години...Подчертавам, и сегашния и бившия рак не са живели с "мама" след пълнолетие (бившия даже след 8ми клас, защото е от много малко населено място и е учил гимназия в близкия по-голям град) и явно от зор са се научили как се случват нещата.

Скрит текст:
Лъки, твоята история за пазаруването на мъжа ти ми напомни за оня виц: Една жена дава пари на мъжа си и му вика "Отиди да купиш половинка сирене". Оня се връща след половин час с полуизпито шише ракия. "Кво е това бе?!". "Ами жена, за половинката стигнаха парите, ма за сирене не останаха" Grinning

# 518

Може ли да не се съглася? Хората от тази зодия са изключително всеотдайни.

# 519
  • Варна

Може ли да не се съглася? Хората от тази зодия са изключително всеотдайни.

И аз съм на твоето мнение - те са семеен тип, домошари и любвеобилни като котки, ако им се обръща внимание.

# 520
  • Deutschland
Моят е изключителен егоист. Следствие от прекрасното възпитание на мама. Раздава се изключително за мен и детето, но първо мисли за себе си. Какво му се яде на него, това ще ядем и ние. Каквото му се пие, каквото му се гледа по тв и т.н

# 521

[quote author=Maybelline link=topic=462128.msg31924774#msg31924774 date=14466Лъки, твоята история за пазаруването на мъжа ти ми напомни за оня виц: Една жена дава пари на мъжа си и му вика "Отиди да купиш половинка сирене". Оня се връща след половин час с полуизпито шише ракия. "Кво е това бе?!". "Ами жена, за половинката стигнаха парите, ма за сирене не останаха" Grinning
[/quote]

Joy Joy Joy Точно хахахха! Не го знаех този виц Joy

А  аз не отстъпвам, обаче го давам тихата дипломация Simple Smile)) Гледам колкото той си угоди не само за храна де -толкова и на нас-само че сама пазарувам или онлайн поръчвам.

# 522
Здравейте, момичета и момчета. Simple Smile

Имам нужда от вашия съвет. Аз съм водолей и от около 6 месеца имам отношения с мъж рак.
Първоначално всичко започна на приятелска основа. Аз тъкмо бях приключила много тежка връзка с мъж везни и  хич не ми беше до любовни отношения, защото бях изпразнена емоционално (доколкото въобще водолеите имат емоции  Mr. Green ). Ракът търпеливо ме чака три-четири месеца, в които веднъж ми каза, че иска и секс, а не само приятелство. Аз му отговорих, че ще си помисля, защото по онова време нямах никакво сексуално привличане към него. И така, три месеца по-късно нещата се случиха. Разбрахме се, че това няма да разваля приятелството ни, никога не сме говорили за връзка, а само за секс като приятели. Приятелството ни стана ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНО, както и нивото на доверие помежду ни. Споделяме си абсолютно всичко, подкрепяме се много, той е моята опора в трудни моменти, аз - неговата. Абсолютна идилия!
Обаче напоследък той е много странен. Ама много. Започна да ми казва някакви много мили неща, които лично аз не очаквам. И, респективно - не знам как да реагирам. В резултат на това го наранявам - той се отдръпва рязко назад. Както знаете, за нас водолеите най-святото нещо са приятелите. И той за мен е МНОГО специален, ама МНОГО. И го обичам като човек. Вече така свикнах с него, че не ми се мисли какво ще правя, ако го загубя като приятел. Но не знам той защо ми говори тези мили неща - иска сериозна връзка или просто си чеше езика    newsm78 и понеже не знам, нямам никаква идея как да реагирам. Вече като му кажа колко много го обичам като човек и колко много значи за мен, не реагира. Все едно нищо не съм казала. Което никога не е било.
За протокола - той има регистрации в няколко сайта за запознанства, където си чати с най-различни девойки. С някои от тях може и секс да прави, нямам идея. Не ми е никаква драма това, в интерес на истината и даже ме радва, защото за мен значи, че няма някакви сериозни намерения към мен. Обаче милите му думи, влажният му поглед, гушкането по цяла нощ, жестовете, готвенето и глезенето малко ме притесняват ...

Моля за съвет, колкото и безумна да ви звучи историята ми. Simple Smile

# 523
Ти въобще връзка искаш ли?
Ако не - просто спри да правиш секс с него. И не очаквай приятелството ви да продължи.
Ако да - какъв е проблемът? Кажи му, че искаш връзка, не искаш да си чати и ляга с други девойки и тва е. Не виждам кой знае колко сложен въпрос.
Ако искаш да сте само приятели за секс - не го виждам да се получи, още повече щом вече се е стигнало до подкрепи, задушевности и прочие.

# 524
Ти въобще връзка искаш ли?

С огромна доза увереност - НЕ! Simple Smile Ама не знам дали той иска. Ако не ще, значи всичко е 6. Това се опитвам да разбера.

Ако не - просто спри да правиш секс с него. И не очаквай приятелството ви да продължи.

Ако искаш да сте само приятели за секс - не го виждам да се получи, още повече щом вече се е стигнало до подкрепи, задушевности и прочие.

Ъх. Ми ние така си почнахме - като приятели... Сексът дойде впоследствие. И то на доста по-късен етап, когато вече бяхме доста близки.

Общи условия

Активация на акаунт