Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
-
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
-
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
Изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин варират, но обикновено включват документи като акт за раждане, свидетелство за съдимост, свидетелство за брак и други. Процедурата може да отнеме около година и може да включва изисквания за превод на документите от официално признат преводач във Франция.
-
Какво мога да очаквам, ако посетя остров Корсика?
-
Каква е процедурата за наемане на работа във Франция за чужденци?
та обещах да поровя за идеи. Лошото е че като се заровя в такива сайтове и ми идва един мерак за трето... 
като ми се заобяснявате толкова сладко за подготовките около бебешоците и на мен ми се приисква вече
ама не и не това си е, дай ни да учим и да работим, абе шматьовци аз вече писах
за инцидента вече ми помина малко и вече си представям картинката какво е било
дано се оправят бързо нещата, иначе няма опасност някой да пипа, вратата е затворена с другата брава, пък и инструктирахме съседката да хвърля по едно оче и уше, нашия приятел също каза че ще минава докато се прибере половинчото, това да е лошото ...
тук някакъв сватбен бум се задава, в момента се подготвям за 5 сватби и не знам какви подаръци ще купувам, всички така ме изненадаха, не бях подготвена
но естествено съм подготвена с 5 нови рокли за поводите
С любов и разбирателство да сте обградени!Въпреки,че Оскар Уайлд казал,че жените трябва да бъдат обичани,а не разбирани
,ама много да те слушат твоите родители
Да се изкажа и аз сега
Самият факт,че до ден днешен си ги спомням,говори,че не са били от най-приятните!Спях в детско легълце с доста високи решетки и сутрин като се събуждах и нямаше никой в стаята ми се налагаше да надавам викове за да дойде някой да ме изкара от там.Явно не съм имала алпинистки наклонности за да се прехвърлям през тях
В един момент ми махнаха рештките,ама то не е една беля-взех да падам през нощта пък на земята)))Затова се загледах в Стокке,защото се разтварят решетките,но в същото време предпазват от падане.Съвсем друг е въпроса за цената,да,скъпо е,но от всяка ситуация има поне 13 изхода