Каква пералня/

• 1 626
  • 16
  •   1
Отговори
Спряла съм се на Индезит или Канди,предложете и вие или споделете от коя марка или модел сте доволни,цената да е до 450лв-500лв  Peace

# 1
Доволна съм от тази на Електролукс http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024523.
Другата ни е същата, но без диспрей и не мога да виждам колко са дълги програмите или колко остава до финала.

# 2
Индезит в никакъв случай. Naughty
Толкова са шумни,че като работи не чувам телевизора в хола.
Само и се каня да я сменя.Толкова искам да се развали,а тя гадината си пере без проблеми вече 5 години. Embarassed

# 3
  • София
Нашата е LG на 4 години е вече и сме много доволни от нея.

# 4
И аз доста мнения събрах наскоро:
Като марки ако се двоумиш само между тези двете - между Индезит и Канди - 100% Канди.
Иначе добри отзиви има и за Беко и Уърпул.
Преди три седмици аз си взех Канди за 499лв - 6кг, 1000 оборота, 5г гаранция - от технополис.
За сега не съжалявам за избора си Laughing Другата ми алтернатива беше беко - същите характеристики, само гаранцията беше 2г

# 5
Аз си купих Аристон много съм доволна.1200 оборота, 7 кг,намалят се оборотите и градусите.5 години гаранция.И не е много скъпа 700 лв.

# 6
 Тази е добра      http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09016872 и е на приемлива цена

# 7
# 8
Канди! Имам от 10 год. една с горно затваряне и изобщо нямам желание да се разделям с нея! Ако не дай Боже се счупи - пак ще си взема Канди!

# 9
Винаги съм имала Индезит, а моите родители Канди. И от двете марки съм много доволна.Не знам защо има толкова негативно мнение за Индезит - имаме я от 10 години и не е мръднала. Новите модели не са толкова шумни,но все пак зависи къде е - ние си имаме помещение за пералнята,а иначе ако е в банята какво пречи да е малко шумна. Каквото и да решиш -успех!

# 10
Имам Аристон с горно зареждане,супер е ,ползвам я 2 години нон стоп,с много различини програми-и най-вече любимото ми-отложен старт.

# 11
  • Талант на 2012,2013 г.
"Електролукс", но с горно зареждане. Simple Smile

# 12
За този ценови диапазон може да разгледаш нещо на Zanussi, имат добри предложения и са надеждни, перат добре. Имам такава и за това ги препоръчвам.

# 13
благодаря,вече се сдобих с електролукс  Hug

# 14
Да ти е честита и дълги години да пере без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт