Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
-
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
-
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
Изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин варират, но обикновено включват документи като акт за раждане, свидетелство за съдимост, свидетелство за брак и други. Процедурата може да отнеме около година и може да включва изисквания за превод на документите от официално признат преводач във Франция.
-
Какво мога да очаквам, ако посетя остров Корсика?
-
Каква е процедурата за наемане на работа във Франция за чужденци?

питай патило...Последната ваканция правихме прати без повод за да компенсираме. Но нали знаеш че френските РД са на другата крайност спрямо бг, само поканата е дълго време предварително (минимум седмица) иначе, един кекс без нищо украсен със смартийс, една торба карамбар, вода с гренадин, пет балона и си готова. Много се радват на "риболов" и пинята, но няма нищо задължително. И напомням, на другата крайност сме...не се чисти преди гостите, а след тях!
Ей-това който го е усвоил, ще го призная за интегриран! 
. На второто интервю, рано сутринта в полицията ме прие един мустакат добряк, предложи ми кафе, след два-три формални въпроса май му стана ясно, че си няма работа с рецидивистка, взе ми координатите за преводач и извика един стажант да ме придружи до колата с чадър, защото валеше като из ведро. Много ми беше чудно, че точно на такива хора са възложили подобна работа аз по си представях "ЛьоПен ан персон" в това амплоа.
, но нали знаеш как гледат да се хванат за нещо за да не ти изплатят обезщетение, особено сега след бурята предполагам всички компании ще цепят стотинката известно време!
вали вече трети ден без да спира при нас, естествено придвижването е кошмар, но аз придвидливо съм си ограничила срещите тази седмица, всичко е лед, добре че вали сняг отгоре поне да може да се ходи, но като почне да се топи ще стане весело
но да не се оплаквам, в София е сто пъти по-зле, тук все някак се оправяме
Във Франция свикнахме да няма сняг и тук ми се вижда трудно всичко като навали, а на хората тук не им пука особено, бръм- бръм, напред -назад, излизат от преспите, карат си бързо, тези с такситата с полудели, решили са че сега трябва да си избият цялата година и са чисти убийци, карат с бясни скорости в града, а всичкос е пързаля
един ненормалник щеше да ме прегази така на пешеходна пътека преди седмица и оттогава по голям враг на таксито от мен няма
Накрая ще платят,споко.
И като отидеш за документи,те вече те знаят що за животно си.Много ми е любопитно дали е така,ти какво мислиш?
И в София ли е снежно?Лелиии,дано спре да сипе
ако знаех че един календар е решението щях да си налепя вместо тапети
както и да е няма лошо, ама се стресирах навремето как така, за какви ни мислят, с какво основание, нали уж по закон не може
ееееейййххх днес не ми се работи и това е
Ние дом. телефон го използваме само за разговори на английски
и излизам да се облажа от почти пролетното слънце