Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 682
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за видеото с Роб. Добро представяне, въздейства, като се има предвид, че разбрах 1/3 от обръщението. Аз явно съм позора за Изаурите, но толкова брадясал Роб не ми въздейства размазващо. Прекрасността е скрита   Embarassed    "Срамув"  и пак  "срамув".   Дано до довечера, когато ще се появя, да сте позабравили за "предателството" ми.  Очите да, но не се вижда лицето, това не мога да го понеса.

Ани, довечера, по БНТ ще има излъчване на Телетона. И аз ще го гледам тогава.

Благодаря Люси!!!

# 136
Добро утро!
Как е настроението?  Wink
Появи се момчето!Ей,без него не върви ни тема ни дискусия,той вдъхва живот на нашите писания тук.Поне за мен,но все пак аз съм тийм Едуард.Като видях Роб с брадата много се забавлявах,стана ми много мило и смешно-тва му е новата визия за момента,явно отговаря на вътрешното му състояние сега  аз се питам какво ли е то?Интересно,все едно са го измъкнали верно от някой самотен остров,няма ли дрескод някакъв по такива събития?Не му се виждат прекрасните скули,уникалната челюст така,но все пак тва е той с нова идея,винаги е интересно покрай него.Щом ние оттолкова далеч така се вълнуваме с неговите творчески изцепки,представям си какво ли е да си близо в обкръжението на този човек.

# 137
Добро утро  Hug Браво на всички будували тази нощ Simple Smile Аз най-нахално си поспах и смятам днес да гледам повторението на събитието Simple Smile
За събуждане , разбира се горещият шоколад и малка закусчица

Бтв аз съм по-ужасена от новите снимки на Кристен, отколкото от брадата на Роб

# 138
Пия си аз кафето сутринта в събота /аха, и аз съм от лудите станали ранно, ранно,ама по принуда/ и си мисля какъв прекрасен Дюроа ще да е тоз Робърт - като се появи един стилист по брадите и му оформи чудни бакенбарди и елегантна брада, а не онези кошмарни Дюроа-мустаци...ех, надявам се цялата работа да е заради предстоящият му Bel Ami
Иначе - WOW!много ми хареса неговото изказване - стегнато, въздействащо и ако така или иначе не пращах всички възможни смс-и и не сайтове за помощ по света за Хаити, да бях грабнала телефона и да пратя спестяванията си за онези Vivienne Weastwood-обувки  Wink . Вие разбирате каква жертва е това за мен. Незнам кой го използваше /май Люси/, ама: Аз доволен!
Иначе - ДОРО УТРО!
П.С. Sourire ме изпреварила с кафета   bouquet

# 139
Добро утро, ранобудни вампирки Wink Виждам, че бързо-бързо инфото е качено в нета Grinning Само обръщението ли беше в програмата на Роб? Няма ли да попее нещо? Sad
Иначе много хубаво обръщение Peace Да живеят технологиите, които позволяват на хората да се свързват, обменят инфо и си помагат от различни места по света! Дано Телетона помогне поне малко на хората в Хаити и помощите стигнат до тях! Peace

# 140
Здравейте Simple Smile
ЕТО и първия бюлетин от новото ни местенце Simple Smile

БЮЛЕТИН 23 януари 2010 г

Няма да ги изброявам 58 селектирани новини + фикове . Приятно четене !

* Някой от новините сте ги виждали , но това е обединения от в4ера и днес !

# 141
Гледах си го сама, интернета ми сдаде багажа, надявах се да се чуя с вас, момичета, обаче уайърлеса ме предаде окончателно. А някакси не вървеше да включвам другия компютър, щото... абе както и да е.
Харесаха ми думите на Робърт, брадата няма да я коментирам, скрива му половината лице, но това е.
Имаше интересен и сериозен поглед, докато говореше и така трябваше и да бъде.
Довечера пак ще го гледам, да не говорим, че от сутринта вече гледах клипа около петдесетина пъти, но... съдбата ми е това, как да я подмина ей така...
Лек ден на всички.

# 142
Хелоу, робини, как сте днес, живи ли сте?
Аз отивам да се пързалям по снега, довечера ще гледам БНТ, какво да се прави... Rolling Eyes Mr. Green

Мерси за кафето, пращам ви целувки  Laughing

# 143
Здравейтееее
Аз да ви кажа съм свежарка след като не съм спала още, предполагам довечера ще усетя ефекта "гледах-Роб-в-5-сутринта" Mr. Green
Концерта беше много хубав Heart Eyes

# 144
  • в сърцето на един мъж...
Този Роб много прилича на Върколака от Х-мен Mr. Green

# 145
Този Роб много прилича на Върколака от Х-мен Mr. Green

Ахах Гея ,абсолютно си права, чудех се на кой ми напомня, а пък ако му бяха направи косата като на Върколака, същия щеше да бъде Grinning

# 146
Здравейтее  Hug
Сури   bouquet винаги първа с кафето  Hug
Браво на всички, които гледаха тази нощ, срам не срам- ама аз заспах  Embarassed а толкова исках да го гледаам  Banghead добре че са клипчетата които пуснахте, че иначе не знам как щеше да чакам до довечера  Simple Smile
За брадата на Роб- ми пак е хубав  Rolling Eyes на мен лично не ми пречи Peace както беше казал някой- Роб с брада е по- добре от никакъв Роб  Grinning А за новите снимки на Кристен се отнася същото- бунтарският и стил е прави различна, тя не се стреми да бъде забелязана , нито харесвана на всяка цена, и може би заради това я харесвам толкова много Simple Smile
Бони , благодаря за бюлетина   bouquet сега ще го разгледам  Hug

# 147
  • Варна
Добро утро!
Както съм писала да не се повтарям и плитки да си сплете на брадата пак ще е прекрасен  Blush
Не сте ли забелязали, че винаги като изчезне, разбирайте почива си, брадясва?! Това е някаква негова си реакция явно.
Гея, ама как наистина, грозен, гаден, брадясъл Роб, не уважава феновете..Анатема! Как можа да се покаже така?! Разби ми Робинското сърце...  Е, това няма да го чуеш  от мен, ако ще и пак да се покаже с лекьосаните дънки!!!!!!

# 148
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, за мен няма проблем - така повече ми прилича на Хю Джакман, та може и да започна да го харесвам Joy

# 149
  • Срещу планината:)
 newsm45 не съм си чула алармата.
Добре,че довечера ще го дават по БНТ,та мъката ми малко намалява.
За моментната визия на Роб  smile3505 , не знам към кой да отправя молитва  Praynig ,но за евентуалната му поява на  Оскарите или да я намали или да я махне. Иначе Роб си е прекрасен  Hug
Сури мерси за шокото,пия си го с кеф,нищо че е обяд вече.
Уоми на целият ви екип поздравления за разрастването ви.

Общи условия

Активация на акаунт